Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Pysiatom - Czw 09 Cze, 2011 14:41
Aniu, życzę Ci ogromnej ilości zdrówka i będę myślami przekazywała Tobie pozytywną energię. Pamiętaj " JUTRO BĘDZIE LEPIEJ ".
Grażyna - Czw 09 Cze, 2011 15:00
Zawsze się zastanawiam nad tym, dlaczego jedni ludzie stale są chorzy, a innym nigdy nic nie dolega. Niesprawiedliwość okropna na tym świecie. Życzę lepszego samopoczucia.
maranta - Czw 09 Cze, 2011 16:06
Dziękuję
No widzisz, Grażynko, tak to już jest. Może słabsze geny, może pech jakiś.
Kto wie, może tak akurat dla mnie lepiej, nigdy nie wiadomo jakby mi się życie ułożyło, gdybym była zadrowa
Można sobie gdybać, ale to mała pociecha.
Dziś milimetr lepiej z zawrotami, ale się nie chwalę - jeszcze za wcześnie na to
ciapara - Pią 10 Cze, 2011 08:23
Aneczko pocieszyl mnie deczko Twoj wpis.
Mam nadzieje ze te zawroty sa przejsciowe... a powiedz mi a jak jest z apetytem u Ciebie? Czy nie jest tak ze jak sie gorzej czujesz to automatycznie mniej jesz? Te zawroty moga wynikac albo z neurologicznych jakichs spraw albo z oslabienia? Bylas u lekarza? Nie zwlekaj...prosze
Duza buzka dla Ciebie... nie pisze PW bo napisalas ze nie odpisujesz ze za duzo ich jest...wiec pisze tutaj bo moze zajrzysz jak sie lepiej poczujesz... A winko Ci wysłac???
Awenturyn - Pon 13 Cze, 2011 07:57
Aniu a badałaś poziom hormonów tarczycy ?? problemy z włosami paznokciami ,zawroty to może być wina tarczycy
beacia-24 - Wto 14 Cze, 2011 19:27
Anulku mój najdroższy nie wiem kto na Ciebie taki urok rzucił obyś szybko do zdrówka wracała życzę Ci tego z całego mojego zbolałego serca. Żal tak ściska jak czytam co się z Tobą dzieje. Co za ropucha Ci pozazdrościła zdrowia i włosów, a może jakaś ciężarna w kompleksy przy Tobie popadła kto wie. Zdrowiej szybciutko.
Bratek - Wto 14 Cze, 2011 19:45
Droga Maranto podobno wszyscy po trochu jesteśmy lekarzami.W bardzo dawnych czasach nawet Stańczyk zajął sie sprawdzeniem tej teorii. W myśl tej teorii weż pod uwagę chorobę błędnika bo może mieć coś wspólnego z zawrotami głowy.Zapewniam o modlitwie i życzę powrotu do zdrowia.Weż też pod uwagę tak niepozorną witaminę H.ona też ma wiele wspólnego z włosami a także skrzyp bo to żródło krzemu potrzebnego do budowy włosa
maranta - Pon 20 Cze, 2011 13:51
Dziękuję za wsparcie i modlitwy
Jest troszkę lepiej. Nadal spory problem z myciem głowy itp., ale poruszam się lepiej.
Wczoraj skończyłam taką dziwaczną kieckę i dzisiaj udało mi się maluśką sesję przed domem zrobić.
Sukienka wymyślona, powstała szybko, bo to z resztek Rainbow Alize.
Ciągle coś robię z resztek tej włóczki i nadal końca motka nie widać. Teraz spróbuję machnąć torebkę.
Przypadkiem całkiem fajnie się rozłożyły kolory włóczki na dolnej falbanie. Ona jest dwa razy szersza niż to co wyżej i te pasy są cieńsze. Nawet mi się to podoba
Włoski ładnie odrastają i nadal się leciuteńko kręcą. Chciałam je podciąć trochę taką samą metodą jak poprzednio, głowa w dół, włosy w garść i na równo ciapnąć, jednak teraz nie jest to możliwe przy tych zawrotach a zaczesując wszystkie nad głowę do góry tak równo nie ciachnę. W sumie nie wiem dlaczego się uparłam przy tym lekkim wycieniowaniu a nie cięciu równym na wysokości ramion, ale taką mam jakąs fantazję
aiszka4 - Pon 20 Cze, 2011 13:57
Świetna sukienka i bardzo Ci w niej do twarzy (i do figury)
A ta włóczka faktycznie musi być wydajna, skoro sukienka jest z resztek.
barburka - Pon 20 Cze, 2011 15:08
maranta, : Super sukienka.Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.
