To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Bernadka - Nie 16 Gru, 2007 08:36

małgośka, Pani Mama, cmoknięcie cmoknięcie . Wszystkim uklon uklon uklon dziękuję
Zosia32 - Nie 16 Gru, 2007 09:17

Bernadko po Twojej galeri widzę ile mam zaległości w oglądaniu Waszych pięknych prac ,ale narzekam na ciągły brak czasu ,więc chwale hurtowo bo jest czego, serweta brugijska wspaniała tylko pozazdrościć ,bardzo mi się podoba ta technika robienia koronki ,ale przyznam się szczerze coś do niej nie mam cierpliwości
ale jak widzę taką piękną rzecz to rączki swędzą . Kaszkiet kapitalny super kolor
bardzo mi się podoba ,a aniołki śliczne ,duże brawa za piękne prace brawo
Pozdrowienia wesoło mi

Bernadka - Nie 16 Gru, 2007 16:32

o to mój obrus który przystroi wigilijny stół i ozdoba którą przyprószyły płatki śniegu
Violetta21 - Nie 16 Gru, 2007 16:43
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
Piękny cool brawo brawo brawo
agnieszkamat - Nie 16 Gru, 2007 17:09

Piękny obrus cool brawo cool brawo
Zosia32 - Nie 16 Gru, 2007 18:31

Bernadko obrus prawdziwe cudo cool brawo
Pozdrowienia wesoło mi

Poranna - Nie 16 Gru, 2007 19:41

ale piękny!!! radocha radocha radocha
ata30 - Nie 16 Gru, 2007 22:25

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Pani Mama - Nie 16 Gru, 2007 22:39

Bernadka nie nadążam juz podziwiac hopla hopla hopla
maranta - Nie 16 Gru, 2007 22:42

Wspaniały, już jak słyszałam relację z "placu boju", to z niecierpliwością czekałam na efekt i... nie zawiodłam się cool cool cool cool

Napiszę, że obrusik ma prawie dwa metry średnicy a tempo wykonania było powalające (nic dziwnego, ze Bernasia kuruje dziurę w palcu wesoło mi )

Jarka - Nie 16 Gru, 2007 22:59

REWELACJA
Bet - Pon 17 Gru, 2007 05:34

fantastyczne brawo brawo brawo
Bernadka - Pon 17 Gru, 2007 06:14

Violetta21, agnieszkamat, Zosia32, Poranna, ata30, Pani Mama, Jarka, Bet, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie bbbbbbbbbbardzo dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie maranta, cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
maranta napisał/a:
relację z "placu boju", to z niecierpliwością czekałam na efekt i... nie zawiodłam się
no bój był straszny , a palec faktycznie w obolałym stanie , terminy goniły a koniec pod koniec jak to w takim olbrzymie zbliżał się w ślimaczym tempie , a AMELKA TEż NIE BYłA CHęTNA O WSPółPRACY , BO MOJE MAłE KOCHANIE JAK WIDZI SZYDEłKO TO PATRZY MI PROSTO W OCZY I mówi "lulululullullullulul" co oznacza że mamusia nie powinna się niczym innym jak nią zajmować hahahihi cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
bjanna - Pon 17 Gru, 2007 06:23

Bernadka, padam na kolana uklon uklon uklon obrus jest wyjątkowo urokliwy, już sobie wyobrażam jak pięknie ozdobi świąteczny stół brawo brawo brawo I - miejsce w konkursie należało się Tobie, gratuluję z całego serca love idę na imprezę
Lacrima - Pon 17 Gru, 2007 07:00

GRATULUJE 1 MIEJSCA

Bernadka - Pon 17 Gru, 2007 09:22

bjanna, Lacrima, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Gratuluję wam cierpliwości i wytrwałości .Powiem że stawka była wyrównana i ja osobiście obstawiałam zwycięstwo LACRIMOWEGO OBRUSA .Bardzo jest mi miło i bardzo dziękuję za głosy oddane na moją pracę . Bardzo w pewnym momencie zrobiło mi się przykro , ale mnie święta po staremu kojarzą się z białym, obrusem m, pachnącym siankiem i święcą na stole , od kilku lat jest to świeca karitasu .Może jest inaczej ale dla mnie biały świąteczny obrus jest ozdobą stołu świątecznego . Dziękuję wam dziewczynki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie idę na imprezę idę na imprezę idę na imprezę Lacrima cmok cmok cmok ściągaj obrus z okna jest cudny . i zapodawaj mi schemacik jeśli możesz cmok
alienor - Pon 17 Gru, 2007 10:52

Gratuluję I-go miejsca .2metry średnicy to wielkie wyzwanie i ogrom pracy.
malgosp - Pon 17 Gru, 2007 13:42

bernadka poprostu uklon uklon uklon bo brak mi słów
grzewa - Pon 17 Gru, 2007 14:03

Prześliczny. brawo brawo brawo brawo brawo brawo
małgośka - Pon 17 Gru, 2007 14:15

Bernadka, Obrusik cudny. Gratuluję wygranej i cierpliwości. kwiatek dla ciebie brawo brawo uklon
Ja też mam małego zazdrośnika w domu. nawet wyłączył mi dzisiaj zasilanie komputera, żeby grać z nim w piłkę. wesoło mi
Całuski dla córeczki. love

Hala72 - Pon 17 Gru, 2007 14:15

wielkie brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo obrus jest imponujacy
buziaczek - Pon 17 Gru, 2007 14:48

wooooooooooooooow jaka piękna dekoracja świąteczna uklon uklon uklon
Madzia - Pon 17 Gru, 2007 15:54

Bernadka gratuluję, stworzyłaś wielkie i przepiękne dzieło!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Pon 17 Gru, 2007 17:46

alienor, malgosp, grzewa, małgośka, Hala72, buziaczek, Madzia, kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie bardzo dziękuję wszystkim po kolei i każdemu z osobna za tyle miłych słów , bardzo jest mi miło że obrus się podoba bo jeszcze rok temu wcale nawet nie pomyślałabym żeby uczestniczyć w szydełkowych konkursach kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie idę na imprezę cmoknięcie
Grażyna - Pon 17 Gru, 2007 20:54

Ja również oddałam najwiecej punktow na twoja pracę, bo niesamowicie mi sie podoba. cool cool cool