To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się

wernatka - Pią 09 Gru, 2011 14:43

marciulaToja, już kiedyś pisałam, że mnie to jakaś niemoc opanowała i trzyma cały rok placzek Chciałam zrobic kartę na konkurs, ale mi nie wyszło Crying or Very sad Jest jednak nadzieja, że pokażę coś świątecznego. Wszystkie kartki mam już podziurkowane i zaczęłam wczoraj wyszywać zebalek
marciulaTOja - Pią 09 Gru, 2011 15:05

Czekam z niecierpliwością Smile
kawa80 - Sob 10 Gru, 2011 19:02

Pochwalę się czego ostatnio nauczyłam córkę. Wzorek do pobrania "za dziękuję" na moim blogu cmoknięcie

wernatka - Sob 10 Gru, 2011 20:04

Piękna choinka. Wielkie brawa dla córki i dla mamy brawo brawo brawo

kawa80, pamiętam Twoje prace. To one między innymi sprawiły, że zainteresowałam się tym haftem. Dziękuję cmoknięcie

elci_a - Sob 10 Gru, 2011 23:59

kawa80, ja również pamiętam twoje prace, na długo w pamięci utkwiła mi praca gdzie była matka z dzieckiem. Natomiast córka wykonała kawał dobrej roboty brawo
danfi - Nie 11 Gru, 2011 10:21

kawa80 - śliczna karteczka brawo Córka równie zdolna jak mama, której prace były inspiracją dla niejednej osoby zakręconej matematycznie. Liczę, że wkrótce będziemy mogli podziwiać kolejne Twoje prace
elci_a - Nie 11 Gru, 2011 14:12

Udało mi się zrobić przez weekend dwie kartki, więc wrzucam. Wzorki zaczerpnięte z forum. Dziękuję dziewczyny.
marciulaTOja - Nie 11 Gru, 2011 14:25

kawa80, piękna kartka, masz zdolną córę, poczęstowałam się wzorem, dziękuje Smile
elci_a, śliczne, bardzo proste i eleganckie przez to Smile

wernatka - Pon 12 Gru, 2011 20:46

elci_a, piękne karteczki cool brawo
kawa80 - Śro 14 Gru, 2011 19:51

cmoknięcie dzięki dziewczyny, nie sądziłam że mnie jeszcze ktoś pamięta
kasia123 - Śro 14 Gru, 2011 20:01

Bardzo brawo śliczne karteczki. brawo
danfi - Śro 14 Gru, 2011 21:52

elci_a - z forum czy nie są fajnie przez Ciebie wykonane cool
nikusiaxx22 - Czw 15 Gru, 2011 20:18

Witam:) od pewnego czasu zaglądam na te forum i powiem szczerze, że jestem zachwycona:) Wyszywam już 2 lata ale dopiero teraz odważyłam się napisać na forum. Jeszcze nie wiem jak dodać zdjęcie na forum ale kilka prac można znaleźć na chomiku:) http://chomikuj.pl/nikusiaxx22
elci_a - Czw 15 Gru, 2011 21:25

nikusiaxx22, bardzo dobrze że się odważyłaś. Pozwoliłam sobie zajrzeć na galerię twojego chomiczka. No i bardzo mi się twoje prace podobają, więc jak tylko będziesz miała cosik nowego to wrzucaj. A my będziemy się zachwycać i podkradać pomysły hihi
elci_a - Czw 15 Gru, 2011 21:30

Jak zwykle dziękuję dziewczyny za miłe słowa danfi, kasia123, wernatka, marciulaTOja,
Dzięki Wam chyba się uzależniłam od forum. Tyle to ciepła i pozytywnych emocji. Pozdrawiam

danfi - Czw 15 Gru, 2011 21:42

nikusiaxx22 - witaj wśród "pozytywnie zakręconych" cmoknięcie Fajne prace - widzę nawet kilka dobrze mi znanych zebalek . A co do wstawiania, to tu pod postami jest taki podkreślony napis bordowo-brązowy: "Kliknij aby dodać zdjęcie do wiadomości". Klikasz. Otwiera się okienko - klikasz w napis "Przeglądaj' - wybierasz zdjęcia ze swojego dysku, akceptujesz i to wszystko hahahihi

Dziewczyny od dzisiaj w kioskach można kupić wydane przez Hafty Polskie 1.2012 Twórcze Inspiracje zeszyt 1/6, a w nim mój kursik haftu matematycznego i wzory wraz z opisem do tych m.in. moich kartek (w sumie 5):

nikusiaxx22 - Czw 15 Gru, 2011 22:55

Danfi mam nadzieję że nie przeszkadza ci że skorzystałam z twoich wzorów, ale jeśli tak to zdjęcia zostaną usunięte:) Muszę przyznać że jesteś dla mnie inspiracją:)
danfi - Czw 15 Gru, 2011 23:28

nikusiaxx22 - nie przeszkadza mi zupełnie, wręcz przeciwnie - cieszę się, że są inspiracją dla innych wesoło mi . Po to właśnie zamieściłam je na chomiku
magda501 - Pią 16 Gru, 2011 19:29

danfi - Pią 16 Gru, 2011 20:25

magda501 - witaj w naszym gronie cmok Piękne kartki brawo Czekam na następne...
marciulaTOja - Pią 16 Gru, 2011 20:39

nikusiaxx22, magda501, witam Smile bardzo się cieszę, że dołączyłyście do nas, będzie więcej pięknych kartek do oglądania Wink Bardzo ładne kartki zrobiłyście brawo
danfi, śliczne karteczki jak zwykle Smile Smile Smile

nikusiaxx22 - Pią 16 Gru, 2011 22:44

Cieszę sie że spodobały Wam się kartki:)
magda501 - Sob 17 Gru, 2011 20:03

Witajcie! Dziękuję bardzo za pochwały. Powiem Wam, że na haft matematyczny trafiłam przypadkiem jakieś 1,5 miesiąca temu. Pomyślałam, że spróbuję to chociaż będę miała własne kartki do wysłania. No i udało się, spodobało mi się to. Zrobiłam ich niewiele bo nie umiem szybko robić a także chcę by były wykonane dokładnie. Zdjęcia, wiadomo, nie oddają tak ich wyglądu jak w rzeczywistości. Jak na moje początki to czuję się zadowolona. Mam zamiar także przygotować na Wielkanoc . Udało mi się nawet trochę sprzedać z czego się niezmiernie cieszę. bye bye bye bye bye

danfi - Sob 17 Gru, 2011 20:21

Dobry początek - śliczne karteczki brawo brawo brawo
elci_a - Nie 18 Gru, 2011 14:17

magda501, bardzo ładne bombeczki. Nie dziwię się że Twoje kartki przypadły innym do gustu brawo

danfi Twoje prace jak zwykle śliczne