Jarka - Pon 20 Cze, 2011 16:00
SUKIENKA REWELACJA ŚLICZNIE SIĘ W NIEJ PREZENTUJESZ , SANDAŁKI TEŻ MI SIĘ PODOBAJĄ.
lamika88 - Pon 20 Cze, 2011 16:24
Rewelacja
heniutkowo - Pon 20 Cze, 2011 16:34
Piękna kobieta w pięknej sukience,a do tego buty wprost wymarzone.Szybkiego powrotu do zdrowia.
Madzia - Pon 20 Cze, 2011 17:17
| maranta napisał/a: | | Wczoraj skończyłam taką dziwaczną kieckę |
Lubisz Ty robisz różne dziwaczne rzeczy, prawda?
Ale ta sukienka nie jest wcale dziwaczna. Jest bardzo ładna, włóczka ślicznie się ułożyła, kolorki przyjemne i świetnie leży. Tył - bardzo sexy. I fajne buciki dobrane.
Co do włosów, może jakaś fryzjerka przyszłaby do Ciebie? Możesz sobie ciachać sama, ale po fryzjerze będą wyglądały o wiele lepiej.
anna.pluta1 - Pon 20 Cze, 2011 18:15
super sukienusia
maranta - Pon 20 Cze, 2011 18:33
| Madzia napisał/a: | | Lubisz Ty robisz różne dziwaczne rzeczy, prawda? |
Oj, tak, Madziu, bardzo Lubię się bawić tym co robię
Nie wszystko co zrobię mi się podoba, ale przy większości robótek miałam niezłą zabawę (choćby wściekła różowa bluzka- koszyk z mnóstwem kolorowych szydełkowych kwiatów, ciuszek- wabik dla pszczół, os itp. )
Dziękuję za komplementy
Sandałki też się cieszą, że się podobają. Zakochałam się w nich gdy je ujrzałam na Allegro i wiedziałam, że muszą być moje. I te co na powyższych fotkach i identyczne czarne z szaro- srebrnymi kamykami
Cieszę się nimi jak dzieciak, choć i tak prawie cały czas będą w szafie leżeć, chyba, że jakimś cudem ozdrowieję wreszcie
Jarka - Pon 20 Cze, 2011 19:03
| maranta napisał/a: | | Sandałki też się cieszą, że się podobają. Zakochałam się w nich gdy je ujrzałam na Allegro i wiedziałam, że muszą być moje. I te co na powyższych fotkach i identyczne czarne z szaro- srebrnymi kamykami | , a możesz podzielić się linkiem ?
maranta - Pon 20 Cze, 2011 19:16
| Jarka napisał/a: | | maranta napisał/a: | | Sandałki też się cieszą, że się podobają. Zakochałam się w nich gdy je ujrzałam na Allegro i wiedziałam, że muszą być moje. I te co na powyższych fotkach i identyczne czarne z szaro- srebrnymi kamykami | , a możesz podzielić się linkiem ?  |
Jasne
Tutaj są te moje- http://allegro.pl/czolenk...1645316520.html
W tej chwili są u tego sprzedawcy ponownie te sandałki w różnych rozmiarach i uwaga- o 10 zł tańsze niż gdy ja je kupiłam (zawsze mam takie szczęście ).
Grażyna - Pon 20 Cze, 2011 19:30
Świetna sukienka
Paillette - Pon 20 Cze, 2011 19:38
Fajniusia sukienka
wracaj szybko do zdrowia, Aniu
Marwalen - Pon 20 Cze, 2011 20:52
wspaniała sukienka
Violetta21 - Pon 20 Cze, 2011 21:20
Aniu pięknie Ci w tej sukience
katrinka - Pon 20 Cze, 2011 22:23
Świetna kiecka,wzorek na plecach bardzo mi się podoba
Jarka - Pon 20 Cze, 2011 22:31