To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

nula - Nie 23 Lut, 2014 11:34

Uchomisia napisał/a:
Ja wiem Very Happy Ma się dobrze Smile teraz poświęca się trochę innej pasji Smile

Anetko, dziękuję za wiadomość love
czyli niepotrzebnie się martwiłam - mam nadzieję, że niebawem Ania znajdzie chwilkę i pochwali się tą "nową pasją" wesoło mi

izetta - Nie 23 Lut, 2014 11:51

Dziewczynki, dziękuję za cudowny czas. było jak zwykle superaśnie

Calatea dziękuję za naukę, dzisiaj rano sprułam to co robiłam z tobą i zaczęłam od nowa, tak by nie było pomyłek i.... pogubiłam się na końcu pióra. musze sprć do połowy i znów zacząć robić. Ale nie poddam się. licznik Geigera już zamówiony, dla odmiany różowy Smile

żabka - Nie 23 Lut, 2014 17:15

Kobietki a ustalałyście może termin marcowego spotkania ?
bogusia1255 - Nie 23 Lut, 2014 17:53

https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/PodLampionami22022014?noredirect=1 zapraszam do oglądania ,przepraszam tych których nie ma na zdjęciach ale były niewyraźne i ich nie dałam uklon
żabka napisał/a:
Kobietki a ustalałyście może termin marcowego spotkania ?

nie wiem bo wyszłam wcześniej . a pamiętasz o mnie? cmoknięcie

robótkimarleny. - Nie 23 Lut, 2014 18:55

Dziękujemy Bogusiu cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
robótkimarleny. - Nie 23 Lut, 2014 19:00

Zapomniałabym; przepraszam któraś z dziewczyn nie zapłaciła za siebie nie wolno
to już kolejny raz kazanie nie wolno kazanie

cmoknięcie dziękuję za urocze spotkanie hopla

izetta - Nie 23 Lut, 2014 20:42

HHHUUUUURRRAAAAAAAAAAA hopla hopla hopla mam pierwsze skrzydło
Calatea dzięki, dzięki, dzięki stokrotne Smile cool radocha cmoknięcie love cmok

żabka - Pon 24 Lut, 2014 08:49

Bogusiu dzięki za fotki wesoło mi
Oczywiście, że o Tobie pamiętam, postaram się zrobić skany w tym tygodniu wesoło mi

bogusia1255 - Pon 24 Lut, 2014 12:09

robótkimarleny. napisał/a:
Zapomniałabym; przepraszam któraś z dziewczyn nie zapłaciła za siebie
Ja zapłaciłam napewno. cmoknięcie ale mam nadzieję że się wyjaśni kto to ?
chyba że nie odznaczyli sobie . wściekły wściekły

Uchomisia - Pon 24 Lut, 2014 17:08

któraś z dziewczyn nie zapłaciła za siebie

Dowiedziałam się co i jak i z tego co wiem, to wszystko się wyprostowało i jest ok. Smile

Chyba musimy pilnować żeby skreślali dokładnie, to za co zapłacimy Razz

Apak - Pon 24 Lut, 2014 19:35

Bogusi dzięki za zdjęcia cmoknięcie Chyba dużo było robionych bez lampy i dlatego wyszły poruszone?...

Dobrze, że się z płatnościami wyjaśniło - ja płaciłam od razu przy zamówieniu, bo czułam, że może być lekki chaos wesoło mi

Calatea - Pon 24 Lut, 2014 22:07

izetta napisał/a:
HHHUUUUURRRAAAAAAAAAAA hopla hopla hopla mam pierwsze skrzydło
Calatea dzięki, dzięki, dzięki stokrotne Smile cool radocha cmoknięcie love cmok

A proszę Cię bardzo, cieszę się że się udało.

