To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

Mysza - Śro 01 Gru, 2010 17:12

katrinka, karmelek, saba52, lamika88, Dziękuję pięknie. Kłania się w pas uklon uklon uklon

agus2003, Skuś się Twisted Evil Spróbuj. Na pewno wyjdzie pięknie.

saba52, Dzięki. Mnie podpuściłaś na chustę, a sama nie zrobisz? No dawaj dobry przykład. Na kogo ja wyrosnę? wesoło mi

cmoknięcie
M.

Violetta21 - Śro 01 Gru, 2010 19:09

Myszko i widzisz jak pięknie wyszła Ci ta chusta cool brawo
gosias - Śro 01 Gru, 2010 19:12

Mysza, Smile śliczna Haruni brawo brawo brawo cool cool cool
anle - Śro 01 Gru, 2010 19:15

Mysza, piękna haruni brawo brawo brawo
małgośka - Śro 01 Gru, 2010 20:16

Mysza, no i wyszła piękna chusta. cool radocha cmoknięcie
we_st - Śro 01 Gru, 2010 21:21

Mysza, czapki z głów, choć mroźno na dworze i uszka mogą zmarznąć. Jestem pełna podziwu dla Twojej radosnej twórczości. W tajemnicy Ci powiem, że też wróciłam do drutowania i prawie skończyłam pracę, o której od dawna marzyłam...
AlaJ - Śro 01 Gru, 2010 21:48

Sliczności, taka chusta mi się marzy. Chyba się zmobilizuję i po latach wrócę do drutów. Nie wspomnę o zapasach włóczek, co sobie lezą z 15 lat, a może i więcej??
eumycha - Śro 01 Gru, 2010 22:23

szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka
Szok! Czapki z głów! Brawo brawo brawo brawo
Chusta przepiękna!

Mysza - Śro 01 Gru, 2010 23:20

Violetta21, gosias, anle, małgośka, we_st, AlaJ, eumycha, - Dziękuję bardzo uklon cmoknięcie uklon
Cytat:
Mysza, czapki z głów, choć mroźno na dworze i uszka mogą zmarznąć. Jestem pełna podziwu dla Twojej radosnej twórczości. W tajemnicy Ci powiem, że też wróciłam do drutowania i prawie skończyłam pracę, o której od dawna marzyłam...

Dziękuję za komplement. Dobrze, że wróciłaś do drutków. Nie mogę się doczekać, aż pochwalisz się pracą. (z ta tajemnicą to Ci trochę nie wyszło - to jak najbardziej publiczne forum Wink ).

Cytat:
Sliczności, taka chusta mi się marzy. Chyba się zmobilizuję i po latach wrócę do drutów. Nie wspomnę o zapasach włóczek, co sobie lezą z 15 lat, a może i więcej??

Nie ma rady. Trzeba robić. Nieważne po jakim czasie się wraca do robótek. Very Happy

Ja zaczynam zarażać tym wirusem. hopla To może izolatka by się przydała? (Są tacy, co by mnie wsadzili) wesoło mi
Cytat:

szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka
Szok!

Jaki znowu, ja się pytam, szok! Czyżbyś we mnie wątpiła eumycho małej wiary? nie wolno No ja taka milutka, a ty mi tak?!... Nieladnie, oj, nieładnie... (Smile)

Buziaki gorące na mroźne dni cmoknięcie
Mysza

saba52 - Śro 01 Gru, 2010 23:21

Mysza napisał/a:
saba52, Dzięki. Mnie podpuściłaś na chustę, a sama nie zrobisz? No dawaj dobry przykład. Na kogo ja wyrosnę?

