To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Katarzyna 341 - Tez chcę coś Wam pokazać.nowości str 45

gosias - Sob 15 Sie, 2009 21:52

katarzyna341, Smile super topik brawo brawo brawo cool cool cool
krzysztofina - Sob 15 Sie, 2009 22:05

Katarzyno pięknie prezentujesz swoje gady i topik też ciekawy -mój gad---niestety do wyrzucenia karczek za wąski wściekły
reni - Sob 15 Sie, 2009 22:25

rewelacja cool brawo brawo
krzysztofina - Sob 15 Sie, 2009 22:27

Katarzyno-pooglądałam sobie Twoj dorobek -masz bardzo gustowne i starannie wykonany prace-ogromne brawa brawo brawo brawo brawo
marysia54 - Nie 16 Sie, 2009 00:21

Piękny i pomysłowy topik brawo brawo
cool cool cool hurrraaa hurrraaa hurrraaa

ABA - Nie 16 Sie, 2009 09:55

Kasiu la mnie ten topik to bomba Zgodnie z obietnicą zabrałam się za gada. 1 godzinę robiłam 3 rzędy dołu z nitki Kornela. Zawsze wiekszą robótkę rozpoczynam słupkami lub półsłupkami, by mieć wgląd co do wymiaru. Niestety sprułam, bo dziury wydawały mi się za duże jak na mój wiek. Rozpoczęłąm innym wzorkiem gada. Zobaczymy co z tego wyjdzie. już dzisiaj wiem, ze tak szybko nie ukończę. Pod względem szybkości robienia zaliczyć można mnie do marudy. W tym samym czasie robie 3 inne robótki i tak czas mój dzielę pomiędzy nimi.
brawo brawo brawo brawo brawo mistrzostwo w robieniu bluzeczek wszelkiego rodzaju

katarzyna341 - Nie 16 Sie, 2009 11:03

ABA napisał/a:
Kasiu la mnie ten topik to bomba Zgodnie z obietnicą zabrałam się za gada.... Niestety sprułam, bo dziury wydawały mi się za duże jak na mój wiek.

Na mój wiek , dobre !! rotfl rotfl
Czemu za duze dziury ? Ja tez nie lubię takich ,, gołych " rzeczy , ale pod gady zakładam topik w innym kolorku i jest super ! Popatrz ,że w różnym wieku i o różnej figurze marantowiczki zrobiły gady i każda wygląda bajecznie ! A inny wzorek ? Jaki ? Może sie pochwalisz ? Kogos natchniesz i będzie GAD 2 ... wesoło mi

katarzyna341 - Nie 16 Sie, 2009 16:19

Dziś na zakończenie robótkowego tygodnia takie coś, ni to top , ni narzutka, luzne , na topik pasuje narzucic a i na golfie będzie fajnie zimą wyglądało , chyba ... hmm

Włóczka ETIUDA (bawełna z wiskozą) coś koło 35 dk , szydło 4
zdjęcie podłej jakości,ale trudno, taki telefon..... wesoło mi

reni - Nie 16 Sie, 2009 17:47

super wygląda cool cool brawo brawo wesoło mi
Violetta21 - Nie 16 Sie, 2009 19:18

fajna taka narzutka cool brawo
LidkaM - Nie 16 Sie, 2009 20:07

A mnie się bardzo podoba topik z resztek. Mogłabym prosić o wzorek?
Obiecałam sobie zabrać się już za "grubsze" robótki, wszak lato prawie się kończy. Ale zachęciłaś mnie tym topem. Muszę taki mieć.

bieta - Nie 16 Sie, 2009 21:28

katarzyna341, piękne wszystko brawo brawo brawo
alicja11 - Nie 16 Sie, 2009 21:36

katarzyna341, śliczne bluzeczki dziergasz i w tempie imponującym cool cool brawo
misia0808 - Nie 16 Sie, 2009 22:07

Kasiu tempo powalające a efekty - rewelacyjne cool brawo brawo
katarzyna341 - Nie 16 Sie, 2009 22:34

LidkaM napisał/a:
A mnie się bardzo podoba topik z resztek. Mogłabym prosić o wzorek?
Obiecałam sobie zabrać się już za "grubsze" robótki, wszak lato prawie się kończy. Ale zachęciłaś mnie tym topem. Muszę taki mieć.

Niestety telefonem moim wyraznego zdjecia nie da sie zrobic , wzorek jest z Malej Diany 8, moze któras ma i Ci podesle,a swoja droga szkoda ,ze w dziale gazetkowym nie ma na biezaco wstawianych gazetek... przykro mi

kabyr - Nie 16 Sie, 2009 22:51

Kasiu kiedy Ty to robisz Laughing
Jestem pod wielkim wrażeniem.

katarzyna341 - Nie 16 Sie, 2009 22:57

kabyr napisał/a:
Kasiu kiedy Ty to robisz Laughing
Jestem pod wielkim wrażeniem.

Kiedyś chyba nasza Basia gdzieś pisała,że jak sie troche odsapnie od szydełka,to potem samo szybciutko robi i to prawdza,wystarczy ze dwa dni na nie nie patrze to potem w obawie ,żeby nie było znowu w odstawce, samo macha... ....oczko...słupek...oczko...pólsłupek...wesoło mi

gosias - Pon 17 Sie, 2009 07:01

katarzyna341, Smile śliczna narzutka brawo brawo brawo cool cool cool
JJka - Pon 17 Sie, 2009 09:54

Kasia, Ty to masz tempo Wink
Topik świetny!! Brawo!! brawo
a ja włąśnie kończe tę bluzeczkę z Małej Diany 8/2009 z której wykorzystałaś wzorek na dół topika Smile) nie mogłam się jej oprzeć wesoło mi wąśnie ze względu na ten wzorek...

a ta szafirowa bluzka... śliczna!! cool

JJka - Pon 17 Sie, 2009 14:31

co prawda na privie obiecałam Katarzynie, że przeslę wzorek dołu tego Jej topu LidceM... tyleże mogę to zrobić dopiero jutro, pojutrze...
Ale!!.. włąśnie znalazłam na dysku wersję niemiecko-jezyczną tej MałejDiany!!, i skoro jest rozrysowany schemat, więc nie trzeba do tego wersji polskiej. Wink
wzorek u mnie TUTAJ !! .

bjanna - Wto 18 Sie, 2009 08:12

katarzyna341, super ciuszki radocha radocha
Phoebe - Wto 18 Sie, 2009 11:22

katarzyna341, ciuszki super! tempo imponujace! brawo brawo brawo
jola373 - Sob 22 Sie, 2009 08:01

misia0808 napisał/a:
Kasiu tempo powalające a efekty - rewelacyjne

cool cool cool cool cool
brawo brawo brawo brawo brawo

katarzyna341 - Wto 01 Wrz, 2009 13:03

cmoknięcie cmoknięcie uklon uklon

Dawno nic nie pokazałam,ale to nie znaczy,że nic nie zrobiłam.
Czasu ostatnio na robotki mam niewiele,zrobiłam taki sweterek,włóczka medusa jakies 35 gr.rozmiar 32-34 (o zgrozo) szydło 3,5 i 3

gosias - Wto 01 Wrz, 2009 13:05

katarzyna341, Smile śliczny sweterek brawo brawo brawo cool cool cool