To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Nieliczne prace we_st- kilka nowych prac

kabyr - Sob 14 Maj, 2011 10:20

we_st, Nie mogę wyjść z podziwu.
Przepiękne dzieło tym bardziej, że na czarnej kanwie szyte i jeszcze z efektem przestrzennym.
Chylę czoła uklon uklon uklon cmoknięcie

we_st - Sob 14 Maj, 2011 11:23

Chwalicie mnie, a tak do końca nie ja zasługuję na pochwały. To wzór jest doskonały. Ja tylko wyszywałam zgodnie ze wzorem. I tak się dziwię, że starczyło mi cierpliwości. Choć końcówka to był istny koszmar. Muszę przyznać, że bardzo zdopingowały mnie pochlebne komentarze na FB za co bardzo, bardzo dziękuję uklon uklon uklon
lamika88 - Sob 14 Maj, 2011 11:48

Dzieło sztuki uklon uklon uklon
saba52 - Sob 14 Maj, 2011 12:04

we_st napisał/a:
nie pochwaliła, bo skończyła po spotkaniu nie wiem
Nie wykręcaj się:)SmileSmile
Jeszcze grubo po północy byłyśmy:)SmileSmile

basiau - Sob 14 Maj, 2011 13:25

we_st napisał/a:
Chwalicie mnie, a tak do końca nie ja zasługuję na pochwały. To wzór jest doskonały. Ja tylko wyszywałam zgodnie ze wzorem. I tak się dziwię, że starczyło mi cierpliwości. Choć końcówka to był istny koszmar. Muszę przyznać, że bardzo zdopingowały mnie pochlebne komentarze na FB za co bardzo, bardzo dziękuję uklon uklon uklon

Wzór - na pewno ma też znaczenie, ale i najlepszy wzór można skiepścić. U Ciebie, jak widać, efekt jest przepiękny.
Napisz mi proszę, czy schemat do tego obrazka można gdzieś w sieci znaleźć?

karmelek - Sob 14 Maj, 2011 13:53

we_st Twoja praca jest wspaniała!!!!! uklon uklon uklon
Nie sądziłam, że obrazek xxx może wyglądać tak naturalnie!!!

ciapara - Sob 14 Maj, 2011 14:32

Prace długodystansowe sa wlasnie dlatego takie trudne ze zabieraja i duzo energii... i czasu... i cierpliwosci do nich brakuje... ale jak sie juz takie przedsięwzięcie doprowadzi do końca ( jak Ty serdeczne gratulacje cmoknięcie ) to walisz nas po gałach tak ze aż boli...
Uwielbiam ten ból cmoknięcie A na wykonczone dzieło tez jeszcze chetnie poczekam jak sie pochwalisz brawo brawo brawo
Tytanowa praca ale na szczescie nie syzyfowa hahahihi
Jeszcze raz wielkie brawo brawo brawo dla Ciebie kwiatek dla ciebie

maranta - Sob 14 Maj, 2011 14:49

we_st, niesamowity i przepiękny obraz wyczarowałaś, te tulipany są jak żywe i jeszcze do tego ta woda - cudo uklon uklon brawo brawo
jadzia59o - Sob 14 Maj, 2011 16:42

super

brawo brawo brawo

we_st - Sob 14 Maj, 2011 16:43

basiau napisał/a:

znalazłam ten wzór na chomiku. Jeśli jesteś zainteresowana, to mogę Ci go przesłać

Dziewczyny, bardzo mi miło, że podoba się Wam moja praca. Dzisiaj kupiłam już ramę. Dzieło się suszy po praniu a moja głowa zaprzątnięta jest wymyślaniem, co by teraz ciekawego zrobić hmm

Grażyna - Sob 14 Maj, 2011 17:49

Swietne tulipany, a dzbanek rewelacyjny cool
we_st - Sob 14 Maj, 2011 19:05

Pokażę w końcu gotowe dzieło. Wisi już w ramie na ścianie. Trudno sfotografować czarny obraz, bo wszystko się w nim odbija. Wydaje mi się, że to zdjęcie jest najlepsze. A odbity flesz dodał jeszcze trochę uroku...

Paillette - Sob 14 Maj, 2011 19:40

we_st, WOW cool porażający efekt brawo brawo brawo
maranta - Sob 14 Maj, 2011 19:49

we_st, Niesamowity efekt uzyskałaś wesoło mi
Piękne, prześliczne w tej ramie, na ścianie wyglądają tak cudnie, że się gapię i gapię i nie mogę przestać mdleje ooooo mdleje

Wiele widziałam ślicznych obrazów xxx, ale żaden nie spodobał mi się aż tak, jak to Twoje dzieło. Pokazałam mamie i nie mogła uwierzyć, że to xxx wesoło mi

terkot1 - Sob 14 Maj, 2011 19:59

we_st, REWELACJA brawo uklon brawo uklon brawo
ciapara - Sob 14 Maj, 2011 20:28

NIe no... mucha nie siada... pieknie!!!
Haniutka - Sob 14 Maj, 2011 21:26

we_st,
maranta napisał/a:
wyglądają tak cudnie, że się gapię i gapię i nie mogę przestać
szczęka gały
Rewelacja brawo cool

anna.pluta1 - Sob 14 Maj, 2011 21:33

super..................dech zapiera to są prace które tak naprawdę wyglądają jakby zdjęcie zrobiła cool cool brawo brawo hurrraaa hurrraaa
M. - Sob 14 Maj, 2011 22:44

wspaniale dobrałaś ramę ,
ja nie XXXX, ale jak widzę takie CUDO ....

we_st - Sob 14 Maj, 2011 23:11

M. napisał/a:
ja nie XXXX, ale jak widzę takie CUDO ....

to podobnie jak ja. Znalazłam ten wzór na chomiku. Poprostu zachorowałam na nie i... już je mam zebalek Jeszcze żadna praca nie dała mi tyle satysfakcji. Ale jeszcze raz napiszę - nie było łatwo oooo nieee
Jeszcze raz wielkie dzięki drogie panie

marysia54 - Sob 14 Maj, 2011 23:37

we_st to jest dzieło sztuki cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne
mdleje gały szczęka uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon

zonieczka - Nie 15 Maj, 2011 08:22

Wow, jest przepiękny. Warto było się pomęczyć
basiau - Nie 15 Maj, 2011 10:50

we_st napisał/a:
basiau napisał/a:

znalazłam ten wzór na chomiku. Jeśli jesteś zainteresowana, to mogę Ci go przesłać

Napisałam pw Smile

Obraz w ramie - podoba mi się jeszcze bardziej oklaski oklaski oklaski

saba52 - Nie 15 Maj, 2011 13:19

we_st, O mało co w monitor nie wlazłam żeby pomacać czy to aby nie stoi wazon na stole!!!!!!
P R Z E P I Ę K N E!!!

iwona150 - Nie 15 Maj, 2011 13:24

widziałam wiele haftów,zrobiłam też troszkę ,ale czegoś tak pięknego to moje oczy jeszcze nie oglądały.
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego co zrobiłaś,wszystkie szczegóły są niesamowite i perfekcyjne,obłędne .... i nie wiem jak jeszcze je nazwać
Brawo uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon