Galerie prac użytkowników forum - Żabka - Prosto z bajorka -sowy str. 100 (19-10)
buziaczek - Pon 20 Wrz, 2010 23:10
bardzo ładne nowości
żabka - Wto 21 Wrz, 2010 09:03
Elunia_olsztyn, Buziaczek dziękuje bardzo
Paddington - Wto 21 Wrz, 2010 09:37
ooo i foteczki biżu są Aniołeczki najbardziej mi się podobają- jak już ustaliłyśmy ich herubinkowy kształt jest świetny Czapunia też rewelacyjna. W ogóle to bez porównania piękne cudeńka i na żywo jeszcze bardziej mi się podobały
saba52 - Wto 21 Wrz, 2010 18:56
żabka, | bean napisał/a: | faktycznie, na żywo wyglądają cudnie Smile a mi najbardziej podoba się anielski komplecik Smile
czapeczka słodka | podpisuje się obiema chwilowo wolnymi "ręcami"
Haniutka - Wto 21 Wrz, 2010 23:00
Zachwycałam się w realu, zachwycam się i tutaj
iwonka - Śro 22 Wrz, 2010 06:04
śliczne biżutki i super czapeczka
żabka - Śro 22 Wrz, 2010 08:40
Paddington, Saba52, Haniutka, Iwonka dziękuje Wam bardzo
żabka - Pią 05 Lis, 2010 16:45
Porobiłam ostatnio trochu różności
Najpierw decu:
1) deseczka
2) kolczyki
3) szkatułka na biżuterie
4) skarbonka
5) chustecznik
6) tarcza rycerska
7) deseczka
teraz trochę bardziej miękko będzie
1) serwetka biała
2) serwetka żółta
3) narzutki
4) popielata kamizelka
5) sweterek
lamika88 - Pią 05 Lis, 2010 17:04
żabka, bardzo proszę stopniuj nam wrażenia Po takiej ilości cudnych prac z krzesła spadłam a mam wysokie i teraz mnie siedzenie boli piękne to wszystko
anle - Pią 05 Lis, 2010 17:35
Po prostu cudeńka
nula - Pią 05 Lis, 2010 17:48
| lamika88 napisał/a: | | żabka, bardzo proszę stopniuj nam wrażenia |
no właśnie , żabuś - jak siedzisz cicho to siedzisz, ale jak już walniesz z grubej rury to spadamy z krzeseł !!!
Ja na szczęście mam przy kompie fotel z poręczami więc się uchroniłam przed upadkiem
No ładnie,żeś tego narobiła
wszystko super - i te twarde i te miękkie !!! (a ja coś ostatnio nie mam weny na decu więc tym bardziej zazdroszczę Twoich dzieł !!! )
Widać , że córa zadowolona i trudno się dziwić.
Wisienkową kamizelkę już podziwiałam ale ten cieniowany sweterek wyszedł świetnie !!!
I jakiego masz fajnego rycerza !
Bożena- 2000 - Pią 05 Lis, 2010 18:29
Podpisuję się pod tym co napisała Nula. I twarde i miękkie rewelacja. Urzekła mnie skarbonka, bo jestem , powiedzmy, oszczędna i tarcza, bo to wyższa szkoła jazdy. Obejrzę to wszystko, najwyżej ,z pięć razy.
Jarka - Pią 05 Lis, 2010 18:33
, ale cuda i jak dużo.
A mogę prosić o schemacik na tą żółtą serwetkę.
saba52 - Pią 05 Lis, 2010 19:29
| żabka napisał/a: | | Porobiłam ostatnio trochu różności |
Ładne mi "trochu"sypnęłaś jak z mikołajowego worka.
Tyle śliczności i piękny rycerz i śliczna córcia.
A szkatułkę porywam
Haniutka - Pią 05 Lis, 2010 20:16
oooo.......o....e.......a..........o.....e............
Żabciu mowę mi odjęło! Co jedna rzecz to ładniejsza! Jesteś niesamowita
żabka - Pią 05 Lis, 2010 20:33
Lamika88, Anle, Nula, Bożena-2000, Jarka, Saba52, Haniutka dziękuje
| Cytat: | | żabka, bardzo proszę stopniuj nam wrażenia | - przecież ja dokładnie tak robie (bo to nie wszystko co nabroiłam )
| nula napisał/a: | | I jakiego masz fajnego rycerza ! cool | - zbroja to wspólne dzieło mojego małżonka i moja (surowa tarcza, miecz i hełm to dzieło mojej połówki, ja tylko ozdobiłam i zrobiłam zbroje )
| Jarka napisał/a: | | A mogę prosić uklon o schemacik na tą żółtą serwetkę. | nie ma problemu
| Cytat: | | A szkatułkę porywam daję nogę | szkatułki już nie ma - przynajmniej tej (posiadam jeszcze jedną, z jedną wkładką z przegródkami - jeszcze nie ozdobioną ) Aniu może mała wymianka?
| Haniutka napisał/a: | | Żabciu mowę mi odjęło! | - mam nadzieję że nie będzie to trwała utrata
Kochaniutkie wstawiam jedną z prac mojego męża (a tu linczek do jego wątku http://maranciaki.pl/foru...=362098#362098)
bean - Pią 05 Lis, 2010 21:57
żabka, faktycznie można dostać zawrotu głowy od tych śliczności piękne jest WSZYSTKO!!!
I nareszcie pokazałaś nam prace swojego M. - i tutaj też myślałam , że spadnę z krzesła
Ależ piękne tworzy obrazki
marysia54 - Pią 05 Lis, 2010 22:33
żabka
ale cudowności nam pokazujesz
i jeszcze w tylu najróżniejszych technikach
piękne, piękne, piękne.....................................................................
xxx mężusia cuuuuuuuuuuuuudne
karmelek - Pią 05 Lis, 2010 23:23
matko, ale tego narobiłaś.... śliczne wszystko!!!!
Przypomniałaś mi się, że miałam wydziergać taką białą serwetkę Rycerz wspaniały, a córcia jaka podobna do Ciebie
Violetta21 - Pią 05 Lis, 2010 23:40
o mamusiu nam trzeba dawkować takie cudeńka bo apopleksi dostaniemy
cudne pracki
iwonka - Sob 06 Lis, 2010 07:16
padłam z wrażenia , wszystko przepiękne
ciapara - Sob 06 Lis, 2010 10:40
Sliczne prace
I jak ich duzo
Totalnie jestem zachwycona
żabka - Sob 06 Lis, 2010 18:43
Bean, Marysia54, Karmelek, Violetta21, Iwonka, Ciapara dziękuje bardzo
W imieniu Karola również gorące podziękowania
| Violetta21 napisał/a: | | nam trzeba dawkować takie cudeńka bo apopleksi dostaniemy | ależ ja dokładnie tak robie - to tylko część, która już się doczekała fotek
SoWa - Sob 06 Lis, 2010 18:48
ale cudnych rzeczy narobiłaś!
najbardziej podziwiam decu!
ciapara - Sob 06 Lis, 2010 18:50
Czesc która doczekala sie fotek? Jakie to szczescie zabko ze Ty sie tak o nas troszczysz
|
|
|