To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

maranta - Pon 29 Lip, 2013 09:13

Prezenty są bardzo sympatyczne i pomysłowe i przydatne i co najważniejsze - niepowtarzalne, z pewnością nie dostaną dwóch takich samych brawo

Żabie łapki i żabia puszka właśnie zostały Ci skradzione daję nogę

jokul - Pon 29 Lip, 2013 09:46

Gdybym ja była Panną Młodą, co już wszystko ma, to i tak padłabym z wrażenia po otrzymaniu takiego prezentu. A te decoupagowe cacuszka, to już po prostu poezja. Za taką żabę i foki to dałabym się pokroić.
brawo brawo brawo

Jarka - Pon 29 Lip, 2013 11:16

maranta napisał/a:
Prezenty są bardzo sympatyczne i pomysłowe i przydatne i co najważniejsze - niepowtarzalne, z pewnością nie dostaną dwóch takich samych
zgadzam się z Anią w 100% cool cool
Kamoni - Pon 29 Lip, 2013 11:27

Cudne też bym chciała takie prezenty, ale ....ślubu nie będzie wesoło mi wesoło mi Ja to bym ukradła te poduszki brawo brawo brawo brawo
Madzia - Pon 29 Lip, 2013 12:44

Ogarnęło mnie brzydkie uczucie zazdrości - wobec darczyni i darowanych jednocześnie, ale też zachwytu, podziwu, zaskoczenia dla kreatywności, oniemiałam z wrażenia, trochę się jak zwykle zasmuciłam, tyle uczuć wobec takiego talentu i piękna............. uklon uklon uklon
halszka - Pon 29 Lip, 2013 13:40

nula
- to nie prace - to - śliczności brawo cmoknięcie

Jessi - Pon 29 Lip, 2013 13:58

mega duży hurt, wszystko jest przepiękne cool cool cool młodym na pewno spodobają się prezenty cool cool cool
Krakowianka - Pon 29 Lip, 2013 14:05

hurt ale jaki CUDNY!!!!!! uklon uklon uklon
młodzi na pewno ucieszą się z prezentu cool brawo

aniaso4 - Pon 29 Lip, 2013 14:26

Piękne prezenty idę na imprezę cmoknięcie idę na imprezę
Runa - Pon 29 Lip, 2013 14:27

wszystko śliczne, a prezent ślubny - sama bym taki chciała cool
Grażyna - Pon 29 Lip, 2013 16:35

same śliczności Nulka poczyniłaś cool
Pysiatom - Pon 29 Lip, 2013 18:55

Wszystko jest przepiękne . brawo brawo brawo
nula - Pon 29 Lip, 2013 19:21

Bardzo Wam kochane dziękuję !!! love love love
Żabia puszka już jest u nowej właścicielki, więc nie ma czego porywać wesoło mi
A żabie łapki mi się faktycznie udały - też mi się podobają (wiem, że to nieskromne, ale co ja na to poradzę ? hahahihi )

elunia_olsztyn - Pon 29 Lip, 2013 19:45

Nobel Ci się należy uklon za te cudności kwiatek dla ciebie
cedra - Pon 29 Lip, 2013 19:54

Na początku pomyślałam: Napiszę coś o każdym z tych cudeniek.. ale teraz myślę,że miejsca może zabraknąć, dlatego uklon uklon uklon
Apak - Pon 29 Lip, 2013 20:23

O matko i córko szczęka Taki hurcik to powinien być oficjalnie zabroniony, człowiek dostaje z wrażenia palpitacji na widok już pierwszego dzieła, a tu jeszcze tyle emocji!

Cuda, cuda, cuda! cool cool cool

A swoją drogą, dziwnie złodziejskie instynkty się tu budzą wesoło mi Okazja czyni złodzieja.... hopla hahahihi

nula - Wto 30 Lip, 2013 06:21

elunia_olsztyn, cedra, Apak, dziękuję ślicznie cmoknięcie
siebusania - Wto 30 Lip, 2013 08:07

nula, ale cuda
izetta - Wto 30 Lip, 2013 10:33

nula, a ja własnie chciałam napisać, że kradnę żabie łapki i puszkę Wink ehhhh spóźniłam się.... ale wszystko cudowne na tip top Very Happy cool
Violetta21 - Wto 30 Lip, 2013 11:33

Oj nie wiem gdzie mam patrzeć tyle cudeniek te łapki czemu ja nie lubię się z maszyną i decu cudne i karteczki napewno młodzi będą zadowoleni z prezentu cool cool
żabka - Wto 30 Lip, 2013 14:59

Padłam i powoli dochodzę do siebie - rewelacyjny hurcik brawo brawo brawo

Haniu jak się młodym nie będzie podobał upominek to pamiętaj, że tu wielu chętnych na Twoje cudeńka wesoło mi

Żabie akcesoria się pojawiły i już je gwizdnęli wściekły (na puszcze serwetka papier czy wydruk? - gadaj szybko)

Beata T - Wto 30 Lip, 2013 15:05

Przepiękne prace łapki powalające - cudny wysyp brawo brawo brawo
Tesa60 - Wto 30 Lip, 2013 15:30

piękne prace
elka j. - Wto 30 Lip, 2013 18:07

nula napisał/a:
przepraszam za zanudzanie

Oj nula, "zanudzaj" nas jak najczęściej swoimi pracami. wesoło mi Uwielbiam się tak "nudzić" w Twoim wątku. Para młoda dopieszczona maksymalnie -świetne prace, z łapek porwałabym sobie słoniki i szydełkowe kwadraty, a ciasteczka też bardzo apetyczne. Kot - rewelacja, no i żabka pierwsza klasa. To kiedy znowu nas "zanudzisz"? zebalek cool

nula - Pią 02 Sie, 2013 12:20

Dziękuję bardzo !!!
widzę, że żaby maja wiele zwolenniczek wesoło mi

żabka napisał/a:
(na puszcze serwetka papier czy wydruk? - gadaj szybko

wszystko serwetki - tło kwiatowe to jedna serwetka a żaba wycięta z innej serwetki i przyklejona na glinie wesoło mi