Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Beata T - Sob 20 Sie, 2011 21:34
ach jaka urocza biżuteria
ciapara - Sob 20 Sie, 2011 22:02
Cos pieknego!!!!!
Wspaniałe artystyczne wykorzystanie resztek nitek!!!!!
I wcale nie dziwolągi!!!!!
Frezja45 - Nie 21 Sie, 2011 00:18
Maranta wszystkie Twoje prace są piękne
a frywolitki przecudne!!!
aż mi się w głowie kręci od nadmiaru wrażeń
twoje prace podobają się wszystkim
ale ja oglądanie twoich prac
powinnam mieć dawkowane na receptę wraz z innymi lekami
Aniu!Życzę Ci dużo Zdrówka
Pysiatom - Nie 21 Sie, 2011 14:04
maranta Twoje prace są fantastyczne, a ostania frywolitkowa biżuteria jest prześliczna.
maranta - Wto 23 Sie, 2011 10:16
Dziękuję ślicznie
Kolejne błyskotki-
Przy tym to już porządnie mi odbiło
To niżej, to hmm... pobawiłam się i idzie do kasacji
Kamoni - Wto 23 Sie, 2011 10:20
Jakie cudne,dostałam zawrotu głowy
ciapara - Wto 23 Sie, 2011 10:27
Czerwienie zielenie brązy!!! Absolutnie cudowne !!!
lamika88 - Wto 23 Sie, 2011 10:35
Mistrzyni Przepiękne
elka j. - Wto 23 Sie, 2011 10:52
Twoje prace zawsze oglądam z otwartymi ustami z podziwu. Znów piękna biżuteria, zwłaszcza te czerwienie
anle - Wto 23 Sie, 2011 11:33
Przepiękne i pomysłowe
Violetta21 - Wto 23 Sie, 2011 12:46
ale cudne coś pięknego a różyczkę zostaw może ją do czegoś wykorzystasz jako ozdóbke
Paillette - Wto 23 Sie, 2011 13:11
Jak zwykle kreatywnie, a koraliczki przy każdym pikotku.... podziwiam, Aniu, cierpliwość
Grażyna - Wto 23 Sie, 2011 14:22
O matuchno...same cuda
Madzia - Wto 23 Sie, 2011 17:19
Nie wiem jak to możliwe, ale Twoje dzieła sztuki frywolitkowej są coraz piękniejsze i piękniejsze!
A jedno z tych czerwonych i wisior z poprzedniego postu są moje!!!!!!!!!!!!!!!!
Jarka - Wto 23 Sie, 2011 17:55
| ciapara napisał/a: | | Czerwienie zielenie brązy!!! Absolutnie cudowne !!! |
Pysiatom - Czw 25 Sie, 2011 10:02
Zaniemówiłam, wszystko jest takie piekne.
anna.pluta1 - Czw 25 Sie, 2011 21:35
podzielam zdanie przedmówniczek pieknosci
maranta - Sob 27 Sie, 2011 14:22
Dziękuję za przemiłe komentarze
Tym razem kamizelka a'la ponczo z Małej Diany. Robiłam metodą bean, czyli bez przyszywania plisy- wszystko od razu. Dolnej plisy też nie przyszywałam.
Z ciuszka jestem jako tako zadowolona.
Fotki - porażka.
Dałam radę tylko do kilku fotek "zapozować", bo mnie nerka dziś tak boli, że ...
No i niestety słońce robiło takie hocki-klocki, ze prawie nic na zdjęciach nie widać.
Jedno celowo fest prześwietliłam w programie graficznym, żeby choć troszkę ten ciuszek się uwidocznił, dzięki temu ujawniły sie nawet guziki
Wrzucam, to co mam
i prześwietlone-
Nie wiem czy kiedyś nie zdecyduję się na zeszycie tych niby rekawów dołem. Chwilami bywają wkurzające
Robiłam z pozostałości Mimozy. Nie lubię Mimozy, ale kiedyś mi coś padło na głowę i kupiłam tej bordowej cały kilogram. Mam już z tego różności a dzisiaj definitywnie się tej włóczki pozbyłam. Poszło prawie 30 dag. Zostało może ze dwa metry.
Na fotkach niezbyt widać, ale w uszach mam kolczyki frywolne, które pokazałam w poprzednim poście (te od kompletu czerwono-białego).
Violetta21 - Sob 27 Sie, 2011 14:30
Aniu fajne jest to wdzianko mi się podoba i ma zarąbisty kolorek i za frywolki w uszach pewnie że mi nie umknęły
Jarka - Sob 27 Sie, 2011 14:56
| Violetta21 napisał/a: | | fajne jest to wdzianko |
Kazimiera - Sob 27 Sie, 2011 15:39
Super wdzianko i kolczyki też
danuta_50 - Sob 27 Sie, 2011 15:43
maranta, Pomysłowy ciuszek.Wykonanie mistrzowskie a kolorek podkreśla jego piękno.Rękawki mogą zostać według Twojego kaprysu bo pewnie w każdej wersji będzie pięknie wyglądać.Sesja zdjęciowa udana mimo dyskomfortu zdrowotnego.Nieodłączny towarzysz kocurek .
ciapara - Sob 27 Sie, 2011 17:23
Aniu jakie fajne ubranko nam znowu pokazujesz !!!
Zastanawiałam sie kiedys nad nim a Ty szast prast i zrobilas nie wiedziec kiedy!
A jaka słodką masz kitkę ja teraz przy tych upałach tez w takiej ganiam
Duza buzka dla Ciebie!!!!
maranta - Sob 27 Sie, 2011 17:43
Dziękuję
Violu, no właśnie to ten kolor tak na mnie podziałał, że oszalałam i kupiłam kilogram włóczki
Lubię bordo, wiśnię itp.
Danuta_50, a wiesz, że nawet kota nie zauważyłam, dopiero jak powiedziałaś, to się przyjrzałam
To albo ogon Penelopy albo Generała Pupczyka, bo oba się koło mnie kręciły. Nie moje koty, ale prawie
Ciapara, w taki upoał, to tylko kitek. Mój jeszcze się mieści w małej spince, ale już coraz trudniej ją zapiąć. W tej chwili już włosy nie wypadają, nowe odrosty już mają ok 4-5 cm i pojawiają się jeszcze centymetrowe i krótsze.
Mam nadzieję, że koszmar wyłażących włosów garściami nie wróci.
Jest ich dużo mniej, są inne niż były, ale są i odrastają. W każdym razie jest mi lżej na łepetynie bo i krótsze i objętościowo mniej, więc kitek lżejszy
anle - Sob 27 Sie, 2011 17:47
Śliczne wdzianko
|
|
|