Pogaduchy - ciaza
Madzia - Pią 23 Maj, 2008 19:52
Buziaczku dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia!!!!!!!!!!!
wiesia_33 - Nie 25 Maj, 2008 14:03
Mecik gratuluję słodziutkiego maleństwa. niech się zdrowo chowa
Andzelika i Buziaczek Wam również gratuluję i czekam z niecierpliwością na kolejne forumowe dzieciątka
dota72 - Pon 26 Maj, 2008 09:19
Andzelika i Buziaczek gratuluję .
Ple Ple - Pon 26 Maj, 2008 10:09
Mecik-GRATULACJE! Dawno nie zaglądałam, a tu taka wspaniała nowina! Dzidzia jest przepiękna!
Buziaczek, Andzelika- GRATULACJE!!! Piszcie co u Was, jak sie czujecie?
Kissa - Wto 27 Maj, 2008 00:47
Mecik GRATULACJE!!! Lenka prześliczna:) moja córa tez była wykapany dziadziuś...a teraz juz nie wiem - mieszanka
Przyszłym mamom równiez gratuluję
a z okazji Dania Matki wszystkim życzę aby dzieciątka rosły im na pociechę i były słodkie niezaleznie od tego czy maja miesiąc, rok, czy lat kilkanaście )
Bernadka - Wto 27 Maj, 2008 06:59
buziaczek, gratulacje
małgośka - Wto 27 Maj, 2008 08:28
Buziaczek cieszę się bardzo i trzymam kciuki.
Jasieńka - Wto 27 Maj, 2008 10:03
Buziaczku ja tez się dołączam do tych gratulacji i aby ci spokojnie przeszła jak dotychczas
LidkaM - Śro 28 Maj, 2008 14:39
Buziaczek co za wspaniała wiadomość!!! Gratulacje!!!
Meta - Śro 28 Maj, 2008 21:38
Buziaczku z całego serca gratuluję i niech Ci ciąża jak najłatwiej przeleci
Meta - Pią 30 Maj, 2008 09:28
Lena skończyła wczoraj 2 tygodnie i charakterek swój już pokazuje W nocy mogę zegarek wg niej nastawiać - pobudka równo o 1:30 i 4:30. Nienawidzi się przebierać, płacze na klatce kiedy znoszę ją do wózka - za to na spacerze nawet oczka nie otworzy. Aha no i panicznie boi się, że ją utopimy w wanience - kąpiemy ją zawsze z mężem na 4 ręce: ja myję, a on podtrzymuje i pozwala się kurczowo za palec trzymać Poza tym prawie nie pozwala mi zająć się przyjemnymi rzeczami (jak szydełkowanie np), bo ciągle by chciała na rękach siedzieć, najlepiej przyssana do mnie jak pijawka - a smoczka za nic w świecie nie toleruje, kupiłam jej 3 różne i na każdy robi wielce obrzydzoną i zniesmaczoną minę
A tak moja Lena wygląda teraz:
- zamęczyła tatę - zmęczona pierwszym spacerem
Krulik - Pią 30 Maj, 2008 11:25
Mecik, no to charakterna dziewuszka z tej Lenki:D Mój mały też był ssakiem strasznym i wogóle nie chciał się odessać:/ zaraz się budził. Tak więc na koniec karmienia jak już nic nie jadł i praktycznie już spał to wciskałam mu smoka tak żeby się nie zorientował;D I robótkować też nie pozwalał drań (do dziś mu to zostało).
Halkuk - Nie 01 Cze, 2008 13:24
Mecik, Lena jest śliczna
buziaczek - Wto 03 Cze, 2008 19:00
Mecik, Lenka jest coraz piękniejsz
Dziewczyny dziękuję wam za wszystkie miłe słówka, ja też mam nadzieję że moja ciąża przebiegnie spokojnie i bez żadnych atrakcji. U mnie to już koniec czwartego miesiąca- 18 tydzień. Jak na razie czuję się w dalszym ciągu świetnie, nic mi nie dolega. Może tylko rano nie chce się wstawac do pracy, ale za to odzyskałam energię do robótek i zaczynam nadrabia zaległości. Muszę się przyznac że przez 3 m-ce nie robiłam kompletnie nic, żadnych robótek, ale już niebawem pochwalę się paroma nowymi pracami. Teraz sie nie mogę doczekac kolejnej wizyty u lekarza( to już w ten czwartek), na pewno zobaczę dzieciątko na monitorze USG i je usłyszę
Na razie pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn
alicja11 - Wto 03 Cze, 2008 21:11
Mecik, śliczna dziewczynka buziaczek, gratuluję i życzę dalszej bezproblemowej ciąży
Andzelika - Śro 04 Cze, 2008 09:42
śliczna dziewczynka
ja też chcę córeczkę
ja czuje się dobrze, brzuszek rośnie, małe podskakuje mocno
dzieciaki obstawiaja płeć każdy chce swojej płci, ale co będzie jeszcze nie było widać na USG , moze następnym razem. Już widze co się bedzie dziać jak będą mieli pomóc imie wybrać.
Całe lato przedemną mam nadzieję że jakos to zniosę bo jeszcze mnie przeprowadzka czeka.
Pozdrawiam wszystkicj
Halkuk - Śro 04 Cze, 2008 13:35
Buziaczek, Andzelika, gratulacje
Grażyna - Wto 24 Cze, 2008 15:54
Gratuluję i zyczę zdrówka.
beniaka - Sob 05 Lip, 2008 10:00
Przede wszystkim gratulacje dla Ple Ple, Iz_gna, betichw oraz Mecika
Gratuluje również buziaczkowi i Andzelice
Ja również chciałabym dołaczyć do forumowych mamusiek (18 tc), praca i obowiązki rodzinne nie pozwalały mi ostatnio do Was często zaglądać, ale teraz siłą rzeczy będę musiała częściej wpadać tu, bo przecież trzeba maluchowi ciuszki dziergać
Nawiasem mówiąc baaardzo boję się porodu
iz_igna - Sob 05 Lip, 2008 11:35
Beniaka sliczne dzieki za gratulacje moj maly juz cztery miesiace skonczyl ha
tobie tez zycze wszystkiego dobrego i zeby sie wszystko ladnie ulozylo po twojej mysli...
Andzelika masz widze podobna sytuacje jak ja mialam moja dwojka 9 i 7 czekali na malenstwo klocac sie jakiej ma byc plci i z kim w pokoju ma spac haha maja braciszka i sa przeszczesliwi... w jakim wieku sa twoje starsze?
beniaka - Sob 05 Lip, 2008 12:31
iz_igna, dzieki za słowa pocieszenia , twój synuś to maltki przystojniacha - widzialam go na zdjęciach oraz na blogu (bardzo fajny)
Ja też mam dzieciaki w wieku 9 i 3,5 i też kazde z nich chce mieć maluszka swojej płci, ale obydwoje po równo cieszą się i tak, że w ogole będzie...
Ps.jak to jest z trójeczką - da się wytrzymać, starszaki pomagają mamusi czy raczej chcą na siebie zwracać uwagę?
Halkuk - Sob 05 Lip, 2008 17:10
Beniaka, gratulacje
dota72 - Pon 07 Lip, 2008 08:16
Beniaka gratuluję .
Elżbieta P. - Pon 07 Lip, 2008 17:13
Beniaka, gratulacje
buziaczek - Wto 08 Lip, 2008 19:40
beniaka, ja Tobie też gratuluję i trzymam kciuki
|
|
|