Galerie prac użytkowników forum - kroowka
kroowka - Pon 14 Lip, 2008 14:54
| Ula_K napisał/a: | | W Tunezji klimat podobny jak na Majorce. Najwiecej szydelkowych kreacji mozna spotkac na Karaibach a dokladnie na na Kubie.Ja do cieplych krajow jezdze jedynie zima bo teraz to tutaj mam tropiki.....jednak w Tunezji lub Hiszpani jest za zimno zima. |
Muszę to Dorotce pokazać hihihi
Halkuk - Pon 14 Lip, 2008 15:13
| kroowka napisał/a: | | Nie wiem czy da się kupić żółtą, jak się da to spruję górę i obrobię jeszcze raz, bo wciągnąć takiej gumki to się nie da w półsłupki niestety. |
Spróbuj może nitkę gumową - te są we wszystkich kolorkach , da się przeciągnąć łatwo i powinna też trzymać
Wyglądasz w nim super !!!!!
Madzia - Pon 14 Lip, 2008 17:06
Wyglądasz zabójczo!!!!!!!!!!!!!!!!
Elżbieta P. - Pon 14 Lip, 2008 19:48
| Madzia napisał/a: | Wyglądasz zabójczo!!!!!!!!!!!!!!!!  |
fantastycznie
ata30 - Pon 14 Lip, 2008 23:39
topik jest świetny
a co do gumki - u mnie w pasmanterii widziałam cieniutką gumkę na szpulce jak nici do szycia w różnych kolorach ok. 5 zł,
serdecznie pozdrawiam
kroowka - Wto 15 Lip, 2008 09:23
Dzięki za podpowiedzi Mam taką cienką na szpulce w różowym chyba kolorze, do stringów jej używałam. Topu może niestety nie utrzymać. A nitka gumowa mi jeszcze przypomniała o żyłce gumowej, którą do koralików sprzedają.. i przecież w paczce, która właśnie do mnie wędruje, żółta też jest!!! spróbuję czy się nada
Pandora - Wto 15 Lip, 2008 09:27
super topik
lucy65 - Wto 15 Lip, 2008 09:33
Jarka - Wto 15 Lip, 2008 10:30
REWELACJA
wienia - Wto 15 Lip, 2008 10:35
Superowy, nie ma co gadać
gabis - Wto 15 Lip, 2008 23:02
kroowka,
anpar - Śro 16 Lip, 2008 10:44
jak większość prac, topik
mam tylko jedno pytanko, nosisz go bez stanika? czy może jakis bez ramiączek by się dało tam schować?
Zosia32 - Śro 16 Lip, 2008 10:48
kroowka, topik i ty w nim wyglądacie rewelacyjnie
kroowka - Śro 16 Lip, 2008 11:29
| anpar napisał/a: | jak większość prac, topik
mam tylko jedno pytanko, nosisz go bez stanika? czy może jakis bez ramiączek by się dało tam schować?  |
o co Ty mnie podejrzewasz?? hihihihihihih.. o to co większość ludzi na ulicy hihihihihihi Za duże biusta mam, żeby sobie bez latać.. za duże przeciązenia ))))))
Pod topik da się schować bezramiączkowy Mój jest karmelowy, więc trzeba się mocno przyjrzeć, żeby go wypatrzyć tylko czasem błyśnie ozdóbka na środku przodu.. nawet chyba na foto białą kropkę widać. No i pasek silikonu ma wzdłuż górnego brzegu ten stanik, więc się trzyma gdzie powinien
buziaczek - Pią 18 Lip, 2008 10:11
woooooooooowwwww co za ślicznotka, przepięknie wyglądasz w swoim nowym topiku
Hala72 - Pią 18 Lip, 2008 12:09
bardzo ładny słoneczny topik
monika_b - Pią 18 Lip, 2008 12:30
Piękny topik i ślicznie w nim wyglądasz
misia0808 - Pią 18 Lip, 2008 14:55
Kroowka piekny topkk. Po prostu boski. Mogę Ci tylko pozazdroscić, bo niestety przy moich gabarytach to zadne biustonosze bezszelkowe nie wchodza w grę. Niemniej strasznie mi sie podobają.
kroowka - Pon 21 Lip, 2008 09:42
Bardzo baardzo Wszystkim Wam dziękuję
kroowka - Wto 22 Lip, 2008 13:34
Mam nowy topik!!!.. nanananana!!!.. zaczęty rok temu na urlopie hihihi... swoje musiał odleżeć.. dobrze że go myszy nie zjadły
guziki mam trochu za duże poprzyszywane do tego topa.. ale weź człowieczku kup u nas pasujące kuraliki!!! tylko wysyłkowo są fajne, ale tą metodą mam już kilka brązowych, ale żadne do topika nie podpasowały.
Trochę biżu nowej też mam to jest jeszcze bardziej uzależniające niż kłębki
i jeszcze bolerko się robi.. już prawie się kończy dla klientki na ślub.. namówiła mnie!! długo jej to zajęło, ale mnie namówiła!! i nawet nie wiecie jakiego mam stracha, że będzie za duże albo za małe.. albo za krótkie, albo za długie, albo w ogóle jakieś nie takie!!... ale spać mogę! w tym mi nic nie przeszkodzi!! hihiihi
Pozdrawiam .. Śpioch
Violetta21 - Wto 22 Lip, 2008 14:37 Temat postu: kroowka topik miodzio biżuteria superaśna a bolerko z tego co moje oczy widzą będzie jak najbardziej się podobało
Jarka - Wto 22 Lip, 2008 14:49
Ale superaśna biżuteria na każdą okazję, topik rewelacyjny , a z bolerka ślubnego klientka napewno się ucieszy
kroowka - Wto 22 Lip, 2008 14:53
Dzięki Violettko a ja się na burzę Twoich włosów nie mogę ostatnio napatrzeć...
Jasieńka - Wto 22 Lip, 2008 14:58
śliczna bluzeczka a biżuteria wspaniała a bolerko będzie cudowne
Halkuk - Wto 22 Lip, 2008 16:45
Topik - rewelacyjny Dobrze że go skończyłaś
Biżuteria - do pozazdroszczenia
Bolerko - będzie prześliczne
|
|
|