Wyrośniesz na super dziergaczkę wesoło mi cmok
No dobra zacznę hahahihi

gosias - Czw 02 Gru, 2010 06:40

Mysza, Smile chyba "podbiorę" Cię dla saba52, i ja Cię zaadoptuję Very Happy
Mysza - Czw 02 Gru, 2010 08:59

saba52, gosias, Ustawcie się w kolejce. Very Happy Albo kto pierwszy, ten lepszy. Albo się dogadajcie i na wspólność to załatwcie. Mamę wprawdzie jeszcze jako taką mam, ale tatuś by się przydał. wesoło mi A mogę zostać sobie w Krakowie? Fajnie mi tu.

Cytat:
Wyrośniesz na super dziergaczkę wesoło mi

Raczej super artysta, to ze mnie nie będzie. Zadowolę się byciem biegłym rzemieślnikiem. Poza tym to chyba nie ten adres wesoło mi Rosnę wprawdzie, ale wszerz i z dzierganiem to ma bardzo mało wspólnego Very Happy A po trzecie primo: nie zaczynaj, bo to już ruski miesiąc, tylko rób wreszcie. Ja chcę zobaczyć!

cmoknięcie
M.

gosias - Czw 02 Gru, 2010 10:20

Mysza, Smile coś mi tu w piórka zaczynasz obrastać Wink
Mysza - Czw 02 Gru, 2010 16:16

gosias, Nie obrastam. Choć chciałabym obrosnąć - w puch, bo mi zimno. Ja zimę uwielbiam, bo śnieg, ale jak jest mi zimno, to bez kija nie podchodź Very Happy

Całuję gorąco cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
M.

7Kasiulek7 - Czw 02 Gru, 2010 20:16

A ja jej nawet dotykałam... He he.
Ładnie wyszła. ładnie, ale ile się musiałam nasłuchać mało cenzuralnych słów i narzekania, że oczko zgubiła, że liczyć nie umie.
Zdjęcia to rzeczywiście "na szybko" były robione. Wink
brawo brawo brawo

saba52 - Czw 02 Gru, 2010 20:22

Mysza napisał/a:
A mogę zostać sobie w Krakowie?
Poznań też jest fajny cmoknięcie
Cytat:
A po trzecie primo: nie zaczynaj, bo to już ruski miesiąc, tylko rób wreszcie. Ja chcę zobaczyć!
hahahihi hahahihi hahahihi wesoło mi
Mysza napisał/a:
ale tatuś by się przydał.
Co za dużo to niezdrowo kazanie

Mysza, A teraz specjalistka niech mi powie czy jak się zaczyna schemat B to gwałtownie oczka przyrastają?

ciapara - Czw 02 Gru, 2010 20:34

saba52,
Cytat:
A teraz specjalistka niech mi powie czy jak się zaczyna schemat B to gwałtownie oczka przyrastają?

... nie wiem co konkretnie masz na mysli ale bardziej sie rozrastaja oczka w drugiej polowie schematu B... z tego co kojarze... jak lisc rozchodzi sie na dwie czesci jak sie rozprasuje... to w stosunku do A ... to ta czesc B jest jakby falujaca... jak sie luzno trzyma za oba konce chusty.

eumycha - Czw 02 Gru, 2010 21:57

Żeś mi Myszo przygadała!
Ano widzisz, bo jak ja widzę te chusty to ni w ząb nie wiem, jak się za to zabrać. Tępa jestem jak nie wiem co...więc jak zobaczyłam, żeś Ty tak szybko do tego doszła to mi szczęka opadła.
Póki co nie wezmę się za chusty, bom jest teraz do niczego. Od rana do wieczora mnie mdli...jakoś funkcjonuję, jak śpię... a jak nie śpię to się zmuszam, żeby choć dzieciom w rodzinie jakieś drobiazgi na Święta ręcznie zrobić...

