To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

jolanta59 - Sob 29 Cze, 2013 12:02

Aniu,

wygladasz slicznie...przynajmniej masz czym oddychac i na czym usiasc zebalek

a sukienka przesliczna i Ty w niej. uklon

Jessi - Sob 29 Cze, 2013 13:39

śliczna sukienka cool cool mają dziewczyny rację że wygląda na frywolitkową robotę wesoło mi wesoło mi

Ty również w niej pięknie wyglądasz a mały brzuszek chyba większość ma więc się nie przejmuj hehe hopla hopla

danfi - Sob 29 Cze, 2013 16:04

Aniu u Ciebie jak zwykle pięknie brawo Zastanawiam się tylko, czy to narzekanie na swój wygląd nie jest rodzajem kokieterii hmm , bo ja jakoś nie dopatrzyłam się wad, mimo, iż swoje patrzałki dokładnie przetarłam zebalek
Pysiatom - Sob 29 Cze, 2013 16:14

Aniu , sukienka jest prześliczna i w niej wyglądasz , jak to mój syn mówi " ODLOTOWO". brawo brawo brawo cool cool cool
maranta - Sob 29 Cze, 2013 17:39

Jesteście bardzo miłe i łaskawe i dla mojej sukienki (która mnie też nawet się podoba) i dla mojej figury, której do ideału daleko wesoło mi

Fakt, jeszcze niedawno było mnie dużo mniej i był taki okres, gdy schudłam, że nic się mnie nie trzymało, spodnie i spódnice leciały ze mnie Smile Musiałam troszkę ciuszków wtedy kupić, na szczęście wybrałam trochę tanizny na Allegro, to teraz kasy nie żal, gdy w te ciuszki już nie włażę hahahihi

Zadkiem się nie przejmuję, bo przynajmniej mięciutko się siedzi. Brzuszkiem tak, bo raz, że szpeci, ot narobiłam się przy sukience i trochę wkurza, że wystający brzuch psuje efekt dłubabniny. Poza tym dla zdrowia lepiej się sadła z tego miejsca pozbyć.
Ja nie mam brzucha jak typowa babeczka, tylko taki męski, bo mam krzywicę i lekko zapadniętą klatkę. Krzywica wrodzona, to raz, a dwa, to moja wina... Gdy byłam mała, gdy się rozwijałam, to uwielbiałam czytać godzinami książki i siedziałam z nimi w okropnej pozycji, półleżąc jak paragraf... Tata się śmiał, że siedzę na szyi, ja się śmiałam... a teraz mam za swoje puknąć się
Nawet gdy byłam chuda, to było widać różnicę między nierozwiniętą klatką a brzuchem.
Tym bardziej gdy przybyło sadełka, to ta różnica jest już bardzo widoczna.
Żałuję, że gdy byłam mała i lekarka mojej mamie mówiła, żeby mnie na basen posłać, to mama się nie zgodziła.
Tak sobie teraz oglądam różne pasy wyszczuplające i body, w sumie to by i na kręgosłup mogło być dobre a i jak brzuszek ugniecie, to klatka troszkę kształtów nabierze Smile
Trochę za późno na korekcję postawy, tym bardziej, że często się tak czuję, że więcej leżę niż się ruszam Sad A jak w wyrku półleżąc dłubię szydełkiem czy czółenkiem, to wiadomo w jakiej pozycji...
Wiem, że na tych fotkach aż tak tego nie widać, bo i brzuch wciągałam i wybrałam te najznośniejsze zdjęcia Wink

