To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

amsta1 - Pon 10 Sty, 2011 13:35

Wspaniała chusta! brawo
Mysza - Pon 10 Sty, 2011 17:13

Aniela41, bejbi88, amsta1 dziękuję bardzo love

cmoknięcie
M.

saba52 - Pon 28 Lut, 2011 22:18

Co by nie zaśmiecać wątku Kasi...Gratuluje zdanego egzaminu kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Paddington - Wto 01 Mar, 2011 19:49

do gratulacji przyłączam się i ja idę na imprezę
Mysza - Wto 08 Mar, 2011 19:42

saba52, Paddington, dziękuję pięknie cmoknięcie

Wszystkim Paniom wszystkiego, co najlepsze z okazji Dnia Kobiet kwiatek dla ciebie

Pozdrawiam love
M.

saba52 - Pon 21 Mar, 2011 00:16

Mysza,

Wszystkiego najlepszego kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmok

Mysza - Pon 21 Mar, 2011 15:42

saba52 , Wielkie DZIĘKUJĘ Tobie i wszystkim, którzy dobrze mi życzyli love To bardzo miłe i robi się cieplutko na sercu, jak się dostaje tyle dobrych życzeń.

Pozdrawiam gorąco cmoknięcie
M.

buziaczek - Wto 22 Mar, 2011 16:35

przepiękna chusta cool
iwona150 - Wto 22 Mar, 2011 16:57

i jak tu nie doceniać takiego dzieła? nie rozumiem takich ludzi
chusta piękna i kropka ! brawo brawo brawo

Mysza - Wto 22 Mar, 2011 21:39

buziaczek, iwona150, dziękuję pięknie. love

Jakiś czas temu zrobiłam kolejną haruni, tym razem dla mojej mamy na jej życzenie. Nie zebrałam się jeszcze tylko do jej zblokowania. Mam ją wysłać na Sycylię, ale nie wiem, kiedy to dojdzie do skutku. Mama teraz nie może odebrać przesyłki. Miała poważny wypadek, siedzi sama w domu, ale nie mogłaby zejść z piętra do drzwi, żeby odebrać paczkę. Sad

Cóż, jak się kiedyś zbiorę i wykończę chustę, to obfocę przed wysyłką i wrzucę. Smile

Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie
M.

saba52 - Wto 22 Mar, 2011 21:58

Mysza, To się zbierz i zrób to szybko proszę! cmoknięcie
Wiem że trudno zabrać się za cokolwiek jak się ma zmartwienie
Ale trzeba.U mnie też jest nie wesoło z innego powodu...
na dokładkę przyszedł pan z energetyki i wyszło moje przesiadywanie po nocach przy kompie...dostałam nie kubeł zimnej wody ale niagarę wściekły
I niestety rzadziej będę na forum zaglądać placzek
Dla Mamy zdrowia życzę cmoknięcie
Może sie znajdzie dobra dusza i jej pomoże.

kabyr - Wto 22 Mar, 2011 22:25

saba52 napisał/a:
przyszedł pan z energetyki i wyszło moje przesiadywanie po nocach przy kompie...dostałam nie kubeł zimnej wody ale niagarę wściekły

Saba nie tylko Ty.
Mnie też się oczy otworzyły dużo szerzej. wściekły

saba52 - Sob 23 Kwi, 2011 00:23

Mysza,

Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy

i odezwij się czasem

Mysza - Sob 11 Cze, 2011 19:44

Witam!

Wróciłam tylko na chwilkę. Pomiędzy studiami, dołami, pracą a szukaniem pracy nie mam wiele czasu. Staram sie czasem zaglądać na forum i, mimo że nie zostawiam po sobie często śladu, to i tak jesteście dla mnie inspiracją, wzorem i podziwiam Was wszystkie. Nie wiem, czy kiedyś wrzucę tu moje najnowsze prace, ale może po sesji.
Jednak ostatnio zaparłam się w sobie, żeby otworzyć sklep internetowy. I zrobiłam to, i owszem.
http://mariavitavere-handmade.blogspot.com/

Serdecznie zapraszam! idę na imprezę
Dla Maranciaków oferty na wymianę! wesoło mi Nie namawiam, ale jak ktoś będzie miał ochotę, to powitam z otwartymi ramionami. Smile

Pozdrawiam serdecznie i życzę gorącego lata cmoknięcie
cmoknięcie cmoknięcie
Wasza
M.

