To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Runa - Sob 01 Cze, 2013 09:34

jak zwykle u ciebie wszystko cudne uklon
Pysiatom - Pon 03 Cze, 2013 12:53

Piękna bluzeczka i jeszcze piękniejsze frywolitki. brawo brawo brawo
dubo123 - Pon 03 Cze, 2013 15:57

Twoje frywolitki to Mistrzostwo Świata!!! Bluzeczka fantastyczna! brawo brawo brawo
Madzia - Wto 04 Cze, 2013 11:24

Zgrabniocha, zdolniacha, Anucha brawo brawo brawo brawo
ataga - Czw 06 Cze, 2013 12:21

Jak zwykle tylko zazdrościć talentu cool
SoWa - Czw 06 Cze, 2013 19:12

niesamowity talent uklon cierpliwość uklon

ale sobie powzdychałam z zachwytu ......

gosias - Pią 07 Cze, 2013 20:55

Aniu Smile uklon uklon uklon uklon uklon cool cool cool cool
nismon - Sob 08 Cze, 2013 17:23

Aniu wszystko cudne i piękne,ale serwetka zapiera dech w piersiach! uklon
anita1 - Sob 08 Cze, 2013 18:37

Wszystko cudne:)
Ainer - Sob 08 Cze, 2013 20:20

Aniu padam na kolana z podziwu uklon uklon uklon cmoknięcie
maranta - Sob 08 Cze, 2013 20:29

Dziękuję ślicznie cmoknięcie

Teraz rodzi się sukieneczka, w zasadzie tylko ją zaczęłam, bo musiałam przerwać na zrobienie kolejnego kompletu ślubnej biżuterii.
Powstały też kolczyki i jeszcze ma powstać torebka.

Zajawkę kieckowego wzoru pokazałam na Facebooku Wink

maranta - Pią 28 Cze, 2013 20:13

No to macie grubasa w nowej sukience wesoło mi

Że też mi się chciało dłubać tyle kwadratów... puknąć się puknąć się puknąć się

Maxi metallic, szydełko 1 mm, 1,2 mm, 1,5 mm i 2 mm.
Jutro spróbuję też z czarną halką, a tę srebrną na fotkach muszę trochę niżej opuścić, da się, bo ma regulowane ramiączka.

Moze być?

elcja27 - Pią 28 Cze, 2013 20:28

o ja cię nie mogę, ale kiecka szczęka w pierwszej chwili pomyślałam że ona z frywolitki jest, uklon uklon uklon
Apak - Pią 28 Cze, 2013 20:50

Cuuuuudna!!!! Tylko tego grubasa jakoś nigdzie nie widzę, może wstawiłaś jakieś inne zdjęcia wesoło mi wesoło mi wesoło mi
maranta - Pią 28 Cze, 2013 20:57

No, na innych fotkach urojona ciąża jest za bardzo widoczna, więc wybrałam zdjęcia w miarę strawne wesoło mi wesoło mi

Brzuszek jest wybitnie do sheblowania. Zadek też, ale już mu daruję Wink

Dziękuję za pochwały pod adresem sukienki. Faktycznie wzór może oszukiwać i sporo osób myśli, ze to frywolitka hahahihi

Apak - Pią 28 Cze, 2013 21:19

eeeeee tam, szkoda życia na martwienie się takim brzuszkiem! Wyglądasz bardzo dobrze, a jak jeszcze w takie ciuchy wskoczysz, to już tylko pozazdrościć! cool
siebusania - Pią 28 Cze, 2013 21:56

maranta, ja tam nie widze zadnego brzuszka, efekt sukienki powalajacy naprawe imituje frywolitke
katrinka - Pią 28 Cze, 2013 21:57

Prześliczna kiecka brawo brawo brawo Bardzo ładnie wyglądasz Aniu cool
Co do brzuszka to hebel nic nie da wesoło mi Polecam halkę modelującą,sama takie noszę bo po odchudzaniu mój brzuch jak był tak został wściekły

małgośka - Pią 28 Cze, 2013 22:01

Aniu, sukienka cudna hopla gały
i ślicznie w niej wyglądasz. cmok
Też myślałam, że to frywolitka. co by tu...

Jarka - Pią 28 Cze, 2013 22:27

Gdzie ten grubas ???, założyłam okulary i dalej nic nie widzę. wesoło mi Aniu kiecka rewelacyjna nie jedno oko oszuka, że frywolitka cool cool cool cool cool
maranta - Pią 28 Cze, 2013 22:36

Dziękuję dziewczyny cmoknięcie

Takie głupie pytanko, czy te halki modelujące i różne takie gorsety itp. czy to się kupuje swój rozmiar rzeczywisty, czy trzeba brać mniejsze???

Będę próbowała jakoś sam brzuszek zgubić, ale jak znam życie, to jedyne co zgubię to biuścik, który i tak jest szczątkowy wesoło mi wesoło mi wesoło mi

elka j. - Pią 28 Cze, 2013 22:48

Aniu!
Nieźle się nadłubałaś przy tej sukience, ale za to jaki efekt. Też początkowo byłam przekonana, że to frywolitka. A co do zadka i brzuszka to się aż tak nie przejmuj, bo nie wszyscy muszą być płascy jak deska. bye Wyglądasz bardzo kobieco, więc nie przesadzaj z tym "heblowaniem" wesoło mi
Obejrzałam sobie też zaległe frywolitki. Oglądając Twoje frywolitki zawsze się zastanawiam, gdzie są granice ludzkiej wyobraźni. Robisz przepiękne wzory, budzą mój podziw uklon uklon

katrinka - Pią 28 Cze, 2013 22:48

Ja kupuję na swój rozmiar,jedynym mankamentem jest ich długość...są po prostu zbyt krótkie.
Krakowianka - Pią 28 Cze, 2013 23:00

\piękna sukienka uklon uklon uklon też myślałam na początku że to frywolitka....
brawo brawo brawo brawo brawo

stonesik - Sob 29 Cze, 2013 11:04

Kiecka niesamowita jest mdleje
A biuściku trochę to ja chętnie odstąpię zebalek
Kilogramami się nie przejmuj - wyglądasz.....zdrowo! A jeszcze niedawno ledwo cień rzucałaś - teraz jest ok cool