To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nici, nitki i niteczki... - Sklepy internetowe z włóczkami

ania_b - Śro 09 Maj, 2012 19:10

Jest promocja na włóczki Dropsa (niektóre). Jak pisze e-dziewiarka , jest to akcja ogólnoeuropejska, ale nie wszystkie sklepy się włączyły. Promocja spora, bo aż 30 %. No nie ukrywam, skusiłam się i obkupiłam w e-dziewiarce. Dostałam też trochę próbek.
Nie wiem, kiedy to przerobię, ale już samo "macanie" takiej np. Babyalpaki Silk - o boszsz, jakie to mięciusie.
Zapasy w e-dziewiarce już trochę przetrzebione.
Do akcji dołączył też amiQs . Tam jest spory wybór. Tylko nie podoba mi się ich sposób wyświetlania produktów, ale za to od razu widać, które są objęte promocją.

theli - Czw 10 Maj, 2012 08:43

ania_b napisał/a:
Jest promocja na włóczki Dropsa (niektóre). Jak pisze e-dziewiarka , jest to akcja ogólnoeuropejska, ale nie wszystkie sklepy się włączyły. Promocja spora, bo aż 30 %. No nie ukrywam, skusiłam się i obkupiłam w e-dziewiarce. Dostałam też trochę próbek.
Nie wiem, kiedy to przerobię, ale już samo "macanie" takiej np. Babyalpaki Silk - o boszsz, jakie to mięciusie.
Zapasy w e-dziewiarce już trochę przetrzebione.
Do akcji dołączył też amiQs . Tam jest spory wybór. Tylko nie podoba mi się ich sposób wyświetlania produktów, ale za to od razu widać, które są objęte promocją.

I http://www.magicloop.com.pl/

JustMe - Czw 10 Maj, 2012 13:35

Dzień dobry!

Chciałabym podać link do nowej pasmaterii internetowej: motki.com.pl

Sprzedajemy też na ALLEGRO

W ofercie sklepu na razie są tylko letnie włóczki Alize - jednakże kolorystyka włóczek jest ogromna. Właściwie, jest to najszerszy wybór kolorystyczny aktualnie dostępnych włóczek.

Zakupy przez internet cechuje też to, iż za wysyłkę trzeba zapłacić - tutaj jest to zminimalizowane - stała opłata 7 zł za priorytetową przesyłkę pocztową, a za zamówienie powyżej 150 zł - przesyłka wynosi 0 zł.

Aktualnie trwa konkurs - dzięki którym można zdobyć kupony zniżkowe, a także zestaw różnorodnych włóczek.
Warto zapisać się do newslettera - promocyjne oferty, są w pierwszej kolejności wysyłane tą drogą. Jeżeli coś się dzieje - to ktoś kto ma newsletter wie o tym pierwszy.

Serdecznie zapraszam Very Happy

gracha - Czw 10 Maj, 2012 14:45

A mi się nie podoba,że co wejdę w kolor to albo go nie ma albo jest 1 motek. To nie promocja tylko czyszczenie magazynów.
JustMe - Czw 10 Maj, 2012 14:49

A nie prawda:)
Są dostępne znacznie większe ilości z każdego koloru, który można wybrać z listy.
Liczba "1" która się pojawia - to podpowiedź - taka specyfika tego systemu.

Wpisz większą ilość, przekonasz się, że jest ich tam od groma (wpisanie większej ilości nie pociąga za sobą konieczności zakupów).

A w jaki sposób odczytujesz, że nie ma włóczki w danej kolorystyce? Pytam, ze względu na to, iż być może trzeba poprawić działanie sklepu, ale nie na wszystko mam niestety wpływ.

gracha - Nie 13 Maj, 2012 15:41

Przepraszam, bo nie pisałam o tym sklepie Smile tylko o innym. W motku jest spory wybór i właśnie się waham tylko nad wyborem koloru. Inny sklep mi wysłał informację emailem a okazało się,że wielu kolorów jest 1 motek albo wcale. Napisałam do nich, otrzymałam odpowiedź, że pod koniec tygodnia będzie dostawa, może była ale nie tego, czego oczekiwałam. W motku znalazłam to co chciałam Smile.
aiszka4 - Śro 06 Cze, 2012 15:48

W Zamotane też ciekawe przeceny. Głównie wełna, jak to latem hahahihi.
Ale też trochę bawełny i szlachetna alpaka.

http://zamotane.pl/pl/promotions/3/default/3

JustMe - Czw 14 Cze, 2012 11:34

W naszych-motkach 3 dni z Cotton Gold.
Bardzo duży wybór kolorystyczny, bo aż 34 kolory.
Polecam, przesyłka tylko 7 zł - a za zamówienie od 150zł - przesyłka wynosi 0zł.
Zapraszam Very Happy

JustMe - Śro 27 Cze, 2012 12:30

Dzień dobry!

