To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Zlot - Potwierdź swą obecność na bankiecie

nismon - Wto 26 Maj, 2015 12:38

nismon+ osoba towarzysząca -TAK cmoknięcie
janeczka33 - Śro 27 Maj, 2015 20:14

janeczka33- tak
Już się nie mogę doczekać. Ciekawe na kogo trafię na noclegi wesoło mi wesoło mi

alik - Czw 28 Maj, 2015 19:06

Alik - tak
gosias - Sob 30 Maj, 2015 19:33

nula napisał/a:
gosias napisał/a:
Czwórka z Białegostoku: Marwalen z osobą towarzysząca, renja i gosias

dziękuję - zapisane wesoło mi

nula cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

maranta - Nie 31 Maj, 2015 17:40

Kuela - TAK
alicja11 - Nie 31 Maj, 2015 22:19

alicja11 i 2owieczki tak
oslun - Nie 31 Maj, 2015 22:40

Zgłaszam rzutem na taśmę uczestnictwo w bankiecie: Jadwiga Anslik, Marylka Frąckowiak, Agata, Ania Złota, Kazimiera Dutkiewicz i ja - Ewa na 50% (bo pracuję tego dnia).

Komunikat od Jadzi: podobno w drugi weekend czerwca lotnisko w Gdańsku będzie nieczynne.

oslun - Nie 31 Maj, 2015 22:41

Potwierdzenie informacji ze strony portu lotniczego:
Informujemy pasażerów, że w związku z koniecznością przeprowadzenia ostatniego etapu prac budowlanych w ramach projektu podniesienia kategorii podejścia ILS, Port Lotniczy Gdańsk im. Lecha Wałęsy będzie zamknięty od północy z 12 (piątek) na 13 (sobota) czerwca do godz. 5:00 w 15 czerwca (poniedziałek).

Informację o zamknięciu lotniska przewoźnicy otrzymali w sierpniu 2014 roku, w związku z czym z odpowiednim wyprzedzeniem podjęli oni odpowiednie działania:

Wizzair - część rejsów nie będzie operowała w tych dniach, pozostałe rejsy będą zrealizowane z Bydgoszczy. Pasażerowie otrzymają odpowiednią informację od przewoźnika dotyczącą ich rejsów.

Ryanair - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

LOT - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

Lufthansa - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

SAS - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

Air Berlin - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

Norwegian - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

Finnair - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

CSA Czech Airlines - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska

nula - Pon 01 Cze, 2015 06:13

oslun napisał/a:
i ja - Ewa na 50%

tzn. rozumiem, że tak , bo teraz nie wiem czy Cię liczyć czy nie hmm
jeżeli tak to trzeba zapłacić niezależnie od tego czy ostatecznie będziesz czy nie ....

i prośba do osób miejscowych , które planują dotrzeć później a nie od rana - za bankiet muszę mieć pieniądze do godz. 10-tej, więc jeżeli któraś planuje przyjść później to proszę o przekazanie pieniędzy przez kogoś !

a co z cireną i pozostałymi dwoma osobami od Was ?
ta dwie osoby (Krystyna i Lidia) nie wpłaciły kosztów organizacyjnych - czyli mam rozumieć , że zrezygnowały w ogóle z udziału ?

oslun - jeżeli masz kontakt z cireną to poproś, żeby dała znać czy ona będzie i czy te dwie osoby będą ....(moją wiadomość odebrała ale nie odpowiada....)
na bankiet ich już nie liczę ale czy będą o ogóle ????
(no chyba, że dadzą znać odnośnie bankietu do wieczora, bo wieczorem będę podawać potrzebne dane do ośrodka .... )

2owieczki - Czw 11 Cze, 2015 10:22

nula, jest nam bardzo przykro ale Alicja11 i ja 2owieczki nie będziemy w Gdyni ... jednej nie pozwalają sprawy rodzinne a ja sama nie pojadę ....