P.S. Będę bardzo wdzięczna za sugestie cenowe, jako że w sprzedawaniu jeszcze ze mnie żółtodziób. Czy te, które podałam są odpowiednie? Wpisują się w ogólny trend?

saba52 - Nie 12 Cze, 2011 01:53

No nareszcie się odezwałaś cmoknięcie

Szczerze gratuluję otwarcia sklepu brawo
Proponuję jeszcze adres udostępnić na FB,

Na cenach ja akurat się nie znam ale zajrzyj tu http://www.dzianamafia.pl/index.php
i na ebay

Ps.A w doły to ty lepiej nie wpadaj,życie za krótkie jest

Jak byś miała potrzebę to pisz do mnie na pv cmok

Mysza - Nie 12 Cze, 2011 16:09

Dziękuję saba52, cmoknięcie

Szczerze powiedziawszy to nie wiem, co z tego "sklepu" będzie, bo jest założony na krzywy ryj i nie ma żadnych podstaw prawnych tzn. nie jest zarejestrowany jako działalność i nie wiem, co z tym zrobić. A na FB się już udostępnił, tylko jeszcze założę tam stronę. Smile

Poza tym, teraz to ja lepiej zacznę sie uczyć do jutrzejszego kolosa z hiszpanskiego. ;]

Buziaki gorące kwiatek dla ciebie

M.

Mysza - Wto 14 Cze, 2011 10:18

Założenie strony-sklepu nieźle mnie zmotywowało. Szczególnie do zmierzenia sie z realizacją projektów, które już od dawna chodziły mi po głowie.
Na przykład takiego:

Buziaki cmoknięcie
M.

ciapara - Wto 14 Cze, 2011 10:30

Nie chcialabym Cie martwic ale kwestie legalnosci sklepu tez powinnas przemyslec.
Kary z finansowki sa niefajne... wściekły

Mysza - Wto 14 Cze, 2011 20:36

Wiem, ciapara, dziękuję za troskę love . Dlatego też odezwałam się do mojej chrzestnej, która jest kontrolerem skarbowym i ma zbadać sprawę. Jakby coś, to ewentualnie zarejestruję działalnośc. Very Happy

Buziaki cmoknięcie
M.

ciapara - Wto 14 Cze, 2011 20:38

Wiesz to nie takie proste.... oplata ZUS jak sie ma dzialalnosc... dochodzi...
Mysza - Wto 14 Cze, 2011 22:51

Zobaczymy. Najwyżej zrezygnuję. Cóż, nie wszystkie marzenia muszą się spełniać. Sad

:*
M.

saba52 - Wto 14 Cze, 2011 23:00

Ale w sieci są różne miejsca gdzie można sprzedawać nie
zakładając swojego sklepu cmoknięcie

ciapara - Wto 14 Cze, 2011 23:44

NIby tak.. ale sprzedawac na all... legalnie mozna rzeczy tylko uzywane. NIe pamietam dokladnie gdzie to czytalam ... puknąć się ale uzywanie tez musi byc przez kilka miesiecy...
Jesli chodzi o obejscie prawa z ta dzialalnoscia, to z tego co bylo w przepisach osoba zatrudniona na etacie moze miec dzialalnosc gospodarcza ale musi oplacac skladke zdrowotna... czyli moglabys dzialalnosc otworzyc na meza jesli ma umowe o prace... lub na inna osobe

Mysza - Śro 15 Cze, 2011 11:03

Hmmm... Może ja niedługo będę miała umowę o pracę... Na razie pracy szukam. Złożyłam kilka aplikacji i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale, tak jak mówiłam. Nie zależy mi niewiadomo jak. To po prostu moja mała przedsiębiorczość. Smile Czekam na opinię eksperta Very Happy

Dziękuję Ci za troskę i pomoc love

cmoknięcie
M.

P.S. Trzymajcie wszyscy za mnie kciuki jutro - pnja - egzamin być albo nie być na tych studiach cool

ciapara - Śro 15 Cze, 2011 11:11

A nie ma za co. Lubie inicjatywne kobitki cmoknięcie