Galerie prac użytkowników forum - Nieliczne prace we_st- kilka nowych prac
bean - Nie 15 Maj, 2011 16:46
Wczoraj na naszym poznańskim spotkaniu robótkowym dziewczyny rozmawiały o Twoich tulipanach, więc dzisiaj MUSIAŁAM (!) je zobaczyć
Zobaczyłam i ....
Teraz wiem skąd taki zachwyt u moich koleżanek
Twoja praca to prawdziwe ARCYDZIEŁO!!!!!
katrinka - Nie 15 Maj, 2011 17:10
| bean napisał/a: | | Twoja praca to prawdziwe ARCYDZIEŁO!!!!! |
To pewne
we_st - Nie 15 Maj, 2011 17:55
| bean napisał/a: | | Wczoraj na naszym poznańskim spotkaniu robótkowym dziewczyny rozmawiały o Twoich tulipanach, |
ojej, te tulipany są aż tak bardzo popularne?! Bardzo się cieszę i dziękuję za słowa uznania
bieta - Nie 15 Maj, 2011 18:40
we_st, jestem pod ogromnym wrażeniem ,że brak mi słów by opisać mój zachwyt
arcydzieło
ciapara - Pon 16 Maj, 2011 08:56
Szkoda ze w realu nie mozna podziwiac ... pewnie sa jeszcze piękniejsze...
we_st - Pon 16 Maj, 2011 11:26
| ciapara napisał/a: | | Szkoda ze w realu nie mozna podziwiac ... pewnie sa jeszcze piękniejsze... |
Jak to nie można? Jeśli tylko masz czas i ochotę, to zapraszam do siebie. Mam już zacząć piec ciasto do kawy?
saba52 - Pon 16 Maj, 2011 12:31
| Cytat: |
Szkoda ze w realu nie mozna podziwiac ... pewnie sa jeszcze piękniejsze... | Też o tym myślę jakby to zrealizować hmmmm
Daleko od granicy mieszkasz?
we_st - Pon 16 Maj, 2011 12:46
| saba52 napisał/a: | Daleko od granicy mieszkasz?
|
Trochę daleko. Mieszkam między Kolonią (80km) i Koblencją(30km) nad powulkanicznym jeziorem. Niedaleko najwyższego gejzera na świecie Bardzo malownicze okolice słynące z dobrego wina. Chętnych zapraszam.
saba52 - Pon 16 Maj, 2011 12:52
Oj szkoda
Ale jak tam jest tak ładnie to może w wakacje mnie gdzieś tam zaniesie(podróżuję kamperem)
Raz tylko byłam w Manhaim ,tam mieszka siostrzenica
Acha..spotkanie na FB na piątek już Iwonka wysłała:)
we_st - Pon 16 Maj, 2011 13:37
Jest naprawdę bardzo ładnie. Możesz bez obaw przyjeżdżać na urlop
beacia-24 - Pon 16 Maj, 2011 13:43
we_st, po prostu mi mowę odjęło. Tulipany jak żywe orzesz orzeszek no - REWELACJA !!
ania10525 - Pon 16 Maj, 2011 16:51
we_st, rewelacja śliczne te tulipany jak prawdziwe kawał dobrych krzyżyków wykonałaś i nie mogę wyjść z zachwytu nad Twoimi tulipanami, ciągle bym się na nie gapiła ehh
Madzia - Pon 16 Maj, 2011 17:50
Ja nie wierzę, że to wyszyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
we_st - Pon 16 Maj, 2011 17:59
| Madzia napisał/a: | | Ja nie wierzę, że to wyszyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
jak mam to udowodnić? Wyjąć z ramy i sfotografować z lewej strony?
| ania10525 napisał/a: | | ciągle bym się na nie gapiła |
ja ciągle się gapię i nie mogę przestać. Kupiłam nawet lampkę do podświetlenia, bo wieczorem na czarnej ścianie prawie ich nie widać
ciapara - Pon 16 Maj, 2011 22:53
A ja mam pytanie techniczne.... sama rysowalas te tulipany zanim zaczelas wyszywac???
Kawka byłaby na pewno swietna
we_st - Pon 16 Maj, 2011 23:14
ciapara, nie wiem do końca o co Ci chodzi.
Niczego nie rysowałam. Wyszywałam z gotowego wzoru (znalezionego w necie) na czystej kanwie.
ciapara - Wto 17 Maj, 2011 08:24
Juz tłumacze. Nigdy nie wyszywalam pracy innej niz z gotowej kanwy. (zabawowo z dzieckiem) A wlasnie chcialam Ciebie zapytac skad wzór tak sliczny wzielas? Rozumiem juz teraz ze z netu... Ale jak sie go odwzorowuje na materiale???
gustavo_2008 - Wto 17 Maj, 2011 09:21
CUDOWNY haft
we_st - Wto 17 Maj, 2011 11:34
| ciapara napisał/a: | | Ale jak sie go odwzorowuje na materiale??? |
Haftuję według wzoru na pustej kanwie. Należę do tych, co nie robią kratownicy. Ten wzór składał się aż z 20 stron. Na każdym (no prawie) był schemat 70x100 krzyżyków. Wyszywałam kartka, po kartce bez zaznaczania czegokolwiek. Po prostu po kolei według schematów. Łatwo nie było. Zdarzyło się parę błędów i bez prucia się nie obeszło. Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego
ciapara - Wto 17 Maj, 2011 13:14
Normalnie jak teraz wiem jaka to ogromna praca tym bardziej jestem pełna podziwu
Paillette - Wto 17 Maj, 2011 15:09
ciapara, po prostu sie liczy każdą krateczkę....
bjanna - Wto 17 Maj, 2011 16:59
we_st, padam z zachwytu
aż nie do wiary jaki on piękny
a czy mogę liczyć na schemat moja córcia właśnie szuka obrazu na pustą ścianę i myślę, że taki by idealnie pasował, a ja przy okazji miałabym wiele frajdy wyszywając go dla niej
Elżbieta P. - Wto 17 Maj, 2011 18:30
tulipany są zachwycające, warte tej mozolnej pracy
żabka - Śro 25 Maj, 2011 20:48
We_st hmmm co by tu napisać - słów brak, komplementy chyba wszystkie już padły - mogę tylko krótko - tulipany są obłędne i oderwać wzroku od nich nie idzie
skromnie poproszę o użyczenie schematu - małżonek szuka czegoś nowego na tapete bo powoli zbliża się do końca z obrazem
dehajola - Śro 25 Maj, 2011 21:33
powiem tak: brak słów
|
|
|