To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145

Beata T - Wto 26 Cze, 2012 18:52

Śliczna firanka cool cool cool
Beata T - Czw 05 Lip, 2012 16:53

Przepiękne prace stworzyłaś ....sukieneczki , czapeczki i firaneczka urocze brawo brawo brawo
romualda - Czw 05 Lip, 2012 17:20

Różana firanka to mistrzostwo brawo
beacia-24 - Pią 06 Lip, 2012 10:21

Piękna firaneczka i cudny motyw. Uwielbiam róże. cool cool cool
Apak - Nie 22 Lip, 2012 21:58

Dziękuję wszystkim serdecznie!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Tak właśnie zajrzałam, że to już miesiąc, jak tu nic nie pisałam - oj nazbierało się zaległości... Będę je wkrótce nadrabiać Wink

BeniaJ - Pon 23 Lip, 2012 21:43

Jakie fajne panienki:) super !!!
aiszka4 - Śro 25 Lip, 2012 13:16

1,5 metra piękności. Okno pięknie "ubrane".
I czekam na zaległości wesoło mi

Apak - Śro 25 Lip, 2012 20:46

BeniaJ, aiszka4, - buziaki dla Was cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Apak - Śro 25 Lip, 2012 21:00

Na wakacje nad morzem oczywiście zabrałam robótkę

A gdy nie było czasu na większy projekt, zawsze miałam przy sobie mój ZESTAW PIERWSZEJ POMOCY. Właściwie powinnam jeszcze pokazać, co on mieści w sobie - składane nożyczki, składane szydełko, kłębek nici, poduszeczkę z igłami, kartkę ze wzorem na mydełkowca i zaczętego mydełkowca hopla Mieści się w każdej torebce, bo to pudełko po kremie wesoło mi

SoWa - Śro 25 Lip, 2012 21:18

cudnie wykonane zdjęcia - za półtora tygodnia i ja muszę pomyśleć o takim pakuneczku na wakacje wesoło mi

a prace świetne! brawo

Jessi - Śro 25 Lip, 2012 21:39

super zestawik, ja to nigdy nie mogę się zabrać.. i zawsze torebeczka wychodzi "potrzebnych" rzeczy.. bo nigdy nie wiadomo co się zechce robić wesoło mi a robótka zapowiada się ciekawie cool
Krakowianka - Śro 25 Lip, 2012 21:57

no.. "zestaw naprawczy" dobrze pomyślany wesoło mi wzór robótki chyba znajomy a co to ostatecznie będzie ? hopla
Apak - Śro 25 Lip, 2012 22:39

Ta duża robótka to kocyk dla malucha, zostało tylko obrzucić dookoła. A wzór z jakiejś gazetki jako wzór na torbę/siatkę wesoło mi
Violetta21 - Śro 25 Lip, 2012 23:15

zestaw wakacyjny bezcenny cool
BeniaJ - Czw 26 Lip, 2012 10:59

Pomysł na zestaw pierwszej pomocy - rewelacyjny, ja zazwyczaj wyjeżdżając, podobnie jak Jessi nigdy nie mogę się zdecydować na to co akurat będę robić, także najczęściej mam przynajmniej dwie rzeczy do robienia w torebce. Jedną rozpoczętą, a drugą w motku i na kartce ze wzorem Smile
Apak - Pią 27 Lip, 2012 22:24

SoWa, Jessi, Krakowianka, Violetta21, BeniaJ, - DZIĘKUJĘ! cmoknięcie

Oczywiście, że na wyjazdy zabieram ze sobą więcej niż jedną robótkę, przecież to NORMALNE!!! wesoło mi

Ten mały niezbędnik mam w torebce np. przy okazji spaceru, wypadu do kawiarni albo na plac zabaw, a tu na miejscu nawet w drodze do pracy - nigdy nie wiadomo, kiedy nadarzy się okazja do szydełkowania. Szczerze mówiąc, na ten pomysł wpadłam, gdy pewnego dnia mój mąż, zaprowadzając syna do przedszkola, utknął z nim w windzie i czekali na odpowiednich "naprawiaczy" prawie godzinę, na dodatek z jeszcze jedną zestresowaną starszą panią. Doświadczenie mało przyjemne, ale pomyślałam sobie wtedy: A gdybym to ja tak utknęła i musiała tam trwać BEZCZYNNIE tyle czasu???? No i widzicie, niezbędnik byłby jak znalazł wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Zrobiłam zdjęcie zawartości:

Beata T - Sob 28 Lip, 2012 15:19

Świetny pomysł na niezbędnik łał ale nożyczki fajniutkie cool cool cool
małgośka - Pon 30 Lip, 2012 09:25

Beata T napisał/a:
Świetny pomysł na niezbędnik łał ale nożyczki fajniutkie cool cool cool

Właśnie, świetne i bardzo poręczne nożyczki. cool
Super pomysł przybornik dziewiarki. brawo

Paddington - Pon 30 Lip, 2012 12:47

świetny niezbędnik. Ja tam poszłam na wakacjach na całość, wielka kulka, szydełko i gazetka z wzorem serwetki. Całkiem dużo udało mi się zrobić, ale jeszcze nie koniec.
Ściskam i pozdrawiam

Apak - Wto 31 Lip, 2012 14:29

Dziękuję Wam pięknie!

Pokazywałam niedawno sukienkę, a teraz prezentacja na modelce. Z dodatkiem letniego kapelusza wesoło mi

Apak - Wto 31 Lip, 2012 14:45

A co do nożyczek, to ja kupowałam je tutaj

nożyczki składane

Polecam Poznaniankom, bo sklep stacjonarny na Garbarach wesoło mi

Ale są też TU choć droższe.

Violetta21 - Wto 31 Lip, 2012 15:14

cmoknięcie śliczna panienka w super kapelutku i sukience cool brawo
Kelmuska - Wto 31 Lip, 2012 15:33

Apak, malutka wygląda jak dama, świetne ciuszki brawo brawo brawo
lamika88 - Wto 31 Lip, 2012 16:09

Śliczny zestawik na prześlicznej modelce cool cool cool
ciapara - Wto 31 Lip, 2012 17:26