Zlot - Potwierdź swą obecność na bankiecie
nismon - Wto 26 Maj, 2015 12:38
nismon+ osoba towarzysząca -TAK
janeczka33 - Śro 27 Maj, 2015 20:14
janeczka33- tak
Już się nie mogę doczekać. Ciekawe na kogo trafię na noclegi
alik - Czw 28 Maj, 2015 19:06
Alik - tak
gosias - Sob 30 Maj, 2015 19:33
| nula napisał/a: | | gosias napisał/a: | Czwórka z Białegostoku: Marwalen z osobą towarzysząca, renja i gosias
|
dziękuję - zapisane  |
nula
maranta - Nie 31 Maj, 2015 17:40
Kuela - TAK
alicja11 - Nie 31 Maj, 2015 22:19
alicja11 i 2owieczki tak
oslun - Nie 31 Maj, 2015 22:40
Zgłaszam rzutem na taśmę uczestnictwo w bankiecie: Jadwiga Anslik, Marylka Frąckowiak, Agata, Ania Złota, Kazimiera Dutkiewicz i ja - Ewa na 50% (bo pracuję tego dnia).
Komunikat od Jadzi: podobno w drugi weekend czerwca lotnisko w Gdańsku będzie nieczynne.
oslun - Nie 31 Maj, 2015 22:41
Potwierdzenie informacji ze strony portu lotniczego:
Informujemy pasażerów, że w związku z koniecznością przeprowadzenia ostatniego etapu prac budowlanych w ramach projektu podniesienia kategorii podejścia ILS, Port Lotniczy Gdańsk im. Lecha Wałęsy będzie zamknięty od północy z 12 (piątek) na 13 (sobota) czerwca do godz. 5:00 w 15 czerwca (poniedziałek).
Informację o zamknięciu lotniska przewoźnicy otrzymali w sierpniu 2014 roku, w związku z czym z odpowiednim wyprzedzeniem podjęli oni odpowiednie działania:
Wizzair - część rejsów nie będzie operowała w tych dniach, pozostałe rejsy będą zrealizowane z Bydgoszczy. Pasażerowie otrzymają odpowiednią informację od przewoźnika dotyczącą ich rejsów.
Ryanair - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
LOT - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
Lufthansa - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
SAS - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
Air Berlin - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
Norwegian - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
Finnair - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
CSA Czech Airlines - w czasie zamknięcia linia nie będzie operować z Gdańska
nula - Pon 01 Cze, 2015 06:13
| oslun napisał/a: | | i ja - Ewa na 50% |
tzn. rozumiem, że tak , bo teraz nie wiem czy Cię liczyć czy nie
jeżeli tak to trzeba zapłacić niezależnie od tego czy ostatecznie będziesz czy nie ....
i prośba do osób miejscowych , które planują dotrzeć później a nie od rana - za bankiet muszę mieć pieniądze do godz. 10-tej, więc jeżeli któraś planuje przyjść później to proszę o przekazanie pieniędzy przez kogoś !
a co z cireną i pozostałymi dwoma osobami od Was ?
ta dwie osoby (Krystyna i Lidia) nie wpłaciły kosztów organizacyjnych - czyli mam rozumieć , że zrezygnowały w ogóle z udziału ?
oslun - jeżeli masz kontakt z cireną to poproś, żeby dała znać czy ona będzie i czy te dwie osoby będą ....(moją wiadomość odebrała ale nie odpowiada....)
na bankiet ich już nie liczę ale czy będą o ogóle ????
(no chyba, że dadzą znać odnośnie bankietu do wieczora, bo wieczorem będę podawać potrzebne dane do ośrodka .... )
2owieczki - Czw 11 Cze, 2015 10:22
nula, jest nam bardzo przykro ale Alicja11 i ja 2owieczki nie będziemy w Gdyni ... jednej nie pozwalają sprawy rodzinne a ja sama nie pojadę ....
|
|
|