To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2010 rok

gosias - Czw 08 Kwi, 2010 11:56

Bożena- 2000 napisał/a:
Ja jestem, Basiu, tradycyjnie oczarowana Twoimi pracami. cmoknięcie brawo

Ja też cool cool cool cool brawo brawo brawo

Lacrima - Sob 10 Kwi, 2010 09:06

ABSOLUTNIE REWELACYJNY cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
SoWa - Nie 11 Kwi, 2010 09:08

och , Basiu - tylko wzdychać z zachwytu kwiatek dla ciebie cmoknięcie
jola373 - Pią 16 Kwi, 2010 17:34

Basiu, komplecik jest zachwycający, piękny! Cudownie to wszystko skomponowałaś! Wprost oczu od tych śliczności oderwać nie można!
magnolia - Pią 16 Kwi, 2010 19:26

jejciu dawno tu nie zagladalam ,ale podziwiam tak piekne prace i oczu oderwac nie moge brawo brawo brawo cool cool cool cmoknięcie
barbara 1 - Pią 16 Kwi, 2010 20:55

Och dziewczyny dziękuje Wam bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Dzisiaj byłam u mojej malutkiej 4-ro miesięcznej klientki z całym wyposażeniem,bo jeszce nie wiecie,że mama malutkiej Lilianny zamówiła dodatkowo, dwa sweterki,płaszczyk i dużo innych dodatków do chrztu(zdjęcia pokaże ciuszków jutro).Lilianna wyglada jak księżniczka,o mało co się nie popłakałam jak ją zobaczyłam w całym ubranku,wygląda uroczo.Ma czarne włoski i czarne oczka,przy tym wszystkim jeszcze ciemna karnację skóry,juz się w niej zakochałam,jest śliczna.Mam obiecane zdjęcia z uroczystosci hurrraaa więc na pewno po drugim maja Wam pokażę.Zresztą okazało się,że jest to pani z mojej parafii,i mam zaproszenie do koscioła na uroczystość(aparat biorę).Nie chwaląc się mama Liliany jest bardzo,ale to bardzo zadowolona z tego co zrobiłam(zresztą ja też),nawet dostałam dodatkowo 50 zł.więcej w dowód wdzięcznosci za włożony wkład w moją robotę i masę uscisków i całusów od obcej mi kobiety.Mówię Wam dziewczyny,że normalnie jestem w szoku po tej wizycie,że jeszcze ktoś w dzisiejszych czasach może tak docenić własnoręczną robotę hahahihi Oj będzie to moja stała klientka mała Lilianna,oj będę ją ubierać w cukierkowe ciuszki,sama przyjemność robić dla tak śliczniutkiej małej księżniczki

gosias - Pią 16 Kwi, 2010 21:02

barbara 1, Smile jestem pod ogromnym wrażeniem i z wielką przyjemnością zobaczę zdjęcia Smile
Jarka - Sob 17 Kwi, 2010 08:43

gosias napisał/a:
z wielką przyjemnością zobaczę zdjęcia
cool brawo cool Basiu ja też.
małgośka - Sob 17 Kwi, 2010 10:09

Basieńko, czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia. hopla
I uśmiecham się o opis wykonania sukieneczki. uklon cmok
Chciałabym zrobić ją dla Dziewczynki, która lada moment ma się urodzić.

barbara 1 - Sob 17 Kwi, 2010 11:10

To jeszcze dla Lilianki.Płaszczyk z Oleńki

Sweterek z kalinki(nie na chrzest)

Ten na chrzciny

ozdoba na świeczke

Jeszcze dla Lilianny muszę zrobić,kapelusz i czapkę
A to już dla innej dziewczynki,czapeczka, na świecę i opaska na głowe,dodatek tylko różowa wstążka

Dziewczyny wiem ,że obiecałam schemat na sukienkę ,już nawet zaczęłam tylko nie wiem kiedy skończę,ponieważ w kolejce jest to
bluzka z maxi dla pani na chrzciny

płaszcz dla innej z miya

nieszcęsna bluza rycerska o której już kiedyś pisałam

i na koniec komplet z małutkich elementów koniakowskich dla pani na dzień matki(jeszce nie zaczęłam).I to nie wszystko,reszta musi czekać cierpliwie

ania_b - Sob 17 Kwi, 2010 11:46

No, faktycznie, jesteś zawalona po uszy robotą. To stresyjące, ale chyba i przyjemne, bo skoro masz tyle zamówień, to znaczy, że Cię cenią. A zdjęcia pokazują, że mają rację (zresztą wszystkie maranciaki wiedzą to od dawna).
Piękny i obfity wysyp prac.
PS Czy szydełko jeszcze nie przyrosło Ci do ręki? A wizja kompletu z koronki koniakowskiej mnie przeraża.

barbara 1 - Sob 17 Kwi, 2010 14:18

mam już jedno zdjęcie Lilianny w sukieneczce

gustavo_2008 - Sob 17 Kwi, 2010 15:04

Lilianna uroczo wygląda brawo brawo brawo radocha radocha radocha
jola373 - Sob 17 Kwi, 2010 15:08

Wystroiłaś Liliankę Basiu niesamowicie! Przeuroczo wygląda!
Doba dla Ciebie chyba jednak mogłaby się wydłużyć, żebyś spokojne mogła dokończyć wszystkie piękne prace na czas.
Na kolczugę patrzyłam z przerażeniem - toż to na wielkoluda!

Mariola - Sob 17 Kwi, 2010 15:22

piękny brawo brawo brawo
Jarka - Sob 17 Kwi, 2010 15:52

Lilianka wygląda uroczo cool cmoknięcie cmoknięcie cool
Basiu możesz być z siebie dumna cool jak zawsze bez żadnych "ale"
A możesz podzielić się tym schemacikiem elementu na bluzeczkę z maxi, też mam cieniowaną maxi i może bym się skusiła, to będzie topik ??

mimusia-1 - Sob 17 Kwi, 2010 16:19

Śliczna mala dama brawo brawo brawo
kasia123 - Sob 17 Kwi, 2010 18:12

Same piękności a Lilianka jak mała królewna wygląda. Super. brawo brawo brawo
SoWa - Sob 17 Kwi, 2010 19:10

cool Basieńko, Ty jesteś jak kombinat! wesoło mi

A dziewczyneczka ubrana w Twoje cudeńka mdleje mdleje mdleje

elka j. - Sob 17 Kwi, 2010 19:20

Basiu - cuda robisz, a Lilianka wygląda jak laleczka cool cool cool
lamika88 - Sob 17 Kwi, 2010 19:21

Cudowności... cool cool cool
gosias - Sob 17 Kwi, 2010 19:31

barbara 1, przepiękne rzeczy brawo brawo brawo cool cool cool uklon uklon uklon uklon uklon a maleństwo wygląda cudownie brawo brawo brawo cool cool cool uklon uklon uklon uklon
reni - Sob 17 Kwi, 2010 19:57

ale słodka wesoło mi piękne ciuszki wydziergałaś cool cool brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Sob 17 Kwi, 2010 21:15

Basia uklon super prace zresztą jak zawsze cool brawo brawo a malutka wygląda ślicznie w tym kompleciku cool hopla
Asia S. - Sob 17 Kwi, 2010 21:19

Pięknie wyszło! brawo