To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Stremowana pokazuję ...

dom_Klary - Wto 24 Lip, 2007 13:36

O tremie nawet nie myśl. Ja mam traumę, jak obejrzałam Twoje prace.Boże, jakie jesteście w tym Krakowie zdolne.cudne, cudne, cudne,... .Możesz nam częściej takie arcydziełka prezentować?Może się czegoś nauczę. cmoknięcie
cool cool cool

SoWa - Śro 03 Paź, 2007 20:14

Superowe ciuszki. Czekamy na następne zdjęcia! bye bye cmoknięcie
viburnum - Czw 04 Paź, 2007 08:22

Śliczne ciuszki, zwłaszcza golfik!!! Czekam na jeszcze!!! brawo cool brawo cool brawo
Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 08:04

Sto lat nic nie pokazywałam Sad . Problem z brakiem aparatu, bo tworzyć tworzę cały czas. Udało mi się namówić moją córcię na sesję wakacyjną. Opór stawiała,bo chora akurat była i twierdziła ,że niekorzystnie wygląda. Ale na argument,że "jak przywłaszczyłaś,to chociaz zaprezentuj" Wink zareagowała prawidłowo. No i mam Smile. To sweterki z początku roku - kremowy golf z włóczki z odzysku,robiony na "po domu",śliwkowa tunika z Zodiaka,a zakładany to Sasanka.
Proszę o łagodny wymiar kary uklon

reni - Pią 29 Sie, 2008 08:14

bardzo ładne cool najbardziej podoba mi się zakładany brawo brawo brawo
alienor - Pią 29 Sie, 2008 08:37

super sweterki , mój faworyt to zakladany , chyba dlatego , ze ja lubię taki fason , śliwka i golf sliczne brawo brawo brawo
halszka - Pią 29 Sie, 2008 09:02

Lauro
- piękne prace brawo a w szczególności śliwkowa tunika - miodzio brawo
( i modelka również -to już ma pełny etat u ciebie napewno zebalek )

kath - Pią 29 Sie, 2008 09:12

Piękne sweterki, śliwkowa tunika do mnie przemawia najbardziej (czemu ja jeszcze sobie tego nie wydziergałam ? :/), bo ten kolor mi się ostatnio bardzo podoba, ale każdy z nich jest piękny Smile
brawo brawo

Mao - Pią 29 Sie, 2008 09:18

Cudne ,cudne wszystko cudne cool cool cool brawo brawo brawo
He ,he hahahihi jakby co to ja też mogę przywłaszczyć takie cuda i popozować Ci trochę noo Przydałoby mi się parę ciepłych sweterków.

Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 09:42

reni, alienor, halszka, kath, Mao, baaardzo dziękuję cmoknięcie
Mao,wiesz,ja mam lekki poślizg z szydełkowymi dziergadłami. Coś mi w tym temacie lekko pod górkę. Wymianka? Ja Ci ciepłe ,Ty mi odwrotnie noo ...
Sesja fotograficzna na trasie Toruń-Kraków-mogło by być interesująco bye

Pani Mama - Pią 29 Sie, 2008 09:44

taka skromna jestes a tu ladniuesie rzeczy pokazujesz brawo brawo brawo
Antonina - Pią 29 Sie, 2008 10:43

Sliczne sweterki- i ten zakładany (moje marzenie) i tuniczka, i ten po domu brawo brawo brawo
Jasieńka - Pią 29 Sie, 2008 12:02

śliczne masz się czym pochwalić i pracochłonne brawo brawo
maranta - Pią 29 Sie, 2008 13:58

Jakie fajne sweterki, wszystkie świetne, ten zakładany cudny brawo brawo brawo
Grażyna - Pią 29 Sie, 2008 14:01

brawo brawo brawo
Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 14:05

Pani Mama, Grażyna, maranta, szydełko, Antonina, po pas się kłaniam z wdzięczności za miłe słowa i emotki Wink
Właśnie tego mi brakowało jako dopalacza cmoknięcie

Gwozdek - Pią 29 Sie, 2008 14:07

brawo brawo
Poranna - Pią 29 Sie, 2008 14:15

tunika naj! cool brawo
buziaczek - Pią 29 Sie, 2008 14:55

woooooooooowwwwwwwwwww jakie świetne swetry , ogromne brawa dla każdego z nich cool brawo brawo
dom_Klary - Pią 29 Sie, 2008 15:01

Laurka, teraz ja zebalek
Śliczności Ty moje, jakie cudeńka wydziergało i jak się napracowało, ale piękne ubranka ( o córeczce nie wspomnę, wyjątkowo piękna panienka, w sam raz dla mojego synka).
Laurka, buziaki, piękne prace, staranne i ... (oj, same och i ach... i jeszcze ... ach i och)
Pozdrawiam Laurka serdecznie i ... popolujmy na smoka...

zebalek

barbara 1 - Pią 29 Sie, 2008 15:57

Laura ślicznosci wydziergałaś,zakładany jest fantastyczny brawo brawo brawo
krystyn47 - Pią 29 Sie, 2008 16:06

Bardzo mi się podoba ta tunika. W jaki sposób wrabiałaś ten ten poziomy warkocz ? Na okragłym drucie łącząc jednocześnie wszystkie cześci ze sobą czy osobno a potem zeszywając?
agniechak - Pią 29 Sie, 2008 16:08

Piękne sweterki !!!! Corcia - mimo choroby - prezentuje się w nich pięknie ! Bardzo podobają mi się Twoje ostatnie prace i tak myslę, że ciepłe sweterki i bluzeczki teraz już będą potrzebne... brawo brawo brawo
Laura S. - Pią 29 Sie, 2008 17:44

Gwozdek, Poranna, buziaczek, agniechak, barbara 1, jesteście kochane .Akurat mi się tu same mistrzynie zbierają do chwalenia,tym bardziej dziękuję.
dom_Klary, Słoneczko moje,z tym zachwytem nad Olką lekko przesadziłaś,bo faktycznie marniutko ...znaczy niezdrowo wyglądała. Gorączka i takie tam. A na smoka popolowałabym chętnie,tylko czasu nijak. Nawet drutuję po kawałku,bo na dłuższy romans z drutami nie mam szans Sad
krystyn47, poziomy warkocz był robiony osobno. Podaj maila to wyślę Ci cały opis,bo już go udostępniałam i mam gotowca Wink

Madzia - Pią 29 Sie, 2008 17:45

Świetne swetry, wszystkie bardzo mi się podobają, ale najbardziej pierwszy! To jest prawdziwy hit!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo