To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Frywolitki Asi

makneta - Wto 08 Maj, 2007 08:17

Miałaś super pomysł z tą podwiązką. Wygląda świetnie. brawo radocha hurrraaa
Renulek - Wto 08 Maj, 2007 08:36

Asiu podwiązka super cool
a jeśli chodzi o biżuterię do tej sukienki to ja bym zrobiła obróżkę BEZ KORALIKÓW!!

Naszyjnika bez koralików nie polecam bo niewygodnie się nosi, żeby ładnie leżał trzeba go obciążyć koralikami. Sama koronka fruwa jak chce, ale obróżka bez koralików może być spokojnie. Nawet szeroką możesz zrobić. Na pewno będzie pasować cmoknięcie Koraliki tutaj to byłoby za dużo, nawet przezroczyste.
Ja miałam zrobić naszyjnik do bardzo prościutkiej - bez żadnych ozdób - sukienki więc mogłam sobie pozwolić na szaleństwa koralikowe.

Kasia184 - Wto 08 Maj, 2007 09:30

przesliczna podwiazka
brawo brawo brawo brawo brawo

Violetta21 - Wto 08 Maj, 2007 15:54
Temat postu: Frywolitki Asi
Asia podwiązka jest ekstra brawo brawo a biżuteria musi być bardzo delikatna bye
alienor - Wto 08 Maj, 2007 16:26

Asiu będziesz prześliczną Panną Młodą kwiatek dla ciebie podwiązka super brawo brawo brawo brawo brawo
mazionta - Wto 08 Maj, 2007 17:54

Super podwiązka, jeszcze takiej nie widziałam wesoło mi
asia12 - Śro 09 Maj, 2007 06:36

cieszę się że Wam się podoba cmoknięcie
przyznam się szczerze ze bałam się że mi nie wyjdzie bo robiłam ja ze snehurki - a gdzieś czytałam ze ona się w ogóle nie nadaje do frywolitek bo się rwie - ale na szczęście ani razy mi się nie urwała

Bernadka - Śro 09 Maj, 2007 10:06

cool będziesz śliczną panną młodą kwiatek dla ciebie , ja żałuję że nie umiałam robić frywolitek przed swoim największym dniem też miałabym niepowtarzalną podwiązkę kwiatek dla ciebie