Galerie prac użytkowników forum - prace gosias
Mysza - Pią 12 Lis, 2010 21:58
Dziękuję gosias,
Bardzo mi pomogłaś. Może wreszcie kupię włóczkę i zacznę się uczyć robić chusty na drutach. A jak nie to może chociaż szydłem coś machnę.
Pozdrawiam serdecznościowo
M.
P.S. Chciałabym Ci dać punkcik 'pomogła', ale tu chyba się nie da
buziaczek - Pią 12 Lis, 2010 23:24
bardzo ładne mitenki
gosias - Sob 13 Lis, 2010 10:28
Mysza, buziaczek, dzięki dziewczyny za miłe słowa
| Mysza napisał/a: | | P.S. Chciałabym Ci dać punkcik 'pomogła', ale tu chyba się nie da |
Bardzo dziękuję Punkciki innym osobom można dodawać w temacie, który sama założyłaś i tam znajduje się post (posty) osoby, którą chcesz nagrodzić punkcikiem (też kiedyś nie wiedziałam, jak to zrobić).
| Mysza napisał/a: | | Może wreszcie kupię włóczkę i zacznę się uczyć robić chusty na drutach. A jak nie to może chociaż szydłem coś machnę. |
Na pewno uda się
A dziś tak skromnie: szaliczek dla znajomej:
ciapara - Sob 13 Lis, 2010 10:35
Sliczny Skad ja znam ten wzor
Pewnie kolezanka skacze pod sufit z radosci
gosias - Sob 13 Lis, 2010 10:37
ciapara, dziękuję i dziękuję za schemat, który od Ciebie dostałam
| ciapara napisał/a: | | Pewnie kolezanka skacze pod sufit z radosci |
Jeszcze nie skacze mam nadzieję, że podskoczy, jak odwiedzi ją św. Mikołaj
Mysza - Sob 13 Lis, 2010 10:47
Pniękne, eleganckie cudo!
Uszukałam się jak diabli, żeby znaleźć Twój post w moim wątku, ale siem udało i punkcik poleciał.
Pozdrawiam
M.
gosias - Sob 13 Lis, 2010 10:52
Mysza, wieelkie dzięki
Mam nadzieję, że znajoma po otrzymaniu szaliczka nie wytarga ze złości mikołajową brodę
7Kasiulek7 - Sob 13 Lis, 2010 10:56
Świetny jest
lamika88 - Sob 13 Lis, 2010 10:58
| gosias napisał/a: | | A dziś tak skromnie: szaliczek dla znajomej: | No faktycznie "skromnie" Takie cuda wcale skromne nie są Piękny szalik Znajoma będzie zachwycona
gosias - Sob 13 Lis, 2010 11:00
W temacie drucianych chust: tu jest fajny link, gdzie kobietka w swoim blogu opisuje jak robić takie chusty (na początku mojej drucianej przygody też korzystałam z jej porad) http://haft.blox.pl/2010/01/Tak-robie-chusty.html
gosias - Sob 13 Lis, 2010 11:01
7Kasiulek7, lamika88, wielkie dzięki dziewczyny
Mysza - Sob 13 Lis, 2010 11:05
Aleś Ty kochana i łaskawa dla nas żółtodziobów.
Pozdrawiam
M.
Jarka - Sob 13 Lis, 2010 11:20
| lamika88 napisał/a: | | No faktycznie "skromnie" Takie cuda wcale skromne nie są Piękny szalik Znajoma będzie zachwycona |
gosias - Sob 13 Lis, 2010 11:37
Mysza, to Forum jest m.in. po to, aby sobie wzajemnie pomagać. Dziewczyny mi pomagają, więc też w miarę swoich możliwości staram się pomagać innym.
Jarka, dziękuję
saba52 - Sob 13 Lis, 2010 11:55
gosias, Rewelacja szalik
Ty chyba masz dłuższe wiecory?dobę?
jolanta59 - Sob 13 Lis, 2010 13:18
gosias z podanego przez Ciebie linka dowiedzialam sie, ze chusty z acrylu mozna prasowac,ale moze wiesz jak potraktowac bawelne?
Zrobilam chuste z nitki z ostatniej dostawy w Lidlu(jasny wrzos z centkami)na etykiecie nie pisze co to jest ale sadze ze to bawelna.Jak ta mam robic,zblokowac,czy przeprasowac?
Bede wdzieczna za podpowiedz.
pozdrawiam jolanta59
PS. Podziwiam Twoje chusty i wszystko co wydziergalas,wszystko jest przesliczne i tak szybko i starannie zrobione
a moze wypozyczysz motorek na jakis czas?
Grażyna - Sob 13 Lis, 2010 13:38
śliczne to
żabka - Sob 13 Lis, 2010 13:43
Super nowości
Zula - Sob 13 Lis, 2010 14:42
Same śliczności
Violetta21 - Sob 13 Lis, 2010 18:26
szaliczek jest bardzo ładny
joaska77 - Sob 13 Lis, 2010 18:49
Bardzo elegancki szalik .
gosias - Sob 13 Lis, 2010 20:47
saba52, jolanta59, Grażyna, żabka, Zula, Violetta21, joaska77, wielkie dzięki
| jolanta59 napisał/a: | z podanego przez Ciebie linka dowiedzialam sie, ze chusty z acrylu mozna prasowac,ale moze wiesz jak potraktowac bawelne?
Zrobilam chuste z nitki z ostatniej dostawy w Lidlu(jasny wrzos z centkami)na etykiecie nie pisze co to jest ale sadze ze to bawelna.Jak ta mam robic,zblokowac,czy przeprasowac?
Bede wdzieczna za podpowiedz. |
Z lidlowskiej włóczki nigdy nic nie robiłam z prostej przyczyny, że Lidl mam w sporej odległości od siebie i jak już dojadę to z włóczki pozostaje wspomnienie... Myślę, że to co kupiłaś w ostatnim czasie to akryl (promocja od 2 listopada???). Podrzuć na wszelki wypadek link do tej włoczki). Co do bawełny to nie wiem, bo chust z takiej włóczki nie robiłam, ale tak sobie myślę, że czysta bawełna powinna pamiętać nadany kształt w blokowaniu.
jolanta59 - Sob 13 Lis, 2010 21:21
Tak Gosiu,to ta wloczka.teraz sie doczytalam na duzej kartce z opakowania tej z wzorami,ze jest to poliacryl,nie radze sobie z wstawianiem linkow, ale pokazuje ja woalka na "nici,nitki....dzial "nici z Lidla"
Mysle ze bedzie mozna ja potraktowac zelazkiem....a propo odleglosci to ja mam do Lidla ponad 50km,ale takie odleglosci tutaj to Pikus.
Pozdrawiam jolanta59
marysia54 - Nie 14 Lis, 2010 00:54
Gosiu
szal śliczny
gosias - Nie 14 Lis, 2010 10:57
jolanta59, jeżeli to jest akryl to śmiało możesz przeprasować żelazkiem z parą (tylko nie za wysoka temperatura)
|
|
|