To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145

Madzia - Sob 28 Kwi, 2012 20:04

Ślicznie skomponowane zdjęcie.Firanka będzie zachwycająca. Chętnie i ja bym zrobiła sobie do kuchni gdyby nie sporo ilość kocich pazurków.
Śliczna, urocza sukienusia! brawo brawo brawo brawo brawo

Pysiatom - Pon 30 Kwi, 2012 12:32

Sukienusia przesłodka, a firaneczka już widać ,że będzie piękna. brawo brawo brawo
Apak - Pon 30 Kwi, 2012 21:18

romualda, Madzia, Pysiatom, - najserdeczniej dziękuję!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Dokupiłam wreszcie dzisiaj aksamitkę do sukienki - zwykła wstążka była za delikatna. Teraz można ożywiać sukienkę kolorem dobranym do reszty przyodziewku wesoło mi

Wczoraj udało mi się skończyć sukienkę z nici w pięknych morskich kolorach, dzisiaj biegiem próbuję dorobić kapelusik wesoło mi Jak dobrze pójdzie, to jutro zrobię zdjęcia nowych ciuszków na modelce hurrraaa

emma40 - Wto 01 Maj, 2012 09:17

Sukieneczka bardzo ładna brawo brawo brawo , a firanka już zapowiada się pięknie brawo .
Apak - Wto 01 Maj, 2012 23:18

Emmo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Tymczasem przedstawiam morską sukienkę i kapelusik dla mojej małej damy.
Wykorzystałam wzór, który wymyśliłam około roku temu, by zrobić dla Małgosi sukienkę do chrztu. Teraz poszerzyłam tylko rękawki i wydłużyłam całość.
Po raz pierwszy robiłam z nici Alize Miss Batik - zamówiłam je, bo zachwycił mnie ten morski kolor. Jest naprawdę fenomenalny, a same nici świetnej jakości - odpowiednio miękkie i delikatne.

Madzia - Wto 01 Maj, 2012 23:23

No nie!!!!!!!! Nie dość, że sukieneczka i kapelutek śliczne, to jeszcze taka zachwycająca modelka! Ta minka na trzecim zdjęciu totalnie mnie rozbroiła! cool cool cool brawo brawo brawo
Violetta21 - Wto 01 Maj, 2012 23:46

cmoknięcie śliczna jest ta Twoja niunia cmoknięcie
bean - Wto 01 Maj, 2012 23:56

Sama słodycz hopla brawo brawo brawo
M. - Śro 02 Maj, 2012 06:39

Apak, słodziak Smile)
jadzia59o - Śro 02 Maj, 2012 08:20

jest śliczniutka, jak sukienka tak i maleństwo
brawo brawo brawo

Jarka - Śro 02 Maj, 2012 08:53

Sukienka, modelka i kolorki przesłodkie cool brawo cool brawo cool
grzewa - Śro 02 Maj, 2012 09:01

Piękna modelka w pięknej sukienusi. brawo brawo brawo
lamika88 - Śro 02 Maj, 2012 09:28

Zakochałam się w Twojej Małej Damie cmoknięcie Prześliczna dziewczynka w prześlicznej sukieneczce cool cool cool Sama słodycz wesoło mi
Krakowianka - Śro 02 Maj, 2012 12:06

Prześliczna dziewczynka i cudnie wygląda w tym kompleciku uklon
bardzo ładne wykonanie i kolorki brawo brawo brawo

mroowa - Śro 02 Maj, 2012 18:56

jadzia59o napisał/a:
jest śliczniutka, jak sukienka tak i maleństwo
brawo brawo brawo

Zgadzam się w 100% brawo

Paddington - Śro 02 Maj, 2012 20:51

Piękności Kochana moja!!!
Jeśli o firankę różaną chodzi to nie mogę nie zahaczyć jako posiadacz zazdrostek w kwiatki (nie wiem czy u mnie je widziałaś)- prezentacja nawet tego kawałka- dośc sporego- imponująca- u Ciebie to nawet gdybyś kawałek szmatki pokazywała to zawsze tak elegancko i pięknie! Bardzo mi się podoba ta firaneczka już teraz- w emocjach czekam na koniec.
Sukienusia... no cóż rękę mistrzyni widać gołym okiem i modelka prezentuje się doskonale w niej- kapelusik pasuje jak ta lala i tylko żal pomyśleć że modelka z ciuszków pewnie szybko wyrasta cmok cmok cmok

katrinka - Czw 03 Maj, 2012 00:35

Jaka słodka dziewuszka wesoło mi ,oczywiscie w pieknej kiecuszce brawo brawo brawo Te poprzednie też ślicznie Ci wyszły brawo brawo brawo
jolajka - Czw 03 Maj, 2012 08:03

Śliczna modelka w ślicznym zestawie love
ciapara - Czw 03 Maj, 2012 08:24

Wspaniała!!!
Pysiatom - Czw 03 Maj, 2012 12:05

Maleńka dama wyglada pięknie w sukienusi i kapelusiku. Kolorek jest świetny. brawo brawo brawo
maciachowa - Pią 04 Maj, 2012 10:24

slicznosci
żabka - Pią 04 Maj, 2012 10:43

Wcale się nie dziwię, że spodobał Ci się morski kolorek, jest śliczny, a mała modelka wygląda w nim uroczo brawo brawo brawo
Świetnie wykończyłaś białą sukienkę - niby wzór ten sam, ale wygląda bardziej odświętnie brawo brawo brawo
O firance to już nie wspomnę - z niecierpliwością będę oczekiwać końca prac, by w pełni podziwiać misterną robotę brawo brawo brawo

kabyr - Pią 04 Maj, 2012 13:40

Apak, dlaczego ja wcześniej nie widziałam tej sukienusi
i tej słodziutkiej wkładki. brawo brawo brawo

saba52 - Pią 04 Maj, 2012 13:59

Ale słodziak:) cool cool brawo brawo brawo
Apak - Sob 05 Maj, 2012 21:59

Madzia, Violetta21, bean, M., jadzia59o, Jarka, grzewa, lamika88, Krakowianka, mroowa, Paddington, katrinka, jolajka, ciapara, Pysiatom, maciachowa, żabka, kabyr, saba52, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Ufffff... nawet nie wiem, jak mam wam dziękować za tyle przemiłych słów, serducho to mi skacze do nieba i musiałybyście widzieć ten uśmiech dookoła głowy wesoło mi wesoło mi wesoło mi