To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Elżbieta P. - Pią 26 Sty, 2007 09:24

jakie śliczne koszyczki brawo brawo
Halkuk - Pią 26 Sty, 2007 17:40

Elka65, Karmelek, Fruzia, dziękuję love kwiatek dla ciebie
Hala72 - Pią 26 Sty, 2007 18:23

cool cool cool cool niezłe miniaturki
Halkuk - Sob 03 Lut, 2007 14:26

Hala dziękuję kwiatek dla ciebie
A teraz trochę tego co czekało na zdjęcia wesoło mi
Serweta ananasowa - mam pecha znowu za duża na moje mebelki ( o 5 cm wściekły )

To może być cukierniczka albo na cukiereczki wesoło mi

A to moje etui na komórki . Wielkie dzięki Fatum za jej szkółkę uklon
Pierwsze wyszło nieco za duże , za to drugie jest ok i ma nawet "dziurkę" na antenkę :wesolek:

Były jeszcze koszyczki Smile ale te już są na zdjęciach .

LadyKingfisherg - Sob 03 Lut, 2007 16:57

Halkuk, i znowu cudownosci wydziergane przez ciebie-bardzo podoba mi sie ta cukierniczka ,do do serwety to z pewnoscia przyozdobi inne rzeczy nie tylko meble,pokrowiec na telefon rewelacja cool brawo brawo brawo brawo brawo
Halkuk - Sob 03 Lut, 2007 18:09

Lady dziękuję bardzo love jednak daleko mi do Ciebie uklon
barbara 1 - Sob 03 Lut, 2007 18:24

Halinko wszystko śliczne brawo ale przy cukierniczce padam na kolana uklon
alienor - Sob 03 Lut, 2007 19:40

Halkuk brawo brawo podoba mi sie wszystko , ale cukiernica najbardziej cool cool cool
karmelek - Sob 03 Lut, 2007 20:58

Piękne!!! Faktycznie cukiernica robi największe wrażenie brawo brawo brawo
Pani Mama - Sob 03 Lut, 2007 21:04

Halinko super wesoło mi hopla
Marwalen - Sob 03 Lut, 2007 21:34

Halkuk , piękne, a ta cukierniczka- cudo!!!
Elżbieta P. - Sob 03 Lut, 2007 22:06

Halinka, świetne ubranka na komórkę, bardzo ładna serwetka, 5 cm to niedużo, na pewno może spokojnie leżeć na meblach, a cukiernica - super, bardzo fajny pomysł brawo brawo brawo brawo
mordka - Sob 03 Lut, 2007 22:57

Halkuk cudowności naprawdę cmoknięcie cool brawo zwłaszcza cukierniczka moge uśmiechnąć się o schemacik na cukierniczkę i na tą różyczkę bo cudnie to wszystko wyszło. uklon uklon uklon
magdalena - Sob 03 Lut, 2007 23:00

Wszystko przepiękne! cool cool cool
Halkuk - Nie 04 Lut, 2007 10:49

Barbara 1, Alienor, Karmelek, Pani Mama, Marwalen, Fruzia, Mordka, Magdalena, bardzo dziękuję wesoło mi kwiatek dla ciebie uklon

Mordka, nie mam wzoru na cukierniczkę - wzorowałam się schematem mojego większego koszyczka (tylko dodawałam więcej oczek łańcuszka, żeby wyszło płaskie dno ) . Bez prucia się nie dało hahahihi bo najpierw wyszło mi za szerokie , dopiero potem wyszło ok . Różyczki są robione wg schematu do szalika z różyczkami z tamtego roku Smile.Tyle, że te robione ze snehurki wyszły maluteńkie .

Cukierniczka powstała z ciekawego słoiczka jaki mi pozostał po zakupach w LIDLu , była w nim "głowizna w galarecie" - mężuś to zjadł Wink a ja mam za to cukierniczkę wesoło mi

Madzia - Nie 04 Lut, 2007 10:56

Prześliczne wszystkie te rzeczy!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo Mi też najbardziej podoba się cukierniczka. cool
elka65 - Nie 04 Lut, 2007 11:06

Halkuk, wszystkie prace ładne cool ale moim faworytem jest cukierniczka.

maranta - Nie 04 Lut, 2007 12:55

Gdzie zajrzę, tam od razu na jakieś cuda trafiam wesoło mi
Halinka, wszystko ładne a cukierniczka prześliczna cool cool cool

alja - Nie 04 Lut, 2007 13:41

Mi spodobalo sie te bezowe etui na komorke!Ale oczywiscie i pozostale rzeczy sa ladniutkie cool
agniechak - Nie 04 Lut, 2007 13:52

Jakie piękności !!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo KOszyczki są cudne !!! Że o reszcie już nie wspomnę mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje Twoje prace są śliczne !!! Jak to fajnie sobie nimi oko nacieszyć Smile cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Halkuk - Nie 04 Lut, 2007 17:05

Madzia,Elka65,Maranta,Alja,Agniechak, dziekuję ! love kwiatek dla ciebie Jak miło poczytać takie pochwały wesoło mi

Za to dziś nic tylko pruję hahahihi - co zacznę coś to i tak pruję puknąć się . Jakoś nie mogę się zdecydować co właściwie chcę wściekły

asia12 - Pon 05 Lut, 2007 06:34

super cool brawo
pomysłowe ozdobienie cukiernicy cool brawo

Violetta21 - Wto 06 Lut, 2007 13:44
Temat postu: Prace Halkuk
Halinko anansaki są piękne duże brawo cukiernica mnie powaliła ooooo brawo i cudeńko na telefon cool
Halkuk - Wto 06 Lut, 2007 17:30

Asia12, Violetta21, dziękuję wesoło mi kwiatek dla ciebie
Hala72 - Wto 06 Lut, 2007 17:33

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo i teraz masz nową cukiernicę!!!! Super cool