Galerie prac użytkowników forum - Prace JJki
ida - Śro 03 Cze, 2009 23:18
JJka opamiętaj się kobieto!
jedyne co mogę to nie skręcić się z zazdrości i podziwu
...i tak sobie myślę, że gdybym zamiast szwendać sie po forum sięgnęła do pozaczynanych robótek - to może też bym coś skończyła?
wiesia_33 - Śro 03 Cze, 2009 23:22
Wszystko zostało powiedziane
CUDEŃKA
nula - Czw 04 Cze, 2009 00:23
| Madzia napisał/a: | | Kobieto czyś Ty oszalała??????? Ty chcesz żebyśmy tu na zawał jaki padły z zachwytu? Tak nie można, takie cuda to w małych dawkach trzeba. Przez te Twoje prace tak mnie zatkało, że nie wiem jakimi słowy mam Cię chwalić. Wszystko po prostu dech zapiera! |
Nic dodać - nic ująć !!!!
Madzia powiedziała już wszystko co można powiedzieć !!!
Ja się jedynie podpisuję pod tymi słowami obiema rękami (i nogami też, bo same ręce to za mało !!!)
Ula_K - Czw 04 Cze, 2009 07:22
| Madzia napisał/a: | Kobieto czyś Ty oszalała??????? Ty chcesz żebyśmy tu na zawał jaki padły z zachwytu? Tak nie można, takie cuda to w małych dawkach trzeba. Przez te Twoje prace tak mnie zatkało, że nie wiem jakimi słowy mam Cię chwalić. Wszystko po prostu dech zapiera!
Będę jeszcze oglądać po wielokroć te cudeńka wszystkie. No naprawdę, nie wiem co powiedzieć.
 |
Podpisuje sie pod tym wszystkim co napisala Madzie......normalnie dostalam oczoplasu teraz nie bede mogla zasnac
JJki
Violetta21 - Czw 04 Cze, 2009 10:46
Kurcze siedzę i patrzę jak sroka w gnat absolutnie wszsytkie prace cudeńka czemu ja takich rzeczy nie umiem stworzyć?
żabka - Czw 04 Cze, 2009 10:53
JJka nie wiem co powiedzieć zamurowało mnie tyle pięknych przedmiotów na raz
Kiedy ja się naucze robić takie piękne decu
Jola_1976 - Czw 04 Cze, 2009 11:40
Dziewczyny trafnie opisały emocje, jaki wywołują Twoje prace. Ja jeset pod urokiem Twojego talentu już od dawna
Bardzo podobają mi się te ryżowe przedmioty. Czy możesz w skrócie opisać jak to się robi ?....i jakimi preparatami ?
ABA - Czw 04 Cze, 2009 11:45
Łał! szczęke zbieram z podłogi.
Jakie cuda!
milamirka - Czw 04 Cze, 2009 11:54
Obejrzalam caly twoj album zeby mi wypadaja z zachwytu cuda dziewczyno robisz trzymaj tak dalej
Jarka - Czw 04 Cze, 2009 15:36
Madzia - Czw 04 Cze, 2009 17:33
Dzisiaj jeszcze raz obejrzałam, ale to wciąż za dużo naraz............
barbara 1 - Czw 04 Cze, 2009 18:28
Ło matko same cudownosci tak sobie kiedys pomyslałam,że dawno nic nam nie pokazałaś i spodziewałam się wielu prac,ale nie aż tylu i jeszcze piszesz o zaległych pracach szydełkowych kiedy ja juz padam na kolana
Laura S. - Czw 04 Cze, 2009 19:50
Teraz to się już chyba nie podniosę... Będę Ci mówić "Mistrzu" Przepiękne to wszystko ! A za miłość do Republiki to taaaaakiego wielkiego plusa masz
beacia-24 - Czw 04 Cze, 2009 21:51
JJka, ja skomentuję jutro wszystko na spokojnie słońce bo dziś to by mi nocy brakło na wzdychanie podziwianie i takie tam. Ogólnie powiem R E W E L A C J A - choć to i tak jest za skromnie na to co tu pokazałaś. Twój hurt to już rozmiarów globalnych przybiera - a jeszcze szydełko. Przed następnymi pracami muszę krople waleriana zażyć by najzwyczajniej w świecie nie dostać zawału.
