Nasze spotkania - Poznan
nula - Nie 23 Lut, 2014 11:34
| Uchomisia napisał/a: | Ja wiem Very Happy Ma się dobrze Smile teraz poświęca się trochę innej pasji Smile
|
Anetko, dziękuję za wiadomość
czyli niepotrzebnie się martwiłam - mam nadzieję, że niebawem Ania znajdzie chwilkę i pochwali się tą "nową pasją"
izetta - Nie 23 Lut, 2014 11:51
Dziewczynki, dziękuję za cudowny czas. było jak zwykle superaśnie
Calatea dziękuję za naukę, dzisiaj rano sprułam to co robiłam z tobą i zaczęłam od nowa, tak by nie było pomyłek i.... pogubiłam się na końcu pióra. musze sprć do połowy i znów zacząć robić. Ale nie poddam się. licznik Geigera już zamówiony, dla odmiany różowy
żabka - Nie 23 Lut, 2014 17:15
Kobietki a ustalałyście może termin marcowego spotkania ?
bogusia1255 - Nie 23 Lut, 2014 17:53
https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/PodLampionami22022014?noredirect=1 zapraszam do oglądania ,przepraszam tych których nie ma na zdjęciach ale były niewyraźne i ich nie dałam | żabka napisał/a: | | Kobietki a ustalałyście może termin marcowego spotkania ? |
nie wiem bo wyszłam wcześniej . a pamiętasz o mnie?
robótkimarleny. - Nie 23 Lut, 2014 18:55
Dziękujemy Bogusiu
robótkimarleny. - Nie 23 Lut, 2014 19:00
Zapomniałabym; któraś z dziewczyn nie zapłaciła za siebie
to już kolejny raz
dziękuję za urocze spotkanie
izetta - Nie 23 Lut, 2014 20:42
HHHUUUUURRRAAAAAAAAAAA mam pierwsze skrzydło
Calatea dzięki, dzięki, dzięki stokrotne
żabka - Pon 24 Lut, 2014 08:49
Bogusiu dzięki za fotki
Oczywiście, że o Tobie pamiętam, postaram się zrobić skany w tym tygodniu
bogusia1255 - Pon 24 Lut, 2014 12:09
| robótkimarleny. napisał/a: | | Zapomniałabym; przepraszam któraś z dziewczyn nie zapłaciła za siebie | Ja zapłaciłam napewno. ale mam nadzieję że się wyjaśni kto to ?
chyba że nie odznaczyli sobie .
Uchomisia - Pon 24 Lut, 2014 17:08
| robótkimarleny. napisał/a: | | któraś z dziewczyn nie zapłaciła za siebie |
Dowiedziałam się co i jak i z tego co wiem, to wszystko się wyprostowało i jest ok.
Chyba musimy pilnować żeby skreślali dokładnie, to za co zapłacimy
Apak - Pon 24 Lut, 2014 19:35
Bogusi dzięki za zdjęcia Chyba dużo było robionych bez lampy i dlatego wyszły poruszone?...
Dobrze, że się z płatnościami wyjaśniło - ja płaciłam od razu przy zamówieniu, bo czułam, że może być lekki chaos
Calatea - Pon 24 Lut, 2014 22:07
| izetta napisał/a: | HHHUUUUURRRAAAAAAAAAAA mam pierwsze skrzydło
Calatea dzięki, dzięki, dzięki stokrotne  |
A proszę Cię bardzo, cieszę się że się udało.
robótkimarleny. - Wto 25 Lut, 2014 16:04
Dobrze, że się wszystko wyjaśniło bo jak byśmy poszły tam następnym razem
Uchomisia - Wto 25 Lut, 2014 18:28
| robótkimarleny. napisał/a: | | bo jak byśmy poszły tam następnym razem wesoło mi |
Spoko, w razie czego biorę to na siebie i poproszę o inną obsługę
ladysavage - Śro 26 Lut, 2014 20:04
ja też zapłaciłam za siebie nawet mam paragon, bo sobie do kroniki wklejam
Apak - Czw 27 Lut, 2014 19:26
Dziewczyny, czy marcowe spotkanie mogłoby się odbyć 22.03? Wiem już, że tydzień wcześniej (15) ani tydzień później (29) na pewno nie będę mogła przyjść, a bardzo chciałabym zacząć pod Waszym nadzorem "wymarzonego ptaka"...
ladysavage - Czw 27 Lut, 2014 19:48
Mnie 22 marca odpowiada, i prosiłabym żeby któraś z dziewczyn jak umie nauczyła mnie robić takich jaj
co do nich trzeba kupić ?
bogumila7486 - Czw 27 Lut, 2014 20:00
Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania. ladysavage, robiłam taką techniką bombki i dzwoneczki więc jajka też umiem. . Potrzebne są jajka styropianowe, wstążka, ja używam szerokości 2,5 cm i szpilki. W sumie to mam w domu bardzo dużo jeszcze, zostało mi to wszystko po bombkach Z przyjemnością podzielę się nimi z Tobą.
Apak - Czw 27 Lut, 2014 20:32
No to byłoby super Ja właśnie rozmyślam nad włóczką do tego ptaka i pamiętam, że Izetta miała Drops Delight - nadaje się? nie jest zbyt "włochata"?
izetta - Czw 27 Lut, 2014 21:08
Apak, mnie się dobrze z niej robi, z innej nie robiłam, a tę poleciłam i Ada. Ona robiła dokładnie taki sam....
żabka - Czw 27 Lut, 2014 22:45
22 mam akurat wolny weekend
| bogumila7486 napisał/a: | | Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania. | babo jedna w końcu się wybierzesz do mnie tylko proszę załatwić sobie urlop na tą sobotę żebyś mogła wcześniej dojechać (w sumie to mogłabyś już w piątek po pracy wtedy przyjechać)
ladysavage - Pią 28 Lut, 2014 07:58
| bogumila7486 napisał/a: | Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania. ladysavage, robiłam taką techniką bombki i dzwoneczki więc jajka też umiem. . Potrzebne są jajka styropianowe, wstążka, ja używam szerokości 2,5 cm i szpilki. W sumie to mam w domu bardzo dużo jeszcze, zostało mi to wszystko po bombkach Z przyjemnością podzielę się nimi z Tobą. |
super dziękuje! chcę się nauczyć, bo są bardzo ładne te jajeczka
ladysavage - Pią 28 Lut, 2014 08:02
| żabka napisał/a: | 22 mam akurat wolny weekend
| bogumila7486 napisał/a: | | Jak mnie Zabka przyjmie a wiem, że tak to też dojadę do Poznania. | babo jedna w końcu się wybierzesz do mnie tylko proszę załatwić sobie urlop na tą sobotę żebyś mogła wcześniej dojechać (w sumie to mogłabyś już w piątek po pracy wtedy przyjechać)  |
to otwieramy listę na 22 marca widzę XD skoro nawet żabolek ma wolne. Będzie znowu superaśnie. Ja już wstępnie napisałam do Zuzy i Darii czy mają wtedy od szkoły również wolne. Zuzka ostatnio nie przyszła bo się rozchorowała
weraph - Pią 28 Lut, 2014 10:34
Mi tez pasuje;) Mogę wam przynieść 3 kolory wstażek 25mm w szpulkach jak chcecie, za czekolade:)
bogumila7486 - Pią 28 Lut, 2014 10:56
| weraph napisał/a: | | Mi tez pasuje;) Mogę wam przynieść 3 kolory wstażek 25mm w szpulkach jak chcecie, za czekolade:) |
Nawet więcej czekolad uzbieramy
|
|
|