Elżbieta P. - Nie 30 Cze, 2013 10:07

śliczna, śliczna sukienka i to z elementów uklon tylko grubaska nie widzę
lamika88 - Nie 30 Cze, 2013 14:45

uklon uklon uklon uklon uklon
ataga - Nie 30 Cze, 2013 14:52

Podziwiam za cierpliwość uklon uklon uklon
I za sukienkę brawo brawo brawo

Awenturyn - Nie 30 Cze, 2013 16:55

Aniu sukienka przepiękna uklon
a co do brzuszka to gdybys zobaczyła mój to od razu byś przestała narzekać hahahihi hahahihi hahahihi

maciachowa - Nie 30 Cze, 2013 18:23

Aniu- przesliczna kiecka. I dobrze w niej wyglądasz, nie ma co narzekac... D
Gwozdek - Nie 30 Cze, 2013 18:38

Aniu sukienka przecudna, wyglądasz w niej zjawiskowo. uklon uklon uklon
Grażyna - Nie 30 Cze, 2013 21:22

Wspaniała kiecka. cool

A ja się cieszę, że przytyłaś, bo byłaś niedawno za chuda, taka szczapa była z ciebie. A teraz nie jest źle, wręcz powiem, że dobrze. Jeśli zdrówko ci pozwala, to poćwicz same brzuszki, żeby reszty ciała nie zgubić. Masz po prostu budowę "jabłka" i akurat w tym miejscu tyjesz.

jokul - Pon 01 Lip, 2013 07:41

Ta sukienka jest rewelacyjna. cool
izetta - Pon 01 Lip, 2013 08:29

maranta, wyglądasz bardzo dobrze, brzuszek normalny, ty się wogóle nie przejmuj. Sukienka idealna, sama bym taką chciała, no i tak wyglądać. Ja to nogi mam jak od strusia normalnie, tylko takiego o wzroscie kaczki Smile Byłoby co z udka obgryzać dla całej drużyny piłkarskiej. hahahihi
Piękne te twoje dzieła.

Runa - Pon 01 Lip, 2013 11:25

cool sukienka super cool
saba52 - Pon 01 Lip, 2013 15:31

ooooo ooooo ooooo gały gały gały
Rewelacja !!!!!!

gosias - Wto 02 Lip, 2013 10:51

Aniu Smile cool cool cool
ciapara - Wto 02 Lip, 2013 11:29

Kiecka po prostu odlotowa. brawo brawo brawo
Tylko Cię w niej jakiś królewicz na bal powinien porwać. hopla
Poza tym ja żadnego sadła tam nie widzę, a jak chcesz zobaczyć sadło to weź proszę moje zdjęcia obejrzyj :----) hahahihi

Frezja45 - Wto 02 Lip, 2013 20:26

Aniu cool uklon brawo brawo brawo śliczności jak zawsze i GRATULACJE kwiatek dla ciebie z okazji 200 !!! STRONKI cmoknięcie bye bye
wanwoz - Wto 02 Lip, 2013 21:42

Wspaniała sukienka, wygladasz w niej rewelacyjnie. brawo brawo cool cool
żabka - Śro 03 Lip, 2013 08:36

Aniu nie marudź - sukienka boska i Ty w niej wyglądasz bosko brawo brawo brawo
A sadełkiem się nie przejmuj, lepiej mieć go trochę w nadmiarze, niż wyglądać jak wieszak wesoło mi

BeniaJ - Śro 03 Lip, 2013 09:46

Pięknie wyglądasz, sukienka teżsuper Smile
Kamoni - Śro 03 Lip, 2013 09:46

brawo brawo brawo brawo uklon uklon uklon
AlaJ - Śro 03 Lip, 2013 18:15

Sukienka cudna. uklon uklon uklon Policzyłaś elementy? Wink
maranta - Śro 03 Lip, 2013 19:48

Dziękuję cmoknięcie

AlaJ napisał/a:
Policzyłaś elementy?

eeeee... jakoś mi się nie chciało liczyć Very Happy
Teraz tak na chybcika policzyłam i wychodzi chyba 183 elementy. Nieparzysta ilość, bo z tyłu przy podkroju szyi zrobiłam dwa razy po pół elementa, czyli liczę jako jeden Wink

Teraz robię... sukienkę puknąć się wesoło mi