Galerie prac użytkowników forum - Maranta
karmelek - Pią 03 Sie, 2012 19:40
Twoje frywolitki zawsze mnie zachwycają
małgośka - Sob 04 Sie, 2012 08:56
Aniu, cudne frywolne biżu.
A Ty się oszczędzaj Kochana.
Po takich przejściach, to lepiej remonty sobie daruj w tym roku,
albo kogoś do tego zatrudnij.
Wiem, że trudno wysiedzieć jak się widzi coś do zrobienia, ale lepiej zajmij się szydełkowaniem.
Życzę dużo zdrówka.
anna.pluta1 - Nie 05 Sie, 2012 12:56
piękności
alinuk - Nie 05 Sie, 2012 22:41
Piekne frywolitki Aniu
siebusania - Nie 05 Sie, 2012 22:49
| maranta napisał/a: | | Dzisiaj tylko frywolitki mam do pokazania. | oj oj Anno takie piękności
maranta - Pon 06 Sie, 2012 11:59
Dziękuję
| małgośka napisał/a: | A Ty się oszczędzaj Kochana.
Po takich przejściach, to lepiej remonty sobie daruj w tym roku,
albo kogoś do tego zatrudnij. |
No właśnie, nie wytrzymałam i dalej wzięłam się do roboty nie patrząc już na rękę.
Przemęczyłam się i dostałam w sobotę migreny ocznej wrrr. Teraz jeszcze nie mogę do siebie dojść, w głowie się mąci, gorzej widzę i humor mi wcięło
Wczoraj skończyłam bluzeczkę. Wzór ładny. Włóczka nieodpowiednia, innej w tej chwili nie mam w domu, mam same resztówki.
Bluzka jest wygodna, ale jakoś mi się nie widzi, może przez ten mój brak humoru
Paddington - Pon 06 Sie, 2012 12:25
ładne mi tylko !!! pisze do Ciebie na pw bo mam jedno pytanko. Całuję i podziwiam jak zawsze!!!
nismon - Pon 06 Sie, 2012 12:42
Frywolitki wspaniałe ,a od bluzeczki to ja nie wiem co chcesz?... przecież jest taka piękna....
maranta - Pon 06 Sie, 2012 12:54
| nismon napisał/a: | | a od bluzeczki to ja nie wiem co chcesz?... |
w sumie to i ja nie wiem Może muchy w nosie
BeniaJ - Pon 06 Sie, 2012 14:06
maranta bluzeczka super i w takim letnim, pięknym kolorze
lamika88 - Pon 06 Sie, 2012 18:02
Violetta21 - Pon 06 Sie, 2012 18:04
Bluzeczka jest bardzo fikuśna Anulka nie przemęczaj się
grzewa - Pon 06 Sie, 2012 19:23
Śliczna bluzeczka.
Grażyna - Pon 06 Sie, 2012 20:12
nie szarżuj
Sliczna bluzeczka, wzorek ma cudowny i bardzo pracochłonny, taki cukiereczek
Kelmuska - Pon 06 Sie, 2012 20:33
maranta, świetna
maranta - Pon 06 Sie, 2012 20:41
| Grażyna napisał/a: | | wzorek ma cudowny i bardzo pracochłonny |
To prawda, wzór mnie zauroczył. Pracochłonny, jak to większość japońskich (a może chińskich...) wzorów.
Ażur robiony po obu stronach, więc trzeba uważać. Na szczęście już po zrobiemiu połowy bluzki udało mi się wzór zapamiętać, więc szybciej zaczęło iść.
Cieszę się, że się podoba i dziękuję za wszystkie pochwały
kabyr - Pon 06 Sie, 2012 20:52
maranta, przecudna bluzeczka.
ciapara - Wto 07 Sie, 2012 09:51
Czytałam ostatnio taka ksiazke "Moda w rytmie epoki" i kilka rzeczy zrozumiałam na temat ubioru. Sa rzeczy szykowne i sa rzeczy eleganckie. Szykowne rzucaja sie w oczy i sa mocno zaakcentowane. Natomiast te drugie- eleganckie wyrózniaja się tym że są piękne, stonowane, podkreslajace urodę i nie wyrózniające się krzykliwie i nachalnie.
Różowa bluzeczka jest niewątpliwie piekna i elegancka. Wspaniale podkresli subtelną urodę i naturalne piękno osoby, która ją będzie nosic. Potrzebuje odpowiedniej oprawy, aby lekko się wyrózniała. Ja do niej załozyłabym długą białą letnią spudnicę wtedy spokojny dół podkreśliłby zdobniejszą górę.
Podsumowując mój wywód- piękna jest Twoja bluzeczka Aniu!!!
bean - Wto 07 Sie, 2012 12:15
| karmelek napisał/a: | | Twoje frywolitki zawsze mnie zachwycają Smile | Mnie też!
Gratuluję również ślicznej bluzeczki
Pysiatom - Czw 09 Sie, 2012 20:06
Aniu, bluzeczka jest śliczna.
buziaczek - Czw 09 Sie, 2012 23:43
Aniu już dawno mnie tu nie było i jestem pod ogromnym wrażeniem ilości prac wykonanych jak zawsze z największą starannością, wszystko mi się bardzo podoba a najbardziej jak zawsze zachwycam się Twoimi frywolitkami
małgośka - Pią 10 Sie, 2012 12:46
Aniu, śliczna bluzeczka.
Piękny wzorek.
misia0808 - Sob 11 Sie, 2012 15:46
Aniu frywolitki cudne. Zresztą ja niezmiennie jestem fanka twojej biżuterii frywolitkowej i oddałabym wszystko żeby naumieć się tej techniki, ale niestety nie mam zupełnie do tego talentu i chyba zostawię to w sferze marzeń.
Bluzeczka jak napisała Agnieszka bardzo elegancka.
Aniu kochana dbaj o siebie i staraj się odpuścić sobie cięższe prace. Widzisz ja też myślałam, że jestem silna i wzięłam się za malutki remoncik mieszkania przed sprzedażą a teraz czekam na termin operacji na kręgosłup bo zafundowałam sobie i swojemu kręgosłupowi przepuklinę
I co zyskałam? Mogłam poczekać aż wydobrzeję a teraz nie jestem w stanie nawet ręki unieść z szydełkiem. A czeka mnie przeprowadzka we wrześniu.
szydeleczko - Sob 11 Sie, 2012 17:05
cudenka
malagosia4 - Sob 11 Sie, 2012 22:09
o ty chcesz od tej bluzeczki? jest bardzo twarzowa i pięknie zrobiona a te kwiatki to na poprawę humoru
|
|
|