robótkimarleny. - Wto 25 Lut, 2014 16:04

Dobrze, że się wszystko wyjaśniło bo jak byśmy poszły tam następnym razem wesoło mi wesoło mi brawo
Uchomisia - Wto 25 Lut, 2014 18:28

bo jak byśmy poszły tam następnym razem wesoło mi

Spoko, w razie czego biorę to na siebie Wink i poproszę o inną obsługę Very Happy

ladysavage - Śro 26 Lut, 2014 20:04

ja też zapłaciłam za siebie nawet mam paragon, bo sobie do kroniki wklejam Smile
Apak - Czw 27 Lut, 2014 19:26

Dziewczyny, czy marcowe spotkanie mogłoby się odbyć 22.03? Wiem już, że tydzień wcześniej (15) ani tydzień później (29) na pewno nie będę mogła przyjść, a bardzo chciałabym zacząć pod Waszym nadzorem "wymarzonego ptaka"... uklon
ladysavage - Czw 27 Lut, 2014 19:48

Mnie 22 marca odpowiada, i prosiłabym żeby któraś z dziewczyn jak umie nauczyła mnie robić takich jaj Smile
co do nich trzeba kupić ?

bogumila7486 - Czw 27 Lut, 2014 20:00

Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania. Smile ladysavage, robiłam taką techniką bombki i dzwoneczki więc jajka też umiem. Smile. Potrzebne są jajka styropianowe, wstążka, ja używam szerokości 2,5 cm i szpilki. W sumie to mam w domu bardzo dużo jeszcze, zostało mi to wszystko po bombkach Smile Z przyjemnością podzielę się nimi z Tobą.
Apak - Czw 27 Lut, 2014 20:32

No to byłoby super wesoło mi Ja właśnie rozmyślam nad włóczką do tego ptaka i pamiętam, że Izetta miała Drops Delight - nadaje się? nie jest zbyt "włochata"?
izetta - Czw 27 Lut, 2014 21:08

Apak, mnie się dobrze z niej robi, z innej nie robiłam, a tę poleciłam i Ada. Ona robiła dokładnie taki sam....
żabka - Czw 27 Lut, 2014 22:45

22 mam akurat wolny weekend wesoło mi

bogumila7486 napisał/a:
Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania.
babo jedna w końcu się wybierzesz do mnie wesoło mi tylko proszę załatwić sobie urlop na tą sobotę żebyś mogła wcześniej dojechać (w sumie to mogłabyś już w piątek po pracy wtedy przyjechać) wesoło mi
ladysavage - Pią 28 Lut, 2014 07:58

bogumila7486 napisał/a:
Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania. Smile ladysavage, robiłam taką techniką bombki i dzwoneczki więc jajka też umiem. Smile. Potrzebne są jajka styropianowe, wstążka, ja używam szerokości 2,5 cm i szpilki. W sumie to mam w domu bardzo dużo jeszcze, zostało mi to wszystko po bombkach Smile Z przyjemnością podzielę się nimi z Tobą.

super cmoknięcie dziękuje! chcę się nauczyć, bo są bardzo ładne te jajeczka Smile

ladysavage - Pią 28 Lut, 2014 08:02

żabka napisał/a:
22 mam akurat wolny weekend wesoło mi

bogumila7486 napisał/a:
Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania.
babo jedna w końcu się wybierzesz do mnie wesoło mi tylko proszę załatwić sobie urlop na tą sobotę żebyś mogła wcześniej dojechać (w sumie to mogłabyś już w piątek po pracy wtedy przyjechać) wesoło mi

to otwieramy listę na 22 marca widzę XD skoro nawet żabolek ma wolne. Będzie znowu superaśnie. Ja już wstępnie napisałam do Zuzy i Darii czy mają wtedy od szkoły również wolne. Zuzka ostatnio nie przyszła bo się rozchorowała Sad

weraph - Pią 28 Lut, 2014 10:34

Mi tez pasuje;) Mogę wam przynieść 3 kolory wstażek 25mm w szpulkach jak chcecie, za czekolade:)
bogumila7486 - Pią 28 Lut, 2014 10:56

weraph napisał/a:
Mi tez pasuje;) Mogę wam przynieść 3 kolory wstażek 25mm w szpulkach jak chcecie, za czekolade:)

Nawet więcej czekolad uzbieramy Smile cmoknięcie