Bozenka7 - Czw 02 Gru, 2010 21:57

Mysza, ale wydziergałaś ... cool cool cool kwiatek dla ciebie
Mysza - Czw 02 Gru, 2010 22:30

7Kasiulek7,

Cytat:

Dzięki. Pewnie, żes nie dotykała. Masz na mnie focha i za Chiny nie wiem za co. A co cenzury, to wybacz, faktycznie przy dzieciach nie powinnam, ale to mój wentyl bezpieczeństwa i upuszcza troszkę frustracji Very Happy A liczyć umiem. Do trzech.

saba52, love
A tam Poznań. Jakby tam brali anglistów na lingwistykę, to myślisz, że siedziałabym pod Wawelem? A figę! wesoło mi I nie jest niezdrowo, bo nie za dużo! Akurat tatuś się wybrakował i nie mam. przykro mi
ciapara = nasz Miszczu - ma rację. Mnie na drutach troszkiem przy ciasno bywało, ale się dało. Dzisiaj kupiłam nowe druty 4.5 i są krótkie. Mam nadzieję, że uda mi sie Ksenię dodziergać na nich. Very Happy

Cytat:
Żeś mi Myszo przygadała!
Ano widzisz, bo jak ja widzę te chusty to ni w ząb nie wiem, jak się za to zabrać. Tępa jestem jak nie wiem co...więc jak zobaczyłam, żeś Ty tak szybko do tego doszła to mi szczęka opadła.

Żartowawszy oczywiściem. wesoło mi Chusty trudne nie są, a ja blond a nie tępa, więc jakoś się udalo. Tobie też się uda, jak będziesz chciała kiedyś zrobić. Zawsze służę pomocą. Na razie dobrzej i rób świąteczne prezenty, ale nie przeforsuj się kazanie Rodzina i tak doceni, a Ty jesteś dla nich (i dla nas) najważniejsza, a nie jakieś tam Gwiazdki. love cmok

Bozenka7, Dziękuję pięknie uklon

Idem dziergać dalej cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
M.

7Kasiulek7 - Pią 03 Gru, 2010 09:16

Mysza napisał/a:
7Kasiulek7,

Cytat:

Dzięki. Pewnie, żes nie dotykała.

No właśnie napisałam, że dotykałam. Wink

Mysza - Pią 03 Gru, 2010 12:34

Dotykałaś Very Happy Very Happy Very Happy

Jak Ci ją na głowę rzuciłam wesoło mi

cmoknięcie

7Kasiulek7 - Pią 03 Gru, 2010 16:14

Oj, bo nie wiedziałam, czy można dotykać takie arcydzieło Razz
saba52 - Pią 03 Gru, 2010 19:25

Mysza napisał/a:
Jakby tam brali anglistów na lingwistykę,
Nie biorą? Nie możliwe!

[quote="Mysza"] Akurat tatuś się wybrakował i nie mam.
Przykro mi z tego powodu love

Mysza - Wto 07 Gru, 2010 10:09

saba52, a nie biorą! Tylko germanistów lubią. Sad I niech Ci nie będzie przykro. Po ośmiu latach idzie się przyzwyczaić, tylko 6 grudnia to zawsze wielki dół. W tym roku nawet o Mikołajkach prawie zapomniałam Smile

Wszystkie dziubią i chwalą się, to ja też. Szkoda tylko, że tak mam mało teraz czasu na podziwianie wszystkich tych arcydzieł. Śpieszę się z prezentami na gwiazdkę. Powstają wtedy, kiedy uderza mnie mocno prokrastynacja i dziergam jak szalona, bo sporo tego do zrobienia.

Od czwartkowego wieczora do poniedziałkowego wieczora maraton. Wydziubdziałam ! Ło!

Kwitnąca Jabłoń lub Chusta Kseni by Bernadka - Mój Absolutny Mistrzu.
Dla babci. Długa jak całe moje łóżeczko Very Happy

Jak wrócem dzisiaj z uczelni, to może mi Kasia cyknie fotki naludziowe.
Tak swojom drogom, to ciekawe jakim cudem napisałam wczoraj kolosa z hiszpańskiego, jak siedziałam na drutach wesoło mi

Buziaki gorące cmoknięcie
M.