Papierowe cuda - Papierowa wiklina maggii
Runa - Pon 11 Lut, 2013 09:47
Maggii nie wiem czy powinnam tutaj ale chciałam wam pokazać co ja wyplotłam na warsztatach Pierwsze koszyczki, dziurawe i niedopracowane (szczególnie pierwszy) ale moje
Jarka - Pon 11 Lut, 2013 21:20
Pierwsze koszyczki są super
Runa - Pon 11 Lut, 2013 22:38
dzięki Jarka
maggii - Czw 14 Lut, 2013 12:46
Bardzo fajnie Ci wyszły te koszyczki Runo szczególnie ten drugi już taki mocno dopracowany.. No i jak Ci się podoba to zajęcie? Wciąga?
A ja dzisiaj zgodnie z obchodzonym świętem kilka walentynkowych serduszek:
i jeszcze aby wiosna do nas szybciej zajrzała kilka wiosennych wianuszków:
pozdrawiam
Runa - Czw 14 Lut, 2013 13:04
Oj maggii dzięki i powiem ci, że mocno wciąga. Nie mam teraz za dużo czasu ale trochę rurek naręciłam i nie mogę się doczeać kiedy znów zacznę pleść
I pewnie będe cię zasypywać pytaniami
Skąd bierzesz drucik florystyczny do serduszek? Mozna go gdzies kupić?
maggii - Czw 14 Lut, 2013 13:19
Runo można ale raczej w hurtowni florystycznej. Właśnie wczoraj kupiłam cały kilogram
Przypomnij mi adres, Runo to wyślę Ci kilka drucików zwykłym listem.
pozdrawiam
Jarka - Czw 14 Lut, 2013 13:34
Jak zwykle rewelacja
maggii - Sob 16 Lut, 2013 20:25
Druciki poleciały a ja chwalę się nie do końca wikliną, choć koszyki wyplatane. Ale i tak w oczy rzucają się różyczki z krepiny:
Narazie dwa bukiety, ale różyczek naskręcanych mam już mnóstwo!
pozdrawiam
Jarka - Sob 16 Lut, 2013 21:45
Koszyki z różyczkami są rewelacyjne , chciałabym takie otrzymać
Runa - Sob 16 Lut, 2013 23:01
Piękne
majka1968 - Pon 18 Lut, 2013 13:32 Temat postu: :) Wszystko ładne, pozdrowienia dla Magii
maggii - Wto 19 Lut, 2013 09:10
dziekuję i również pozdrawiam
Zostawiam narazie pianki i róże z krepiny i zaczynam powoli myslec o Wielkanocy.
Pewnie trafię gdzieś na kiermasz świateczny, toteż ostro zabrałam sie za koszyki - zwierzątka.
Na pierwszy ogień dwa kurczaki:
pozdrawiam
LucynaM - Wto 19 Lut, 2013 09:14
kurczaki czadowe hihi, sama wymyśliłaś?
Madzia - Wto 19 Lut, 2013 09:16
Odjazdowe!
Jarka - Wto 19 Lut, 2013 10:29
| LucynaM napisał/a: | | kurczaki czadowe |
beti9 - Wto 19 Lut, 2013 11:15
Runa koszyki śliczne
maggii, Twoje kurczaki super
żabka - Wto 19 Lut, 2013 13:49
Świetne kurczaki
Krakowianka - Wto 19 Lut, 2013 14:16
ale cudne!!!! zdolniacha
siebusania - Wto 19 Lut, 2013 18:01
maggii,
jokul - Wto 19 Lut, 2013 21:22
maggii śliczności tworzysz.
Dwa razy obejrzałam Twoje płytki i jeszcze poszłam na warsztaty, które u nas na wsi organizowali w ramach "aktywizacji ludności" i udało mi się stworzyć takie potworki, że wstyd ludziom pokazać . Nie zrażam się i jak mi się uda coś stworzyć dla ludzkich oczu, to Ci pokażę, bo jesteś moim wiklinowym guru.
maggii - Śro 20 Lut, 2013 07:30
Ślicznie dziekuję
Lucynko kurczaków podobnych mnóstwo w necie ale każdy troszke inny, wiec nie jest to stricte mój pomysł.
Jolu nie wierzę w potworki na pewno mozna pokazać koszyki ludziom i bardzo prosze sie tu zaprezentować! A jeśli masz z czyms konkretnym problem to pisz na maila albo pokaz zdjecie - cos zaradzimy
A ja wciąż kombinuję ze zwierzakami wielkanocnymi, teraz przedstawiam Wam kwokę:
Widziałam podobna w necie, wiec pomysł nie mój. Strasznie podoba mi sie w niej to, że łepek się zdejmuje i jest miseczka np. na słodycze dla dzieciaków.
Kwoka to prototyp, musze wybrać najlepszy model i zrobić wiecej na kiermasz. Oczywiscie bede prosiła Was o pomoc w wyborze, ale to jeszcze za chwile bo w kolejnosci czeka zajac i kurki...
jokul - Śro 20 Lut, 2013 07:57
Skoro chcesz zobaczyć, to proszę bardzo. Ale najpierw muszę się znowu zachwycić - Twoją kwoczką. Jest po prostu SUPER!
Oto moje pierwsze dwa koszyczki. Nietrudno się domyślić, który był zrobiony wcześniej. Nie będą malowane z oczywistych względów.
A problemem największym jest takie zakończenie, żeby się to wszystko nie rozplątywało, jak tutaj:
Jedyne, co mi wyszło jako tako to serce:
Proszę o ocenę
Jarka - Śro 20 Lut, 2013 09:19
Maggii świetne wszystkie koszyki z chęcią bym się na jakiś skusiła i odkupiła od Ciebie
jokul pierwsze koty za płoty ja jeszcze się nie odważyłam
Jarka - Śro 20 Lut, 2013 09:22
Maggii świetne wszystkie koszyki z chęcią bym się na jakiś skusiła i odkupiła od Ciebie
jokul pierwsze koty za płoty ja jeszcze się nie odważyłam
LucynaM - Śro 20 Lut, 2013 09:41
Maggiii, wstawiaj, wstawiaj kura super, świetna ta ściągana głowa.
Jokul, całkiem całkiem ten twój pierwszy koszyczek - spróbuj jeszcze raz
|
|
|