Galerie prac użytkowników forum - Pierwsze robociaki Krulika:)
Halkuk - Wto 08 Lip, 2008 13:07
Jesteś kochana
Świetnie sobie radzisz , i tyle potrafisz Twoje koleżanki pewnie Ci zazdroszczą Wiesz - ja ostatnio próbowałam namówić moja koleżankę z podstawówki , która mieszka w sąsiedztwie - na jakieś robótki . Odpowiedziała mi ze na to będzie miała czas .... po 70 Nie potrafiłabym siedzieć całymi dniami przed telewizorem , chyba żadna z nas tu nie potrafi To cudowne że potrafimy zrobić coś z niczego i dać innym inspiracje do zrobienia czegoś Twoje prace takie właśnie są Mam 2 synów troszkę młodszych od Ciebie , marzę o tym żeby znaleźli sobie dziewczyny , które potrafią coś zrobić ........ nie tylko się umalować
Krulik - Wto 08 Lip, 2008 14:54
| Halkuk napisał/a: |
Świetnie sobie radzisz , i tyle potrafisz Twoje koleżanki pewnie Ci zazdroszczą Wiesz - ja ostatnio próbowałam namówić moja koleżankę z podstawówki , która mieszka w sąsiedztwie - na jakieś robótki . Odpowiedziała mi ze na to będzie miała czas .... po 70 Nie potrafiłabym siedzieć całymi dniami przed telewizorem , chyba żadna z nas tu nie potrafi To cudowne że potrafimy zrobić coś z niczego i dać innym inspiracje do zrobienia czegoś Twoje prace takie właśnie są Mam 2 synów troszkę młodszych od Ciebie , marzę o tym żeby znaleźli sobie dziewczyny , które potrafią coś zrobić ........ nie tylko się umalować |
Koleżanki to może nie zazdroszczą ale za to cieszą się że umiem różne rzeczy robić, bo na prezenty zawsze robię coś zamiast kupować. Tak więc znajomi mają mnóstwo hand-made'ów wszelkiej maści:) Do tego jestem stałą dystrybutorką biżuterii;P
Co do Twojej koleżanki to pewno nie pomyślała że po 70 to już oczy nie te i gorzej się robótkuje Ja bym też nie mogła bezczynie przed tv siedzieć. Zawsze przy filmie coś robię, bo inaczej czuję że tracę czas;P A niektóre dziewczyny umalować też się nie potrafią A ja niby taka zdolna, a paznokci nie umiem pomalować i jak co to tylko przeźroczystym lakierem
Halkuk - Wto 08 Lip, 2008 16:02
| Krulik napisał/a: | | Co do Twojej koleżanki to pewno nie pomyślała że po 70 to już oczy nie te i gorzej się robótkuje | Prawie to samo odpowiedziałam Moja wersja to oczy i ręce już nie te Co innego jak ktoś całe zycie potrafił robić , to znam starsze panie które mimo 80 nadal robią - ale żeby w tym wieku nauka - to już na pewno NIE !
| Krulik napisał/a: | | niektóre dziewczyny umalować też się nie potrafią |
To fakt , a z tym malowaniem , to tak mi się napisało - bo większość koleżanek jakie "nas" odwiedzają na ogół nic nie potrafią , w dodatku ciągle się słyszy że są zmęczone . Chociaż muszę przyznać że nie wszystkie się malują . Ale kilka lat temu na urodzinach syna była taka jedna - fryzura , makijaż , ciuchy wszyscy myśleliśmy że ma ok 25 lat a miała zaledwie 16 , była młodsza od syna
| Krulik napisał/a: | | prezenty zawsze robię coś zamiast kupować |
To się chwali ! Po co kupować głupoty ! A jeszcze jak obdarowany potrafi docenić Twoją pracę to dopiero jest frajda
Ale korespondencja ! Koniec mojego pisania
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne cudeńka w Twoim wykonaniu
Ania - Pon 14 Lip, 2008 23:59
Kruliczku sukienka miodzio..........ale kolczyki ja poproszę cały kosz, podobają mi się wszystkie bez wyjątku!!!!!
