Chwalimy się - Frywolitki Bernadki
Halkuk - Pią 16 Mar, 2007 16:12
Bernadka
Beata61 - Pią 16 Mar, 2007 17:25
Bernadka, obróżka śliczna i jajco już całe ślicznie ubrane (nie w stringach)
Bernadka - Pią 16 Mar, 2007 21:45
Wielkie dzięki dziewczynki . Jajeczko następne się ubiera , ale niteczka łoj jaka cienka Aida 30 i pajączek by taką utkał
asia0407 - Pią 16 Mar, 2007 23:02
Bernadka super
Bernadka - Nie 18 Mar, 2007 12:39
Wielkie dzięki IKMIS jak tylko jajeczka się ubiorą to zabieram się za czapeczkę a tak poza tym to jedno jajusio ubrało się dość skromnie
magdalena - Nie 18 Mar, 2007 14:24
Prześliczne!!!
maranta - Nie 18 Mar, 2007 14:28
| Bernadka napisał/a: | | jedno jajusio ubrało się dość skromnie |
Gdzie Ty tu widzisz skromnie???? Bardzo śliczny i bogaty przyodziewek
kiziulka - Nie 18 Mar, 2007 14:46
Maranto, chyba ze Bernadka mowiac skromnie miala na mysli przyzwoicie ;P ale jajeczko pieknie przyodziane jestem pelna podziwu:) ja sie zabrac nie moge bo mam tyle zamuwien bizuteryjnych...
maranta - Nie 18 Mar, 2007 17:45
| kiziulka napisał/a: | | Maranto, chyba ze Bernadka mowiac skromnie miala na mysli przyzwoicie |
aaaaaaaaaaaa, chyba, że tak
Ja już przez tego mojego głupiego Windowsa przestaje myśleć
tintam - Nie 18 Mar, 2007 18:14
Bernadka pisanki są prześliczne
Bernadka - Pon 19 Mar, 2007 06:55
Dzięki dzięki jajeczko bezwstydne było ledwo przyodziane | maranta napisał/a: | | Ja już przez tego mojego głupiego Windowsa przestaje myśleć puknąć się | A jakiego masz windowsa . Bo ja kupiłam Pawłowi laptopa dp pracy i na nim jest Windows Vista i też Paweł się wściekał na niego hehehe wczoraj do 1 szej w nocy zanim uruchomił internet i i tak nie wszystkie programy mu chcą na nim chodzić te co ma do geodezji
Bernadka - Pon 19 Mar, 2007 16:26
i strzeliło się nowe jajusio . NONO założyło sobie tylko podwiązkę hehe
kiziulka - Pon 19 Mar, 2007 16:48
cudne:) az mi zal ze nie umialam jeszcze fry przed studniowka bo w takiej podwiazce z przyjemnoscia bym wystapila:)
Beata61 - Pon 19 Mar, 2007 16:55
Bernadka, idziesz jak burza w odziewaniu jaj i tak ładnie im w tych szatkach
Halkuk - Pon 19 Mar, 2007 19:08
Bernadka, wspaniałe
maranta - Pon 19 Mar, 2007 19:11
Piękne, podziwiam
| Bernadka napisał/a: | | A jakiego masz windowsa . Bo ja kupiłam Pawłowi laptopa dp pracy i na nim jest Windows Vista i też Paweł się wściekał na niego hehehe wczoraj do 1 szej w nocy zanim uruchomił internet i i tak nie wszystkie programy mu chcą na nim chodzić te co ma do geodezji |
Że z Vistą problemy, to normalne. Jeszcze przez jakiś czas tak będzie.
Ja mam istne wariactwo ze zwykłym Win XP Pro. Kupiłam go niedawno, instaluję taki system już nie pierwszy raz, instalowałam też wiele innych systemów na różnych komputerach i nigdy nie miałam takich problemów.
Od samego początku, jeszcze świeżutki i pachnący a już walił błędami, zawisa przy najprostszych instalkach i co chwilę błędy explorera i przeładowania powłoki...
Już nie mam do niego siły. On się nadaje wyłacznie do patrzenia, broń Boże dotykać i najlepiej nie oddychać.
Co trochę muszę robić przywracanie systemu, w ten sposób nigdy oprogramowania nie zainstaluje
Bernadka - Pon 19 Mar, 2007 20:36
Ja u siebie na kompie mam windows XP i powiem że go kocham jest super , Natomiast Viste dali do LAPTOPA i troszkę to potrwa zanim będzie ok. ale już Paweł jakoś go rozgryzł Dzięki wielkie zxa komplementy dla jajeczek jajeczka się zawstydzą
bjanna - Pon 19 Mar, 2007 21:41
ale piekne garniturki jajkowe
Violetta21 - Pon 19 Mar, 2007 23:37 Temat postu: Ale się cieszę skończyłam Bernadka jajeczko jest prześlicznej urody w tej koszulce
Bernadka - Wto 20 Mar, 2007 13:59
i nowe jajusio:) Tym razem z rzęsami jak ta lala
maranta - Wto 20 Mar, 2007 14:09
Co jedno, to ładniejsze, już mi słów zaczyna brakować na chwalenie
asia12 - Wto 20 Mar, 2007 14:24
śliczen jajeczka Bernadko
chyba też muszę sobie kupić większe jajka - bo bardzo ładnie wygląda jak jest więcej wzorku, bo na takim jaju kurzym nie wiele sie tego zmieści
moslamawe - Wto 20 Mar, 2007 14:35
piękne a czym malowałaś jajeczka?
kiziulka - Wto 20 Mar, 2007 16:27
Bernadka, zgadzam sie z maranta co jedno dzielo to ladniejsze:) jestem pelna podziwu dla Twych jajeczek:)
Bernadka - Wto 20 Mar, 2007 18:34
| moslamawe napisał/a: | | a czym malowałaś jajeczka? | jajeczka pomalował mój mąż nakręcił je na małe śrubki i pomalował lakierem do mebli i boazerii w tonacji drewna3v3 wiśnia połysk nawet ładnie wyszły chociaż początkowo się bałam . Suszyły się wisząc w altance trzeba było tylko przypilnować żeby na czubku nie zebrała się farba . Malował je wkładając do farby a nie pędzlem Wielkie dzięki za komplementy dla jajeczka
|
|
|