To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

izetta - Pią 11 Wrz, 2015 21:22

Haniu, cudowny dzień Smile Gratulacje dla młodej pary Very Happy cmoknięcie kwiatek dla ciebie
kabyr - Pią 11 Wrz, 2015 21:47

Haniu myślałam, że już nie pokażesz nam szczęśliwców. cmok
Córcia pięknie wyglądała.
Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze.
Niech im się wiedzie. kwiatek dla ciebie cmoknięcie

wiesia_33 - Pią 11 Wrz, 2015 22:18

nula, dla Nowożeńców serdeczne życzenia szczęścia i miłości!!!!!!
Córa wyglądała rewelacyjnie cool cool cool cmoknięcie

AlaJ - Pią 11 Wrz, 2015 22:22

Piękna para Very Happy. A parasolka? Parasolka jest sercem robiona kwiatek dla ciebie
lamika88 - Sob 12 Wrz, 2015 18:36

Piękna parasolka a Ela po prostu wyglądała bajecznie! Jak księżniczka cmoknięcie
Madzia - Sob 12 Wrz, 2015 19:11

Nareszcie doczekałam się zdjęć! hopla
Bardzo się cieszę, że poznałam Elę osobiście, dzielenie się jej radością nabiera innego wymiaru.
Nula muszę Ci powiedzieć, że bardzo podoba mi się Twój zięć. Mam wrażenie, że bardzo pasują do siebie.
Kochana przekaż proszę Eli moje najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia:
Niech Ela i Dominik nigdy nie przestaną się kochać i szanować, i niech całe życie będą tak szczęśliwi jak w dniu swojego ślubu. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Ucałuj mocno ode mnie Elę! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

stonesik - Nie 13 Wrz, 2015 10:01

Przepiękne zdjęcia! Widać szczęście na twarzach Młodych:-))) Serdeczne życzenia proszę przekazać również ode mnie! Niech te uśmiechy nigdy nie znikną kwiatek dla ciebie
aptenia - Nie 13 Wrz, 2015 14:08

Ja tez zyczę młodożencom wszystkiego najlepszego kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Smile a parasolka cudna cool

Frida - Nie 13 Wrz, 2015 15:23

Nula, cudna para pod śliczną parasolką. Za parasolkę wielkie brawa, a młodej parze życzę wszystkiego co w życiu najlepsze i najpiękniejsze.
wanwoz - Nie 13 Wrz, 2015 22:55

stonesik napisał/a:
Przepiękne zdjęcia! Widać szczęście na twarzach Młodych:-))) Serdeczne życzenia proszę przekazać również ode mnie! Niech te uśmiechy nigdy nie znikną kwiatek dla ciebie

Też przyłączam się do życzeń: Wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary kwiatek dla ciebie

beacia-24 - Pon 14 Wrz, 2015 10:05

Mało zdjęć ja chcę jeszcze więcej bo na takie szczęście widniejące na buzi można patrzeć bez końca. Cudnie wyglądałyście obie. Zdecydowanie bym jeszcze popatrzała jak Ty się prezentujesz. Samych cudnych chwil i siły życzę zarówno mamie jak i córci Smile cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Kalima - Pon 14 Wrz, 2015 11:38

Prace cudowne jak zwykle brawo brawo brawo Wszystkiego dobrego Młodej Parze życzę kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Pon 14 Wrz, 2015 14:45

Nula, przekaż życzenia dla Młodej Pary, dużo szczęścia i miłości kwiatek dla ciebie
maranta - Pon 14 Wrz, 2015 15:54

Najlepsze życzenia dla Córci i Zięcia, samych szczęśliwych chwil w życiu cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Zdjęcia śliczne, Ela wyglądała przepięknie cool

elunia_olsztyn - Wto 15 Wrz, 2015 11:07

Wszystkiego Najlepszego Młodej Parze kwiatek dla ciebie

Piękna dziewczyna, a mamunia gały ,chyba w podstawówce rodziłaś dzieci bye

marysia54 - Wto 15 Wrz, 2015 12:52

Nula, moc życzeń dla Młodej Pary , dużo szczęścia, radości i miłości
kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Piękna para , a parasolka zaprezentowała się cudnie cool

nula - Wto 15 Wrz, 2015 16:51

Kochane - młodzi bardzo serdecznie i gorąco dziękują za życzenia i wszystkie miłe słowa cmok cmok cmok

beacia-24 napisał/a:
Mało zdjęć ja chcę jeszcze więcej

nie martw się, dorzucę jeszcze sporo do albumu, ale muszę je jakoś uporządkować - bo są z kilku aparatów i niektóre się powtarzają
no i nie mamy jeszcze fotek z lokalu - na razie młodzi wyjechali na wycieczkę w "podróż poślubną" więc nie ma kontaktu z fotografem ... wesoło mi
a w przyszłym tygodniu będzie jeszcze sesja plenerowa Very Happy (trzymajcie kciuki za pogodę ! )

siebusania - Śro 16 Wrz, 2015 06:18

nula, parasolka przepiekna ..wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia dla corki i ziecia
saba52 - Śro 16 Wrz, 2015 14:15

Cudnie cudnie i jeszcze raz cudnie kwiatek dla ciebie

Wszystkiego naj naj naj dla młodych cmoknięcie

nula - Śro 16 Wrz, 2015 15:51

siebusania, saba52, dziękuję w imieniu Eli i Dominika cmoknięcie

beacia-24, dorzuciłam trochę fotek do albumu - specjalnie dla Ciebie wesoło mi

https://picasaweb.google.com/nulekma/ElaIDominik?authkey=Gv1sRgCPil_dSX87zPoQE#

Madzia - Śro 16 Wrz, 2015 19:41

Patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że cały czas jeszcze coś załatwiałaś i organizowałaś, zupełnie jak na zlocie.
Czy na tym zdjęciu jest Twój syn?
https://picasaweb.google.com/nulekma/ElaIDominik?authkey=Gv1sRgCPil_dSX87zPoQE#6195107289875923154

beacia-24 - Śro 16 Wrz, 2015 20:04

nula, no i to się nazywa mieć kontakty hahaha Smile super fotki oglądam z wielką radością. Madzia ma faktycznie rację wyglądasz jakbyś jeszcze coś załatwiała, dopinała, ale to chyba normalne u mam. Pamiętam moje wesele to też było podobnie z moją mamą troszkę zestresowana. Ważne, że Młodzi byli szczęśliwi i oby taka sielanka trwała już do samego końca.
Buziaki raz jeszcze.

nula - Śro 16 Wrz, 2015 20:55

Madzia napisał/a:
Czy na tym zdjęciu jest Twój syn?

tak Madziu - a po czym zgadłaś ? wesoło mi

Madzia napisał/a:
Patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że cały czas jeszcze coś załatwiałaś i organizowałaś

w zasadzie nie ....
po prostu nie mogłam ustać w jednym miejscu hahahihi

misia0808 - Czw 17 Wrz, 2015 21:19

maranta napisał/a:
Najlepsze życzenia dla Córci i Zięcia, samych szczęśliwych chwil w życiu cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Zdjęcia śliczne, Ela wyglądała przepięknie cool
i robiona Twoimi rączkami parasolka prezentowała się uroczo.
Apak - Czw 17 Wrz, 2015 21:44

Pięknie Młodzi wyglądali kwiatek dla ciebie Najlepsze życzenia dla nich! Ty też fantastycznie wyglądałaś cool cool A parasolka to super dodatek!