Wielkie brawa dla Ciebie za całokształt.
komentarzy c.d.n..... jutro
karmelek - Czw 04 Cze, 2009 23:06
JJka p i ę k n e , p i ę k n e, p i ę k n e... są Twoje dzieła
teraz mam stracha jakież to zaległości szydełkowe pokażesz? i ile???
iwonka - Pią 05 Cze, 2009 06:05
JJka nie znajduję słów , które w pełni okazałyby mój zachwyt nad Twymi DZIEŁAMI,
wszystko piękne, cudowne , fantastyczne
JJka - Pią 05 Cze, 2009 10:46
Dzięki dziewczyny!!!
Szydełkowych rzeczy nie mam aż tylu... więc spokojnie nie będziecie dostawać zawałów ani nawet profilaktycznie zażywać kropli...
na szczegółowe pytania postaram sie odpowiedzieć w weekend, bo teraz jeszcze nie funkcjonuje... właśnie wróciłam z Warszawy, gdzie byłam na koncercie z okazji rocznicy 4 czerwca 1989...
jeszcze nie spałam
| Laura S. napisał/a: | | A za miłość do Republiki to taaaaakiego wielkiego plusa masz |
no właśnie z tego powodu wczoraj byłam na pacu Teatralnym w W-wie
Republika tam grała! kto oglądał w polsacie relacje, ten wie
można było mnie tam zauwazyć
... tam gdzie powiewała czarno-biała flaga ....
człowiek z wiekiem głupieje
beti9 - Pią 05 Cze, 2009 12:29
Przecudne są Twoje prace i ich ilość poraża. Kiedy Ty to wszystko robisz?
donka66 - Pią 05 Cze, 2009 23:34
O matko, ale cuda! Zwariować można od nadmiaru piękna! Na codzien raczej nie jestem przyzwyczajona do takiej ilości pięknych przedmiotów naraz!
beacia-24 - Sob 06 Cze, 2009 14:04
JJka, miałam co prawda napisać parę słów wczoraj, ale coś mi net szwankował. Dziś jednak spełniam swoją obietnicę
Powiem tak, że zwariować można od oglądania Twoich prac. Masz tysiące pomysłów i to jeszcze mało. Każda praca jest dopieszczona i rewelacyjna, widać w niej duszę i serce artysty.
Cieszę się, że udało Ci się zdobyć nagrodę za swoje poczynania bo są jej warte. GRATKI ogromne.
Wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby Republika pękała z dumy, że ma takiego wiernego fana.
Gdybym tylko wiedziała, gdzie Cię nawiedzić nic by nie zostało do pstrykania. Podziwiam Cię za ilości jakie powstają tych wszystkich cudności.
Jak się spotkamy na dniu dziergania to przepytam Cię od góry do dołu o wszystkie szczegóły i szczególiki.
Kłaniam się nisko w pas przed Twoimi pomysłami i talentem
Jeniulka - Sob 06 Cze, 2009 14:20
Asiu jakie ty robisz cudowności aż mnie zamurowało wszystko przecudowne.
Pozdrawiam cię
jadzia59o - Sob 06 Cze, 2009 14:26
cudne wszystkie prace
Makarbella - Pon 08 Cze, 2009 20:01
JJka, zabrakło mi wyrazów zachwytu!
Elżbieta P. - Pon 08 Cze, 2009 20:42
jejejej, same cuda i cudeńka
alicja11 - Pon 08 Cze, 2009 21:46
Arcymistrzostwow kazdym calu nawet w docinaniu deseczek -gratuluję
|
|
|