To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Pierwsze robociaki Krulika:)

Halkuk - Wto 08 Lip, 2008 13:07

Jesteś kochana love

Świetnie sobie radzisz , i tyle potrafisz uklon Twoje koleżanki pewnie Ci zazdroszczą wesoło mi Wiesz - ja ostatnio próbowałam namówić moja koleżankę z podstawówki , która mieszka w sąsiedztwie - na jakieś robótki . Odpowiedziała mi ze na to będzie miała czas .... po 70 puknąć się hahahihi Nie potrafiłabym siedzieć całymi dniami przed telewizorem , chyba żadna z nas tu nie potrafi wesoło mi To cudowne że potrafimy zrobić coś z niczego i dać innym inspiracje do zrobienia czegoś wesoło mi Twoje prace takie właśnie są love Mam 2 synów troszkę młodszych od Ciebie , marzę o tym żeby znaleźli sobie dziewczyny , które potrafią coś zrobić ........ nie tylko się umalować hahahihi

Krulik - Wto 08 Lip, 2008 14:54

Halkuk napisał/a:

Świetnie sobie radzisz , i tyle potrafisz Twoje koleżanki pewnie Ci zazdroszczą Wiesz - ja ostatnio próbowałam namówić moja koleżankę z podstawówki , która mieszka w sąsiedztwie - na jakieś robótki . Odpowiedziała mi ze na to będzie miała czas .... po 70 Nie potrafiłabym siedzieć całymi dniami przed telewizorem , chyba żadna z nas tu nie potrafi To cudowne że potrafimy zrobić coś z niczego i dać innym inspiracje do zrobienia czegoś Twoje prace takie właśnie są Mam 2 synów troszkę młodszych od Ciebie , marzę o tym żeby znaleźli sobie dziewczyny , które potrafią coś zrobić ........ nie tylko się umalować

Koleżanki to może nie zazdroszczą ale za to cieszą się że umiem różne rzeczy robić, bo na prezenty zawsze robię coś zamiast kupować. Tak więc znajomi mają mnóstwo hand-made'ów wszelkiej maści:) Do tego jestem stałą dystrybutorką biżuterii;P
Co do Twojej koleżanki to pewno nie pomyślała że po 70 to już oczy nie te i gorzej się robótkuje hahahihi Ja bym też nie mogła bezczynie przed tv siedzieć. Zawsze przy filmie coś robię, bo inaczej czuję że tracę czas;P A niektóre dziewczyny umalować też się nie potrafią wesoło mi A ja niby taka zdolna, a paznokci nie umiem pomalować i jak co to tylko przeźroczystym lakierem nie wiem

Halkuk - Wto 08 Lip, 2008 16:02

Krulik napisał/a:
Co do Twojej koleżanki to pewno nie pomyślała że po 70 to już oczy nie te i gorzej się robótkuje
Prawie to samo odpowiedziałam hahahihi Moja wersja to oczy i ręce już nie te wesoło mi Co innego jak ktoś całe zycie potrafił robić , to znam starsze panie które mimo 80 nadal robią - ale żeby w tym wieku nauka - to już na pewno NIE !
Krulik napisał/a:
niektóre dziewczyny umalować też się nie potrafią

To fakt , a z tym malowaniem , to tak mi się napisało - bo większość koleżanek jakie "nas" odwiedzają na ogół nic nie potrafią , w dodatku ciągle się słyszy że są zmęczone puknąć się . Chociaż muszę przyznać że nie wszystkie się malują Smile . Ale kilka lat temu na urodzinach syna była taka jedna gały - fryzura , makijaż , ciuchy wszyscy myśleliśmy że ma ok 25 lat a miała zaledwie 16 , była młodsza od syna hahahihi
Krulik napisał/a:
prezenty zawsze robię coś zamiast kupować

To się chwali ! Po co kupować głupoty ! A jeszcze jak obdarowany potrafi docenić Twoją pracę to dopiero jest frajda wesoło mi

Ale korespondencja ! Koniec mojego pisania koniec
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne cudeńka w Twoim wykonaniu love cmoknięcie

Ania - Pon 14 Lip, 2008 23:59

Kruliczku sukienka miodzio..........ale kolczyki mdleje mdleje mdleje ja poproszę cały kosz, podobają mi się wszystkie bez wyjątku!!!!! cool cool cool
Irenka - Wto 15 Lip, 2008 08:46

Mnie się tez bardzo podobają!!!! brawo
Ja też nie umiem paznokci pomalować. Nie martw się!! I tez mi szkoda czasu na siedzenie przed TV bezczynnie.
Pozdrawiam zapracowane szydełko i drutomaniaczki!!!!

