Galerie prac użytkowników forum - Maranta
jolanta59 - Sob 29 Cze, 2013 12:02
Aniu,
wygladasz slicznie...przynajmniej masz czym oddychac i na czym usiasc
a sukienka przesliczna i Ty w niej.
Jessi - Sob 29 Cze, 2013 13:39
śliczna sukienka mają dziewczyny rację że wygląda na frywolitkową robotę
Ty również w niej pięknie wyglądasz a mały brzuszek chyba większość ma więc się nie przejmuj hehe
danfi - Sob 29 Cze, 2013 16:04
Aniu u Ciebie jak zwykle pięknie Zastanawiam się tylko, czy to narzekanie na swój wygląd nie jest rodzajem kokieterii , bo ja jakoś nie dopatrzyłam się wad, mimo, iż swoje patrzałki dokładnie przetarłam
Pysiatom - Sob 29 Cze, 2013 16:14
Aniu , sukienka jest prześliczna i w niej wyglądasz , jak to mój syn mówi " ODLOTOWO".
maranta - Sob 29 Cze, 2013 17:39
Jesteście bardzo miłe i łaskawe i dla mojej sukienki (która mnie też nawet się podoba) i dla mojej figury, której do ideału daleko
Fakt, jeszcze niedawno było mnie dużo mniej i był taki okres, gdy schudłam, że nic się mnie nie trzymało, spodnie i spódnice leciały ze mnie Musiałam troszkę ciuszków wtedy kupić, na szczęście wybrałam trochę tanizny na Allegro, to teraz kasy nie żal, gdy w te ciuszki już nie włażę
Zadkiem się nie przejmuję, bo przynajmniej mięciutko się siedzi. Brzuszkiem tak, bo raz, że szpeci, ot narobiłam się przy sukience i trochę wkurza, że wystający brzuch psuje efekt dłubabniny. Poza tym dla zdrowia lepiej się sadła z tego miejsca pozbyć.
Ja nie mam brzucha jak typowa babeczka, tylko taki męski, bo mam krzywicę i lekko zapadniętą klatkę. Krzywica wrodzona, to raz, a dwa, to moja wina... Gdy byłam mała, gdy się rozwijałam, to uwielbiałam czytać godzinami książki i siedziałam z nimi w okropnej pozycji, półleżąc jak paragraf... Tata się śmiał, że siedzę na szyi, ja się śmiałam... a teraz mam za swoje
Nawet gdy byłam chuda, to było widać różnicę między nierozwiniętą klatką a brzuchem.
Tym bardziej gdy przybyło sadełka, to ta różnica jest już bardzo widoczna.
Żałuję, że gdy byłam mała i lekarka mojej mamie mówiła, żeby mnie na basen posłać, to mama się nie zgodziła.
Tak sobie teraz oglądam różne pasy wyszczuplające i body, w sumie to by i na kręgosłup mogło być dobre a i jak brzuszek ugniecie, to klatka troszkę kształtów nabierze
Trochę za późno na korekcję postawy, tym bardziej, że często się tak czuję, że więcej leżę niż się ruszam A jak w wyrku półleżąc dłubię szydełkiem czy czółenkiem, to wiadomo w jakiej pozycji...
Wiem, że na tych fotkach aż tak tego nie widać, bo i brzuch wciągałam i wybrałam te najznośniejsze zdjęcia
Elżbieta P. - Nie 30 Cze, 2013 10:07
śliczna, śliczna sukienka i to z elementów tylko grubaska nie widzę
lamika88 - Nie 30 Cze, 2013 14:45
ataga - Nie 30 Cze, 2013 14:52
Podziwiam za cierpliwość
I za sukienkę
Awenturyn - Nie 30 Cze, 2013 16:55
Aniu sukienka przepiękna
a co do brzuszka to gdybys zobaczyła mój to od razu byś przestała narzekać
maciachowa - Nie 30 Cze, 2013 18:23
Aniu- przesliczna kiecka. I dobrze w niej wyglądasz, nie ma co narzekac... D
Gwozdek - Nie 30 Cze, 2013 18:38
Aniu sukienka przecudna, wyglądasz w niej zjawiskowo.
Grażyna - Nie 30 Cze, 2013 21:22
Wspaniała kiecka.
A ja się cieszę, że przytyłaś, bo byłaś niedawno za chuda, taka szczapa była z ciebie. A teraz nie jest źle, wręcz powiem, że dobrze. Jeśli zdrówko ci pozwala, to poćwicz same brzuszki, żeby reszty ciała nie zgubić. Masz po prostu budowę "jabłka" i akurat w tym miejscu tyjesz.
jokul - Pon 01 Lip, 2013 07:41
Ta sukienka jest rewelacyjna.
izetta - Pon 01 Lip, 2013 08:29
maranta, wyglądasz bardzo dobrze, brzuszek normalny, ty się wogóle nie przejmuj. Sukienka idealna, sama bym taką chciała, no i tak wyglądać. Ja to nogi mam jak od strusia normalnie, tylko takiego o wzroscie kaczki Byłoby co z udka obgryzać dla całej drużyny piłkarskiej.
Piękne te twoje dzieła.
Runa - Pon 01 Lip, 2013 11:25
sukienka super
saba52 - Pon 01 Lip, 2013 15:31
Rewelacja !!!!!!
gosias - Wto 02 Lip, 2013 10:51
Aniu
ciapara - Wto 02 Lip, 2013 11:29
Kiecka po prostu odlotowa.
Tylko Cię w niej jakiś królewicz na bal powinien porwać.
Poza tym ja żadnego sadła tam nie widzę, a jak chcesz zobaczyć sadło to weź proszę moje zdjęcia obejrzyj :----)
Frezja45 - Wto 02 Lip, 2013 20:26
Aniu śliczności jak zawsze i GRATULACJE z okazji 200 !!! STRONKI
wanwoz - Wto 02 Lip, 2013 21:42
Wspaniała sukienka, wygladasz w niej rewelacyjnie.
żabka - Śro 03 Lip, 2013 08:36
Aniu nie marudź - sukienka boska i Ty w niej wyglądasz bosko
A sadełkiem się nie przejmuj, lepiej mieć go trochę w nadmiarze, niż wyglądać jak wieszak
BeniaJ - Śro 03 Lip, 2013 09:46
Pięknie wyglądasz, sukienka teżsuper
Kamoni - Śro 03 Lip, 2013 09:46
AlaJ - Śro 03 Lip, 2013 18:15
Sukienka cudna. Policzyłaś elementy?
maranta - Śro 03 Lip, 2013 19:48
Dziękuję
| AlaJ napisał/a: | | Policzyłaś elementy? |
eeeee... jakoś mi się nie chciało liczyć
Teraz tak na chybcika policzyłam i wychodzi chyba 183 elementy. Nieparzysta ilość, bo z tyłu przy podkroju szyi zrobiłam dwa razy po pół elementa, czyli liczę jako jeden
Teraz robię... sukienkę
|
|
|