Nasze spotkania - Poznan
szyleczko - Pon 04 Sie, 2014 22:42
A mnie nie będzie, bo mam długo wyczekiwany urlop od 15. sierpnia Żałuję jak nie wiem co! We wrześniu już za to spotkania nie przepuszczę
I we wrześniu Alicjo koniecznie tę książkę przejmę Proszę, pamiętaj o mnie, bo już się nastawiłam... a tak będę musiała uzbroić swoją ciekawość w cierpliwość Dam radę - druty uczą w końcu cierpliwości całkiem nieźle
Już teraz życzę Wam wszystkim wspaniałego popołudnia/wieczoru!!!
nula - Śro 06 Sie, 2014 08:26
dziewczynki kochane
w piątek po południu będę zamawiać kordonek
stąd
http://allegro.pl/listing...&us_id=17808915
jeżeli któraś byłaby chętna na zakupy to proszę o wiadomość na PW (linka do aukcji i numery kolorów)
Calatea - Sob 09 Sie, 2014 11:53
| szyleczko napisał/a: | A mnie nie będzie, bo mam długo wyczekiwany urlop od 15. sierpnia Żałuję jak nie wiem co! We wrześniu już za to spotkania nie przepuszczę
I we wrześniu Alicjo koniecznie tę książkę przejmę Proszę, pamiętaj o mnie, bo już się nastawiłam... a tak będę musiała uzbroić swoją ciekawość w cierpliwość Dam radę - druty uczą w końcu cierpliwości całkiem nieźle
Już teraz życzę Wam wszystkim wspaniałego popołudnia/wieczoru!!!
 |
Rozumiem, że drugą (i trzecią ) część mam Ci przynieść, tak? Bo już nie pomnę kto wziął pierwszą. Oczywiśce, będę pamiętać.
Miłego urlopowania.
Apak - Sob 09 Sie, 2014 23:26
Calatea, to ja mam pierwszą część szyleczko mi pozwoliła, bo mówiła, że ma co czytać Książka oczywiście przeczytana, gotowa do oddania - i chętnie pożyczę następne części. Mogę też przynieść na wymianę "robótkowe kryminały" Betty Hechtman (też po angielsku)
Calatea - Nie 10 Sie, 2014 21:24
| Apak napisał/a: | Calatea, to ja mam pierwszą część szyleczko mi pozwoliła, bo mówiła, że ma co czytać Książka oczywiście przeczytana, gotowa do oddania - i chętnie pożyczę następne części. Mogę też przynieść na wymianę "robótkowe kryminały" Betty Hechtman (też po angielsku) |
Racja! Oczywiście, przyniosę dalsze części i chętnie pożyczę też od Ciebie.
Już nie mogę się doczekać naszego spotkania- za długa przerwa była
szyleczko - Wto 12 Sie, 2014 20:10
| Cytat: | Rozumiem, że drugą (i trzecią ) część mam Ci przynieść, tak? |
Coś czuję, że Apak weźmie kolejne części na najbliższym spotkaniu, a ja we wrześniu może w takim razie dwie czy trzy? Już doczekać się nie mogę
To są jakieś dziewiarskie kryminały? Apak, ja chcę - chyba już w październiku w takim razie
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny i dziękuję za pamięć, życząc udanego spotkania!
izetta - Wto 12 Sie, 2014 21:05
To ja te kryminały chcę potem. Kocham kryminały jak Bóg da, to będę z wami, a jak nie to spędzę ten dzień pooperacyjnie. Nie wiem co lepsze trzymajcie kciuki
aiszka4 - Śro 13 Sie, 2014 08:56
izetta - trzymam
Kto chce i może, to poproszę o przyniesienie na sierpniowe spotkanie:
https://www.facebook.com/...27248/?source=1
nula - Śro 13 Sie, 2014 09:32
izetta, to ja też trzymam
co prawda nie wiem co byś wolała, ale i tak trzymam
szyleczko - Śro 13 Sie, 2014 21:32
Ja też trzymam! Nie pamiętam, czy miałam okazję Cię poznać osobiście, ale trzymam, bo szpital to nie jest najprzyjemniejsze miejsce na spędzanie czasu... Trzymaj się tam!
weraph - Śro 13 Sie, 2014 21:34
Też się dopisuję:
SPOTKANIE - 23. sierpnia
1. Marlena
2. Zabka
3. aiszka
4. nula
5. peonia
6. graza5111
7. ullak
8. calatea
9, weraph
10. Dobrochna
A gdzie to spotkanie? ja się pisssszę;))
robótkimarleny. - Śro 13 Sie, 2014 22:02
Izuniu i ja trzymam mocno
izetta - Śro 13 Sie, 2014 22:09
Dziewczyny, stokrotne dzięki. Już wiem że na 100% będę "leżakować" w sobotę za tydzień, ale myślami będę z wami. No i szydło zabieram ze sobą
robótkimarleny. - Śro 13 Sie, 2014 22:29
Wracaj do nas szybciutko
aiszka4 - Czw 14 Sie, 2014 10:04
| izetta napisał/a: | No i szydło zabieram ze sobą  |
Żeby dyscyplinować personel szpitala
izetta - Czw 14 Sie, 2014 17:55
aiszka4, coś w ten deseń hihihi Akurat mam serwetkę na tapecie. Miała być serwetą ale.... chyba wzięłam za cienki kordonek i raczej wielkości 84 Cm nie uzyskam
żabka - Czw 14 Sie, 2014 23:15
Izuniu trzymaj się dzielnie a do dyscyplinowania personelu to lepsza będzie igła do filcowania niż szydełko
ladysavage - Pon 18 Sie, 2014 13:29
Też trzymam kciuki będzie dobrze
A mnie na spotkaniu nie będzie znowu siedzę w pracy od 15 do 24.15
weraph - Śro 20 Sie, 2014 09:28
Dziewczyny gdzie się spotykamy?
robótkimarleny. - Śro 20 Sie, 2014 11:07
Dopisuję jeszcze Dorocię i będzie nas 11 kobitek
Idziemy na żywioł ??????
Uchomisia - Śro 20 Sie, 2014 16:06
Nas niestety nie będzie Ale Wam życzymy dobrej zabawy, a Ty Izetto trzymaj się dzielnie
Myślę, że lepiej, jakbyście coś zamówiły, bo potem jedna kelnerka nie daje rady z wieloma zamówieniami.
żabka - Śro 20 Sie, 2014 21:35
Kobietki może wypróbujemy coś nowego:
"LAVENDA Cafe & Lunch" ul. Wodna 3/4 http://www.lavenda-cafelunch.pl/#
Co o tym myślicie?
dodgers - Śro 20 Sie, 2014 21:49
Widzę, że Marlenka mnie już dopisała, świetnie
Żabciu ta LAVENDA ma kiepskie menu, a ja mam ochotę na jakiś fajny deser ))
robótkimarleny. - Śro 20 Sie, 2014 21:49
Rezerwuj Żabciu, nam wszędzie będzie dobrze
ale wolałabym Ławkę - tam maja dobre deserki
robótkimarleny. - Śro 20 Sie, 2014 21:53
Nie jest tak źle w Lawendzie - sprawdziłam menu
http://www.lavenda-cafelu...da_czerwiec.pdf
|
|
|