To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2009 rok

barbara 1 - Wto 30 Cze, 2009 18:06

Madzia napisał/a:
Niedługo Maciek na forum zawita jako osobiście

i tu się Madzia nie mylisz,już od jakiegoś czasu żąda o de mnie abym mu złożyła własną galerię z jego pracami hahahihi Ma masę własnorecznie zrobionych komiksów i każdy z nich jest opisany w chmurkach.a jakie teksty mówię Wam....do pozazdroszczenia.Muszę mu znaleść jakies forum dla dzieci

Grażyna - Wto 30 Cze, 2009 18:49

Koniecznie Basiu, niech się dziecko rozwija, a taka prezentacja prac i pochwały mobilizują do działania.

Tunika piękna. brawo

alienor - Wto 30 Cze, 2009 18:52

brawo dlaMacka uzdolniony chlopak , ale w koncu ma po kims tegeny, tuniczka piekna
Elżbieta P. - Wto 30 Cze, 2009 21:52

Maciuś po mamie ma talent w rączkach, bardzo ładne są te jego prace i należą mu się pochwały brawo brawo brawo
Twoja tunika jest śliczna, ale inaczej być nie może wesoło mi brawo

Violetta21 - Wto 30 Cze, 2009 22:13

Maciuś talenta posiada i to znaczne hopla brawo
Basiu tuniczka miodzio cool brawo

mordka - Wto 30 Cze, 2009 22:54

Oj Basiu masz prawdziwy talent w domu naprawdę cmoknięcie uklon brawo dla Maćka i kwiatek dla ciebie brawo cool dla Cieb cool e b cool tunika cudowna jak wszystko co wyjdzie spod Twoich łapek
bjanna - Śro 01 Lip, 2009 09:00

Basiu, ja też czekam na prywatną galerię Maciusia, bo z doświadczenia wiem, jak bardzo pochwały pomagają w dalszym rozwoju, a jak bardzo źle wpływa brak ocen prac nawet tak małego artysty.
tunika super cool hopla cool

buziaczek - Śro 01 Lip, 2009 10:39

no proszę jaki uzdolniony synek, rewelacyjne prace a tunika przecudna brawo
Truskaweczka - Śro 01 Lip, 2009 11:24

Kochane rysuneczki!!! brawo
A tunika boska! brawo brawo brawo kwiatek dla ciebie

gabrysia - Śro 01 Lip, 2009 13:48

nula napisał/a:
barbara 1 napisał/a:
ja już rozpracowałam tunikę z chinskiego katalogu w ananasy

Barbara miej litość !!!!
Ja już sama nie wiem na co się decydować !!!
wynajdujesz same cudeńka !!! wesoło mi

a prace jak zwykle cmoknięcie rewelacyjne cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

bieta - Śro 01 Lip, 2009 20:19

barbara 1, śliczna tunika cool cool cool
a dla synka wielkie brawo brawo brawo świetne prace

Bożena- 2000 - Śro 01 Lip, 2009 22:15

Basiu, ja się znowu pogubiłam, szybciej dłubiesz niż ja czytam posty. Nowości to arcydzieła. cmoknięcie
baluu - Śro 01 Lip, 2009 23:22

śliczne prace synusiowo-mamusiowe cool cool cool
a sowa, wyjątkowa wesoło mi

bean - Czw 02 Lip, 2009 13:39

Ogromne brawa dla Maćka - jego prace są wspaniałe i bardzo dojrzałe - SUPER brawo brawo brawo brawo brawo od razu widać, że chłopak ma talent!

Twoja tunika jest prześliczna cool brawo cool brawo

Basiu, wynajdujesz w sieci takie cudeńka, że jak się zdecyduję na coś, Ty już kusisz czymś nowym, równie pięknym nie widzę nie słyszę Na razie sobie zapisuję wzorki i mam nadzieję z nich skorzystać w najbliższym czasie oczoplas

makneta - Czw 02 Lip, 2009 14:39

Tuniczka super, a prace synka też śliczne.
misia0808 - Czw 02 Lip, 2009 17:59

Basiu masz bardzo uzdolnionego synka. Koniecznie znajdź mu miejsce gdzie będzie mógł pokazywać swoje prace. Są śliczne.

Twoja tuniczka mnie zachwyciła, bardzo mi się podoba.
Brawa dla Was obojga cool brawo brawo brawo

Bożena- 2000 - Czw 02 Lip, 2009 21:26

jola373 - Pią 03 Lip, 2009 01:18

Basiu, pogratuluj Maciusiowi - piękne prace stworzył! cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Tunika wyszła Ci rewelacyjnie! cool brawo brawo brawo

Mam tylko problem z powiększeniem zdjęc - po niewielkim "remoncie" komputera cos u mnie "nie tak" działa? Po kliknięciu nie widzę powiększonego zdjęcia, tylko :
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/michoss/fototube/show-image.php on line 5

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/michoss/fototube/show-image.php on line 6

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/michoss/fototube/show-image.php on line 6
Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

barbara 1 - Pią 03 Lip, 2009 09:04

jola373 napisał/a:
Mam tylko problem z powiększeniem zdjęc -

Jolu to nie jest wina Twojego komp. nie wolno od wczoraj jest konserwacja nadajnika,tak pisali wściekły

Krakowianka - Pią 03 Lip, 2009 09:38

Bożena- 2000 napisał/a:
Basiu, ja się znowu pogubiłam, szybciej dłubiesz niż ja czytam posty. Nowości to arcydzieła.

kurcze ja też nie nadążam hahahihi
tuniczka świetna, brawo dla Maćka

jola373 - Pią 03 Lip, 2009 12:33

Dzięki Basiu za odpowiedź, już myślałam, że po "modernizacji" coś się w nim (komp.) stało.
beacia-24 - Sob 04 Lip, 2009 15:03

barbara 1, masz zdolnego synka - wszystkie prace bardzo twórcze i ładne. Tuniczka z kolei mnie zachwyciła na całego. Piękny kolor i cudne wykonanie. Ogromne brawa dla Was obojga cool brawo cool
rene - Sob 04 Lip, 2009 16:10

Maciuś ma super prace i talent brawo hopla
Tuniczka bardzo ładna brawo

Beata T - Sob 04 Lip, 2009 21:04

Piękna tunika cool cool cool
Ula_K - Nie 05 Lip, 2009 05:43

brawo brawo brawo brawo fajne te ostatnie Twoje prace....zreszta jak zwykle cmoknięcie