Pandora - Wto 15 Lip, 2008 09:11

Kolczyki są super, zresztą ja jestem wielką fanką Twojej biżuterii Smile
Pomysł z albumem też jest rewelacyjny brawo brawo brawo

Krulik - Wto 15 Lip, 2008 10:01

Zapraszam do konkursu:) http://maranta.livenet.pl...r=asc&start=150 i zmykam bo mnie dziecko zaraz ze skóry obedrze jak na spacer nie pójdę;P
gabis - Wto 15 Lip, 2008 23:00

Krulik, brawo brawo brawo
Krulik - Sob 23 Sie, 2008 14:40

znów biżuteryjnie...

jola373 - Sob 23 Sie, 2008 15:58

Piękna, misterna robota, a efekt - budzi zachwyt! cool
Krulik, brawo brawo brawo brawo brawo

Madzia - Sob 23 Sie, 2008 16:20

Jakie cudne, zaraz bym je przywłaszczyła, uwielbiam róż!!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
buziaczek - Sob 23 Sie, 2008 19:17

brawo cool brawo cool brawo
Violetta21 - Sob 23 Sie, 2008 19:32
Temat postu: Pierwsze robociaki Krulika:)
fiu fiu śliczności cool brawo
maranta - Sob 23 Sie, 2008 19:35

Tylko podziwiać i się zachwycać, piękne brawo brawo brawo
makneta - Sob 23 Sie, 2008 19:43

Krulik, jaka świetna bransoletka, a to drut srebrny czy posrebrzany?
Krulik - Sob 23 Sie, 2008 21:38

makneta, posrebrzany;) Na razie wszystko robię posrebrzane ale ciągle mnie kusi srebro... tylko muszę poważnie rozkręcić interes najpierw co by mnie było na srebro stać;P
makneta - Sob 23 Sie, 2008 22:00

Srebrny drut jest z pewnością droższy od posrebrzanego, ale taniej się go kupuje w W-wie na Orlej niż przez net. Tylko, że jest twardszy i trudniej się owija, za to bransoletki z posrebrzanego za bardzo mi się gniotą, niestety.
Krulik - Nie 24 Sie, 2008 00:15

makneta, od dłuższego czasu się wybieram na Orlą i jakoś nie mogę się zebrać, a podobno cudeńka tam mają... Skoro taniej niż w necie to może się skuszę;) Te bransoletki akurat synuś przetestował (gniecenie, rozrywanie, deptanie itp...) i są w miarę "niegniotące" - powinnam im etykietki dać "tested by Duduś" ;P
ata30 - Wto 26 Sie, 2008 11:10

PIĘKNA brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Pią 29 Sie, 2008 21:34

Krulik, rewelacja brawo brawo brawo brawo
Krulik - Nie 31 Sie, 2008 01:12

ata30, Bernadka, dziękuję cmoknięcie
Dziś kupiłam sobie nowy telefonik i nie mogłam się powstrzymać - zrobiłam sobie pokrowiec na szydełku:D brak jeszcze zapięcia ale i tak już mi się podoba:D Już za późno na robienie fotek, więc pewno jutro cyknę:) Mam też zaległą bransoletkę do sfocenia ale to też jutro. Robię też pierwsze próby decoupage'owe ale na razie bardzo nieudolne;P

Krulik - Pon 01 Wrz, 2008 12:00

Dziś dopiero obiecane drobiazgi..
pokrowiec na nowy telefonik i bransoletka

Mam jeszcze jedną niespodziankę w zanadrzu ale to za jakiś czas;P

ata30 - Pon 01 Wrz, 2008 13:54

śliczności brawo brawo brawo brawo brawo
buziaczek - Pon 01 Wrz, 2008 18:12

brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Pon 01 Wrz, 2008 19:56
Temat postu: Pierwsze robociaki Krulika:)
ta bransoletka miodzio cool brawo futeralik hopla brawo