Minęło sporo czasu, nowa informacja, więc nie edytuję poprzedniej mimo iż post pod postem.

W nasze-motki.com.pl jest obniżka cen na letnie włóczki.
W lipcu i sierpniu wszystkie ceny lecą w dół o 10%. A i dodatkowy kupon zniżkowy można dostać. Ale szczegóły to już na stronie sklepu lub na Facebooku .

M. - Nie 01 Lip, 2012 17:54

JustMe napisał/a:

W lipcu i sierpniu wszystkie ceny lecą w dół o 10%. A i dodatkowy kupon zniżkowy można dostać. Ale szczegóły to już na stronie sklepu lub na Facebooku .

czy to wtedy będzie np:
miss
cena na stronie 7,16 minus 0,86 (12%)
czy 7,16 minus 0,72 (10 %)

a te dodatkowe 2 % przy następnym zakupie ?

JustMe - Nie 01 Lip, 2012 18:59

M. napisał/a:

czy to wtedy będzie np:
miss
cena na stronie 7,16 minus 0,86 (12%)
czy 7,16 minus 0,72 (10 %)

a te dodatkowe 2 % przy następnym zakupie ?

ceny o 10% już poszły w dół - widać to w cenie produktu, a dodatkowo można uzyskać kupon na 10 lub 12% szczegóły na Facebooku.

Pozdrawiam:)

ciapara - Nie 01 Lip, 2012 19:04

W biferno tez megapromocja na bawelna znizka 20% na wiekszosc oferty bawełnianej, mozna się oblowic niedrogo
Asia S. - Pon 09 Lip, 2012 14:16

Czy ostatnio ktoś kupował w Fastrydze? Jak długo czeka się na przesyłkę i czy wszystko jest oki?
Kelmuska - Pon 09 Lip, 2012 14:40

Asia S., ja kupowałam kilka razy i paczkę miałam zawsze trzeciego dnia po złożeniu zamówienia. Nie wiem tylko, czy odległość ma znaczenie, bo FASTRYGA jest w Poznaniu czyli 20km od mojego miejsca zamieszkania.
Asia S. - Pon 09 Lip, 2012 14:41

Dzięki, to lecę zamawiać
theli - Pon 09 Lip, 2012 14:53

Asia S. napisał/a:
Czy ostatnio ktoś kupował w Fastrydze? Jak długo czeka się na przesyłkę i czy wszystko jest oki?

Nie wiem, jak przesyłka, bo odbieram prawie zawsze osobiście. Raz wysłali nie te kolory farbek, co chciałam, ale po telefonie dosłali brakujące (nadmiarowych nie chcieli z powrotem ani dopłaty za drugą przesyłkę Smile )

Kelmuska - Pon 09 Lip, 2012 14:59

Pomyłki pewnie zdarzają się wszędzie i każda z nas może mieć pecha, ja akurat byłam zadowolona.
Frida - Wto 10 Lip, 2012 07:20

Ja kupuję w Fastrydze i jestem zadowolona.
gabrysia - Śro 11 Lip, 2012 12:41

Polecam Fastrygę jest ok, nigdy nie czekam dłużej niż 3 dni
Kamoni - Sob 14 Lip, 2012 17:30

Poszukuję nici bawełna merceryzowana do robienia na szydełku na dużych szpulach,nie mogę znaleźć może któraś z was natrafiła w jakiejś pasmanterii internetowej,lub wie gdzie można kupić.Dostałam taką szpulę od znajomej,zrobiłam z niej serwetkę i wygląda rewelacyjnie,niestety na szpuli nie ma żadnego oznaczenia.Bardzo liczę na waszą pomoc. uklon
Antonina - Sob 14 Lip, 2012 20:10

W pasmanteriach internetowych nie spotkałam bawełny na szpuli. Możesz śledzić Allegro - tam czasem można coś takiego kupicć.
Kamoni - Sob 14 Lip, 2012 21:23

Antonina, dziękuję na razie nic ciekawego nie znalazłam.
Paillette - Sob 14 Lip, 2012 21:50

moni07, a widziałaś tu?

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5005956

ja kupiłam żółtą, zieloną i grafitową 50x4
grubość jest taka jak maxi
no ale jest to kordonek matowy.

Kelmuska - Sob 14 Lip, 2012 21:52

Paillette, a jak te nici zachowują się w robótce po praniu, bo hemera i maxi zawsze mi się kurczy?
Paillette - Sob 14 Lip, 2012 22:00

Nie wiem, bo dopiero z nich dziubię...