To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace gosias

iwona150 - Sob 08 Sty, 2011 16:03

gosias, tak mi przykro ,ale tak to jest że zawsze jednej biedy mało,miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze.
gosias - Sob 08 Sty, 2011 16:05

iwona150, Smile dziękuję love też mam nadzieję, że będzie dobrze Smile
lamika88 - Sob 08 Sty, 2011 18:54

gosias, będzie dobrze cmok cmok I uważaj jak będziesz szła gdzieś chodnikiem żebyś i Ty czegoś nie złamała puknąć się Ja ostatnio tak się wywróciłam, że ledwo się podniosłam ale na szczęście skończyło się tylko na kilku wielkich siniakach wesoło mi Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i się pięknie poukładało love cmok
Karolina - Sob 08 Sty, 2011 19:08

gosias, dużo sił życzę! 3mam kciuki, żeby było już tylko lepiej Smile
gosias - Sob 08 Sty, 2011 19:23

lamika88, Karolina, kochane jesteście love love

lamika88 napisał/a:
I uważaj jak będziesz szła gdzieś chodnikiem żebyś i Ty czegoś nie złamała

Uważam i dlatego chodzę w glanach (przynajmniej stabilne obuwie)

lamika88 napisał/a:
a ostatnio tak się wywróciłam, że ledwo się podniosłam ale na szczęście skończyło się tylko na kilku wielkich siniakach

Całe szczęście, że tylko siniaki. U mnie wczoraj i dziś na chodnikach mimo odwilży, szklanka. A żeby było "ciekawiej" - wczoraj przed poradnia ortopedyczną lód też nie był usunięty i nawet piaskiem nieposypane... Pogipsowanych pacjentów co niemiara, a tu taka "niespodzianka" przed samym wejściem.... brak słów....

Violetta21 - Sob 08 Sty, 2011 21:04

Gosia dużo zdrówka życzę Tobie i Twojej rodzince cmok będzie dobrze cmok
saba52 - Sob 08 Sty, 2011 23:23

gosias, Trzymaj się!Dasz radę i dużo zdrówka dla Rodziców cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
dehajola - Nie 09 Sty, 2011 00:32

gosiu- trzymaj się,nie obiecywano nam że będzie łatwo cmok
chocolatin - Nie 09 Sty, 2011 00:54

Gosiu nie daj się problemom Smile One kiedyś miną i znów nastaną dobre dni love
Grażyna - Nie 09 Sty, 2011 16:29

Oooo..widzę, że nie jestem odosobniona w problemach zdrowotnych rodziny. Czyżby miał to byc taki szczególny rok dla dziewiarek? Życzę dużo siły, bo trzeba byc zdrowym, żeby miec siły chodzic po lekarzach. cmoknięcie Wiem coś o tym wesoło mi
SoWa - Nie 09 Sty, 2011 20:12

same piękne rzeczy, jesteś talenciara! cool
gosias - Nie 09 Sty, 2011 21:20

Violetta21, saba52, dehajola, chocolatin, Grażyna, SoWa, Kochane jesteście Smile dziękuję za słowa wsparcia love love love love love love love love love

Tato jutro ma kolejne badanie i a w środę najprawdopodobniej operacja... Mama straszna panikara a ja staram się podchodzić do wszystkich problemów w miarę opanowanie... Teraz muszę przełamać się i robić mamie zastrzyki z insuliny, bo mama sama niestety nie zrobi (prawa łapka w gipsie) Na razie bratowa robi za pielęgniarkę...

Nie jest to łatwe, ale staram się trzymać uszy do góry i przede wszystkim sama nieszczęśliwie nie wyjechać na ślizgawce.

Cytat:
Oooo..widzę, że nie jestem odosobniona w problemach zdrowotnych rodziny. Czyżby miał to byc taki szczególny rok dla dziewiarek? Życzę dużo siły, bo trzeba byc zdrowym, żeby miec siły chodzic po lekarzach. cmoknięcie Wiem coś o tym wesoło mi

Grażynko, jakoś tak źle złożyło się... a co do chodzenia "po lekarzach" - zawsze powtarzałam, że trzeba mieć końskie zdrowie żeby chorować...

anle - Nie 09 Sty, 2011 21:57

gosias napisał/a:
zawsze powtarzałam, że trzeba mieć końskie zdrowie żeby chorować...

Dopowiem jeszcze, że mocne nerwy, żeby czasem nie wygarnąć co się myśli na temat polskiej służby zdrowia wściekły

gosias, trzymaj się i dużo zdrowia dla całek rodzinki

gosias - Nie 09 Sty, 2011 21:59

anle, dziękuję love
bejbi88 - Nie 09 Sty, 2011 22:13

Gosiu trzymaj się kwiatek dla ciebie mam nadzieję że to już będą ostatnie takie kłopoty w tym roku, życzę całej Twojej rodzince dużo zdrowia cmoknięcie
marysia54 - Nie 09 Sty, 2011 22:59

Gosiu trzymaj się cmoknięcie i życzę zdróweczka Tobie i rodzince cmoknięcie

[/b]

iwona150 - Nie 09 Sty, 2011 23:46

wszystko ma swój koniec ,więc i choroby też ,będzie dobrze cmoknięcie
iwonka - Pon 10 Sty, 2011 06:55

Gosiu trzymaj się cmok cmok dużo zdrówka dla Ciebie i rodzinki cmoknięcie
gosias - Pon 10 Sty, 2011 06:59

bejbi88, marysia54, iwona150, iwonka, bardzo bardzo Wam dziękuję love love love love love
Za trochę lecę do pracy i muszę jakoś logicznie myśleć.

ciapara - Pon 10 Sty, 2011 08:14

Gosiu najtrudniej jest opanowac sytuację na poczatku. Potem juz jakos sie wszystko zaczyna układac....
Zyczę Ci duzo spokoju do myslenia o trudnych sprawach...

Beata T - Pon 10 Sty, 2011 15:34

śliczna czapeczka cool cool cool
zdrówka i wytrwałości bye

gosias - Pon 10 Sty, 2011 21:46

Aga Smile wiem, dlatego staram się panować nad sytuacją....

Beata T,

wielkie dzięki love

ciapara - Pon 10 Sty, 2011 21:52

To Ci powiem na pocieszenie ze skonczylam enzian Smile
gosias - Wto 11 Sty, 2011 06:59

Aga Smile super cool cool cool 20 dag włóczki wystarczy?
ciapara - Wto 11 Sty, 2011 09:56

ja robilam na 5 mm drutach z jakiejs włóczki z odzysku. Mialam jej 240 g jeszcze zostalo. Zwaze i powiem Ci ile wazy moja. Grahasil wyszlo 170 g ale ona miala inna wloczke w wiekszym metrazu w 100 g. Polecam Ci do tego wzoru gładką włóczke... ta nitka moja z lureksem ładna jest ale przycmiewa fason chusty... hm...