To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

cirena - Śro 26 Maj, 2010 12:58

Ja juz widzałam na zdjeciu sliczna Ige malutka i taka ładna ,a moze tez bedzie dziergac jak podrosnie jak jej mama .Ale narazie zycze obu Paniom wszystkiego najlepszego
Basia.G - Czw 27 Maj, 2010 16:19

Czy ta sobota aktualna ? w Gdańsku hotel scandic godz 16
cirena - Czw 27 Maj, 2010 17:58

Basiu sobota nie jest aktualna
Celina - Nie 30 Maj, 2010 17:59

ale Wam fajnie , że się spotkacie brawo brawo
Basia.G - Czw 03 Cze, 2010 14:25

Halo kto przyjdzie 13 czerwca pod neptun - zapraszam - niech nas będzie sporo cmoknięcie
cirena - Nie 06 Cze, 2010 10:46

Basiu haslo podalas ale nie widze zeby byl odzew kto przjdzie ja nie bede mogła bo poprostu nie bedzie mnie w Gdansku jade 12 do sanatorium i strasznie załuje ale siła wyzsza a moze ktos jeszcze sie wypowie na ten temat wściekły
woalka - Nie 06 Cze, 2010 10:58

Mnie też tym razem nie będzie. Igunia trzyma mnie na baaardzo krótkiej smyczy Wink
Phoebe - Nie 06 Cze, 2010 19:53

woalka, Gratulacje!!!! cmoknięcie kwiatek dla ciebie
woalka - Nie 06 Cze, 2010 20:16

Bardzo dziękuję Smile
ania_b - Nie 06 Cze, 2010 21:16

woalko, wielkie, wielkie gratulacje.
Ja wybieram się na publiczne dzierganie. No chyba, żeby mnie skleroza zeżarła, ale mam nadzieję, że się stawię. Zastanawiam się tylko z czym?

woalka - Pon 07 Cze, 2010 10:50

ania_b, cmok
Poranna - Pon 07 Cze, 2010 14:03

woalko, i jak nowa sytuacja? Wiktorek pewnie szaleje za siostrzyczką? Wydobrzałaś po porodzie? Uściski ślę! cmoknięcie cmok
woalka - Wto 08 Cze, 2010 13:55

Poranna, przede wszystkim wielkie GRATULACJE dla Ciebie! Martwiłaś się od początku, a tymczasem donosiłaś maleńką skuteczniej ode mnie Smile Maleńka jest prześliczna. Życzę, żeby była wielkim Skarbem dla całej Waszej Rodzinki!
Wiktorek faktycznie zaskakuje nas wielką miłością do siostrzyczki. Wszystkim dookoła chwali się, że mamy "naszą najukochańszą Igunię". Haneczka jest 2 lata starsza od Wiktorka, na dodatek dziewczyneczka, to pewnie macie z niej już dużą pociechę przy maleńkiej Julce, prawda...? Smile
Co do wydobrzenia, to muszę przyznać, że tym razem miałam naprawdę bezproblemowy poród - na ile to tylko możliwe Wink więc nie mam większych problemów z powrotem do równowagi. Może tylko jeszcze te 10 kg Wink A Ty? Wszystko w porządku?
Było mi niezmiernie miło odebrać od Ciebie gratulacje i pozdrowienia jeszcze, kiedy byłam w szpitalu, za pośrednictwem Basi.G. A tymczasem chwilę później sama jechałaś "wydalić człowieka" Smile To się poukładało... Smile

Poranna - Wto 08 Cze, 2010 16:42

no właśnie Smile zaraz potem i ja urodziłam heh ale poród choć bardziej bolesny niż hanusiowy, będę wspominała milej, bo tym razem miałam wspaniały personel, który zadbał o Julkę, o mnie i stworzył życzliwą atmosferę; Hania bardzo pomaga przy Małej i jest przeszczęśliwa, że ją mamy wesoło mi
woalka - Wto 08 Cze, 2010 16:51

Życzę Ci, żeby nowa sytuacja wynagrodziła Ci z nawiązką porodowe cierpienia.
Powodzenia Poranna, i mam nadzieję, że do zobaczenia na gdańskich spotkaniach Smile

Poranna - Wto 08 Cze, 2010 16:54

woalka napisał/a:
Powodzenia Poranna, i mam nadzieję, że do zobaczenia na gdańskich spotkaniach

dziękuję i wzajemnie! no i oczywiście, mam nadzieję do spotkania wkrótce Smile

ania_b - Wto 08 Cze, 2010 20:56

Ojej, ależ to jestem zacofana w wieściach. Toż ja nawet nie wiedziałam, że Poranna też powiększa wskaźniki demograficzne. Wielkie gratulacje, Poranna. Życzenia jak najszybszego powrotu do formy obu mamom, no a przede wszystkim pociechy ze starszych i młodszych.
Phoebe - Wto 08 Cze, 2010 20:59

Poranna, Gratulacje!!! cmoknięcie kwiatek dla ciebie
(ale ze mnie gapcio...)

Poranna - Wto 08 Cze, 2010 21:25

dzięki, dziewczyny Smile
Basia.G - Śro 09 Cze, 2010 10:05

Gratuluje drugiej mamie maleństwa - a teraz o spotkaniu 13 czerwca pod neptunem godz 14:00 - 14:30 jak bedzie padać to w naszej kafejce CAPRI
Basia.G - Nie 13 Cze, 2010 18:21

dzierganie w Gdańsku - oczywiście publiczne cool cmoknięcie
Basia.G - Nie 13 Cze, 2010 18:28

i jeszcze 2 zdjęcia cmoknięcie było super
ania_b - Nie 13 Cze, 2010 18:35

O, Basiu, ale z Ciebie błyskawica.
Bardzo sie cieszę z poznania nowych osób, szczególnie, że reprezentują one mniej popularne w naszym gronie techniki, czyli druty, no i... własnoręcznie przędzenie wełny (co mnie powaliło na kolana: link do bloga Eli )

gustavo_2008 - Nie 13 Cze, 2010 19:20

Fajnie u Was było wesoło mi wesoło mi wesoło mi
barburka - Nie 13 Cze, 2010 19:32

woalka, kwiatek dla ciebie cmoknięcie Gratulacje z okazji urodzin córeczki.