Galerie prac użytkowników forum - Stremowana pokazuję ...
dom_Klary - Wto 24 Lip, 2007 13:36
O tremie nawet nie myśl. Ja mam traumę, jak obejrzałam Twoje prace.Boże, jakie jesteście w tym Krakowie zdolne.cudne, cudne, cudne,... .Możesz nam częściej takie arcydziełka prezentować?Może się czegoś nauczę.
SoWa - Śro 03 Paź, 2007 20:14
Superowe ciuszki. Czekamy na następne zdjęcia!
viburnum - Czw 04 Paź, 2007 08:22
Śliczne ciuszki, zwłaszcza golfik!!! Czekam na jeszcze!!!
Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 08:04
Sto lat nic nie pokazywałam . Problem z brakiem aparatu, bo tworzyć tworzę cały czas. Udało mi się namówić moją córcię na sesję wakacyjną. Opór stawiała,bo chora akurat była i twierdziła ,że niekorzystnie wygląda. Ale na argument,że "jak przywłaszczyłaś,to chociaz zaprezentuj" zareagowała prawidłowo. No i mam . To sweterki z początku roku - kremowy golf z włóczki z odzysku,robiony na "po domu",śliwkowa tunika z Zodiaka,a zakładany to Sasanka.
Proszę o łagodny wymiar kary
reni - Pią 29 Sie, 2008 08:14
bardzo ładne najbardziej podoba mi się zakładany
alienor - Pią 29 Sie, 2008 08:37
super sweterki , mój faworyt to zakladany , chyba dlatego , ze ja lubię taki fason , śliwka i golf sliczne
halszka - Pią 29 Sie, 2008 09:02
Lauro
- piękne prace a w szczególności śliwkowa tunika - miodzio
( i modelka również -to już ma pełny etat u ciebie napewno )
kath - Pią 29 Sie, 2008 09:12
Piękne sweterki, śliwkowa tunika do mnie przemawia najbardziej (czemu ja jeszcze sobie tego nie wydziergałam ? :/), bo ten kolor mi się ostatnio bardzo podoba, ale każdy z nich jest piękny
Mao - Pią 29 Sie, 2008 09:18
Cudne ,cudne wszystko cudne
He ,he jakby co to ja też mogę przywłaszczyć takie cuda i popozować Ci trochę Przydałoby mi się parę ciepłych sweterków.
Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 09:42
reni, alienor, halszka, kath, Mao, baaardzo dziękuję
Mao,wiesz,ja mam lekki poślizg z szydełkowymi dziergadłami. Coś mi w tym temacie lekko pod górkę. Wymianka? Ja Ci ciepłe ,Ty mi odwrotnie ...
Sesja fotograficzna na trasie Toruń-Kraków-mogło by być interesująco
Pani Mama - Pią 29 Sie, 2008 09:44
taka skromna jestes a tu ladniuesie rzeczy pokazujesz
Antonina - Pią 29 Sie, 2008 10:43
Sliczne sweterki- i ten zakładany (moje marzenie) i tuniczka, i ten po domu
Jasieńka - Pią 29 Sie, 2008 12:02
śliczne masz się czym pochwalić i pracochłonne
maranta - Pią 29 Sie, 2008 13:58
Jakie fajne sweterki, wszystkie świetne, ten zakładany cudny
Grażyna - Pią 29 Sie, 2008 14:01
Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 14:05
Pani Mama, Grażyna, maranta, szydełko, Antonina, po pas się kłaniam z wdzięczności za miłe słowa i emotki
Właśnie tego mi brakowało jako dopalacza
Gwozdek - Pią 29 Sie, 2008 14:07
Poranna - Pią 29 Sie, 2008 14:15
tunika naj!
buziaczek - Pią 29 Sie, 2008 14:55
woooooooooowwwwwwwwwww jakie świetne swetry , ogromne brawa dla każdego z nich
dom_Klary - Pią 29 Sie, 2008 15:01
Laurka, teraz ja
Śliczności Ty moje, jakie cudeńka wydziergało i jak się napracowało, ale piękne ubranka ( o córeczce nie wspomnę, wyjątkowo piękna panienka, w sam raz dla mojego synka).
Laurka, buziaki, piękne prace, staranne i ... (oj, same och i ach... i jeszcze ... ach i och)
Pozdrawiam Laurka serdecznie i ... popolujmy na smoka...
barbara 1 - Pią 29 Sie, 2008 15:57
Laura ślicznosci wydziergałaś,zakładany jest fantastyczny
krystyn47 - Pią 29 Sie, 2008 16:06
Bardzo mi się podoba ta tunika. W jaki sposób wrabiałaś ten ten poziomy warkocz ? Na okragłym drucie łącząc jednocześnie wszystkie cześci ze sobą czy osobno a potem zeszywając?
agniechak - Pią 29 Sie, 2008 16:08
Piękne sweterki !!!! Corcia - mimo choroby - prezentuje się w nich pięknie ! Bardzo podobają mi się Twoje ostatnie prace i tak myslę, że ciepłe sweterki i bluzeczki teraz już będą potrzebne...
Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 17:44
Gwozdek, Poranna, buziaczek, agniechak, barbara 1, jesteście kochane .Akurat mi się tu same mistrzynie zbierają do chwalenia,tym bardziej dziękuję.
dom_Klary, Słoneczko moje,z tym zachwytem nad Olką lekko przesadziłaś,bo faktycznie marniutko ...znaczy niezdrowo wyglądała. Gorączka i takie tam. A na smoka popolowałabym chętnie,tylko czasu nijak. Nawet drutuję po kawałku,bo na dłuższy romans z drutami nie mam szans
krystyn47, poziomy warkocz był robiony osobno. Podaj maila to wyślę Ci cały opis,bo już go udostępniałam i mam gotowca
Madzia - Pią 29 Sie, 2008 17:45
Świetne swetry, wszystkie bardzo mi się podobają, ale najbardziej pierwszy! To jest prawdziwy hit!!!!!!!!!
|
|
|