Nasze spotkania - Poznan
szyleczko - Śro 07 Sty, 2015 12:05
Nie byłam nigdy w Misji, a to brzmi zachęcająco
nula - Śro 07 Sty, 2015 15:01
no, jeżeli teraz jest jasno to czemu nie ?
izetta - Śro 07 Sty, 2015 20:19
może być Misja, przynajmniej normalną herbatę dostawałam, w wieeeelkim kubku
leśnik_naleśnik - Czw 08 Sty, 2015 14:04
Czy można się dopisać do listy? nie wiem jeszcze czy na 100% będę, ale z chęcią bym poszła na takie spotkanie robótkowe Ale jeszcze bym chciała się zapytać, spotkanie dla każdego typu robótek? 24 stycznia będę akurat po egzaminach i będę potrzebowała odpoczynku
bogusia1255 - Czw 08 Sty, 2015 19:43
każdy typ robótek , nawet jak nic nie robisz a chcesz się czegoś nauczyć zapraszamy.
nula - Czw 08 Sty, 2015 20:07
mam pytanko :
czy któraś jest zainteresowana starymi numerami ANNY po niemiecku ?
i starymi numerami DIANA - ROBÓTKI RĘCZNE (gł. szydełko)
bo nie wiem, czy targać ze sobą czy od razu dołożyć do makulatury .....
izetta - Czw 08 Sty, 2015 20:16
nula, dianę przyjmę kocham taką "makulaturę", tylko powiedz ile tego, bym nie musiała nowego domu szukać
nula - Czw 08 Sty, 2015 20:23
izetta, spokojnie, aż tyle nie mam, jak sie do nich dorwę to policzę
Haniutka - Czw 08 Sty, 2015 20:26
nula, przynieś ja też chętnie coś przygarnę
żabka - Pią 09 Sty, 2015 14:05
Haniu już my się podzielimy Twoimi gazetkami
To spotykamy się w "misji"?
robótkimarleny. - Pią 09 Sty, 2015 20:34
Trzeba by zrobić rezerwację
Nulko i ja chętnie coś przygarnę jak druciki będą
nula - Pią 09 Sty, 2015 22:08
| żabka napisał/a: | | Haniu już my się podzielimy Twoimi gazetkami |
bardzo się cieszę - mam nadzieję, że wszystkie będą zadowolone
Marlenko - drucików to chyba nie ma .......
leśnik_naleśnik - Nie 11 Sty, 2015 21:04
To ja chętnie zabiorę moje szydełko/a na spacer mam do dokończenia sukienkę, może widok gotującej się pracy w innych rękach mnie zmobilizuje Nie mogę się doczekać zrobię wszystko żeby przyjść
leśnik_naleśnik - Nie 11 Sty, 2015 22:43
A czy będzie ktoś potrafiący frywolitkę igłową? bardzo chcę się nauczyć ale nie idzie mi z filmików...
nula - Pon 12 Sty, 2015 06:12
| leśnik_naleśnik napisał/a: | | A czy będzie ktoś potrafiący frywolitkę igłową? |
a musi być igłowa ????
jest nas kilka frywolitkujących ale wszystkie robimy czółenkową
(przynajmniej tak mi się wydaje)
jeżeli jeszcze nie zaczęłaś nauki to może się skusisz na czółenka ?
żabka - Pon 12 Sty, 2015 13:42
Nie wiem czy dobrze myślę, ale czy Henia nie przeszła z frywolitki igłowej na czółenkową?
leśnik_naleśnik - Pon 12 Sty, 2015 13:52
Żebym miała czółenko... A można gdzieś dostać takie cudo w Poznaniu?
bogusia1255 - Pon 12 Sty, 2015 14:23
pasmanteria na Alejach Marcinkowskiego (w bramie) Fastryga na UL Małeckiego a najlepiej zadzwoń do sklepu Zamotane do Ulki jak będzie miała to Ci przywiezie na spotkanie ( http://zamotane.pl )
leśnik_naleśnik - Pon 12 Sty, 2015 22:34
Dziękuję z całego serca!
ladysavage - Czw 15 Sty, 2015 08:28
Dziewczyny ma któraś może wzory szydełkowych lub frywolitkowych bucików niemowlęcych jeśli tak to bardzo proszę o przyniesienie
nula - Czw 15 Sty, 2015 10:30
| ladysavage napisał/a: | | ma któraś może wzory szydełkowych lub frywolitkowych bucików niemowlęcych |
mam sporo szydełkowych, ale frywolitkowe też jakieś są ....
przynieść nie jestem w stanie bo musiałabym wszystko drukować....
najlepiej podaj adres to Ci po prostu prześlę to co mam
mają być ze schematami czy opisy w różnych językach też mogą być ? (rosyjski, angielski)
ladysavage - Czw 15 Sty, 2015 14:25
| nula napisał/a: | | ladysavage napisał/a: | | ma któraś może wzory szydełkowych lub frywolitkowych bucików niemowlęcych |
mam sporo szydełkowych, ale frywolitkowe też jakieś są ....
przynieść nie jestem w stanie bo musiałabym wszystko drukować....
najlepiej podaj adres to Ci po prostu prześlę to co mam
mają być ze schematami czy opisy w różnych językach też mogą być ? (rosyjski, angielski) |
w.mieczkowska@vp.pl najlepiej po pl bo ani w rosyjskim ani w ang nie czytuję, chyba że masz coś po francusku i łacinie
nula - Czw 15 Sty, 2015 21:03
| ladysavage napisał/a: | | chyba że masz coś po francusku i łacinie |
po francusku nie zapisuję, bo i tak by mi się nie przydało a łacinę to znam tylko medyczną albo podwórkową
a potrzebne Ci to na już ????
czy mogę ze spokojem w niedzielę, bo akurat dzisiaj przyjechałam tylko spać do domciu, jutro jadę z powrotem do mamy i będę w domu w niedzielę pod wieczór, wtedy bym przejrzała i wybrała te po polsku i ze schematami...
jogi45 - Czw 15 Sty, 2015 23:34
Nie jestem już z Poznania choć to rodzinne moje miasto i wciąż za nim tęsknię. I jestem dumna że jestem poznanianką. Przyjeżdżam co jakiś czas na 2-3 tyg. do Poznania. Gdyby w czasie mojego pobytu odbywało się Wasze spotkanie to mogłabym dołączyć ?
robótkimarleny. - Pią 16 Sty, 2015 00:10
| jogi45 napisał/a: | | Nie jestem już z Poznania choć to rodzinne moje miasto i wciąż za nim tęsknię. I jestem dumna że jestem poznanianką. Przyjeżdżam co jakiś czas na 2-3 tyg. do Poznania. Gdyby w czasie mojego pobytu odbywało się Wasze spotkanie to mogłabym dołączyć ? |
Co za pytanie ????
Będzie nam bardzo miło
|
|
|