Irenka - Wto 15 Lip, 2008 08:46
Mnie się tez bardzo podobają!!!!
Ja też nie umiem paznokci pomalować. Nie martw się!! I tez mi szkoda czasu na siedzenie przed TV bezczynnie.
Pozdrawiam zapracowane szydełko i drutomaniaczki!!!!
Pandora - Wto 15 Lip, 2008 09:11
Kolczyki są super, zresztą ja jestem wielką fanką Twojej biżuterii
Pomysł z albumem też jest rewelacyjny
Krulik - Wto 15 Lip, 2008 10:01
Zapraszam do konkursu:) http://maranta.livenet.pl...r=asc&start=150 i zmykam bo mnie dziecko zaraz ze skóry obedrze jak na spacer nie pójdę;P
gabis - Wto 15 Lip, 2008 23:00
Krulik,
Krulik - Sob 23 Sie, 2008 14:40
znów biżuteryjnie...
jola373 - Sob 23 Sie, 2008 15:58
Piękna, misterna robota, a efekt - budzi zachwyt!
Krulik,
Madzia - Sob 23 Sie, 2008 16:20
Jakie cudne, zaraz bym je przywłaszczyła, uwielbiam róż!!!!!!!!!!!!
buziaczek - Sob 23 Sie, 2008 19:17
Violetta21 - Sob 23 Sie, 2008 19:32 Temat postu: Pierwsze robociaki Krulika:) fiu fiu śliczności
maranta - Sob 23 Sie, 2008 19:35
Tylko podziwiać i się zachwycać, piękne
makneta - Sob 23 Sie, 2008 19:43
Krulik, jaka świetna bransoletka, a to drut srebrny czy posrebrzany?
Krulik - Sob 23 Sie, 2008 21:38
makneta, posrebrzany;) Na razie wszystko robię posrebrzane ale ciągle mnie kusi srebro... tylko muszę poważnie rozkręcić interes najpierw co by mnie było na srebro stać;P
makneta - Sob 23 Sie, 2008 22:00
Srebrny drut jest z pewnością droższy od posrebrzanego, ale taniej się go kupuje w W-wie na Orlej niż przez net. Tylko, że jest twardszy i trudniej się owija, za to bransoletki z posrebrzanego za bardzo mi się gniotą, niestety.
Krulik - Nie 24 Sie, 2008 00:15
makneta, od dłuższego czasu się wybieram na Orlą i jakoś nie mogę się zebrać, a podobno cudeńka tam mają... Skoro taniej niż w necie to może się skuszę;) Te bransoletki akurat synuś przetestował (gniecenie, rozrywanie, deptanie itp...) i są w miarę "niegniotące" - powinnam im etykietki dać "tested by Duduś" ;P
ata30 - Wto 26 Sie, 2008 11:10
PIĘKNA
Bernadka - Pią 29 Sie, 2008 21:34
Krulik, rewelacja
Krulik - Nie 31 Sie, 2008 01:12
ata30, Bernadka, dziękuję
Dziś kupiłam sobie nowy telefonik i nie mogłam się powstrzymać - zrobiłam sobie pokrowiec na szydełku:D brak jeszcze zapięcia ale i tak już mi się podoba:D Już za późno na robienie fotek, więc pewno jutro cyknę:) Mam też zaległą bransoletkę do sfocenia ale to też jutro. Robię też pierwsze próby decoupage'owe ale na razie bardzo nieudolne;P
Krulik - Pon 01 Wrz, 2008 12:00
Dziś dopiero obiecane drobiazgi..
pokrowiec na nowy telefonik i bransoletka
Mam jeszcze jedną niespodziankę w zanadrzu ale to za jakiś czas;P
ata30 - Pon 01 Wrz, 2008 13:54
śliczności
buziaczek - Pon 01 Wrz, 2008 18:12
Violetta21 - Pon 01 Wrz, 2008 19:56 Temat postu: Pierwsze robociaki Krulika:) ta bransoletka miodzio futeralik
|
|
|