Galerie prac użytkowników forum - Maranta
joana - Nie 01 Lip, 2007 16:02
Aniu, dziękuję. Życzę dalszej wspaniałej twóczości. Wszystkie wytworzone przez Ciebie rzeczy są PRZEŚLICZNE
Ple Ple - Nie 01 Lip, 2007 17:17
Niesamowite!!!
Szczęka mi opadła i lezy gdzieś tam na pododze. Pewnie dlugo jej nie znajdę!
WSPANIAŁA GALERIA!
alicja11 - Nie 01 Lip, 2007 19:24
Aniu za wszechstronność i ogrom arcydzieł,masz zdolne i pracowite łapki
Mamutka - Pon 02 Lip, 2007 07:34
Aniu wspaniała bluzka
Piszesz - niepodobna do oryginału- przecież to cały jej urok. Zrobić tak , żeby pasowało idealnie i jeszcze dobrze wyglądało to trzeba się sporo natrudzić - po tym poznać mistrza
Zosia32 - Pon 02 Lip, 2007 10:56
Aniu bluzeczka wyszła super
Pozdrowienia
maranta - Pon 02 Lip, 2007 20:54
Dziękuję
Druga już nie jest super
Miało być inaczej- dłuższa i jednokolorowa, jednak nie starczyło nici, więc jest taka
beniaka - Pon 02 Lip, 2007 21:07
maranta, tak się od dłuższego czasu zastanawiałam czemu nasza "gospodyni" nie ma jeszcze swojej galerii, gdzie każdy mógłby podziwiać te cudeńka, a tu proszę przyszła kryska na matyska
Wszystko jest absolutnie piękne, ale pochwalę szczególnie ostatnie dzieła - są śliczne, delikatne i mistrzowsko wydziergane
Halkuk - Pon 02 Lip, 2007 21:22
Aniu kolorki ślicznie pasują Bluzeczka bardzo fajnie wygląda Druga też jest SUPER !
barbara 1 - Wto 03 Lip, 2007 06:14
Ania Ty już się zaliczasz do liderek szybkiego dziergania.Kiedyś to była Lady,Mao(no ale biedaczka ma egzamin,nadrobi zaległosci),rywalizacja w szybkosci jest między Tobą a Antoniną
A bluzia no cóż,znowu wyszła ślicznie zaskakująco
Jarka - Wto 03 Lip, 2007 08:03
Aniu bluzeczka wyszła Ci prześlicznie
Basiu, a Ty to niby wolniej dziergasz, bluzeczka w 3 godzinki to jak super express
Lacrima - Wto 03 Lip, 2007 08:31
KOLEJNIASTA OGROMNIASTA GALERIA
Super prace w końcu nie trzeba będzie szukać ich po całym forum
Nikola5 - Wto 03 Lip, 2007 10:40
Piękne prace - ogladalam chyba ze sto razy i jeszcze mi mało. A bizu powaliło mnie na kolana co ja mówie na brzuch i nie mogłam wstac. Z Twoimi pracami mozna by otworzyc wielką galerię.
I jeszcze małe pytanko - jakim wzorem jest robiony biały bezrękawnik ?
JESTES WIEEEEEEEEEELKĄ MISTRZYNIA SZYDEŁKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aelzbieta - Wto 03 Lip, 2007 11:48
Aniu, przepiękne prace wszystkie pięknie i fachowo dopracowane a na kremową to sama mam wielką ochotę, ciekawie ją zaprojektowałaś
bjanna - Wto 03 Lip, 2007 12:48
bardzo ładna i zestawienie kolorów bardzo mi się podoba
pika15 - Wto 03 Lip, 2007 12:56
maranta, jestes niesamowita , wszystkie prace zasługuja na wielkie brawa
maranta - Wto 03 Lip, 2007 13:31
Jejku, tak mnie chwalicie, że już nie wiem czy się schować w mysiej dziurze, bom taka zawstydzona, czy nosa zadrzeć do góry i się przechadzać niczym paw
| Nikola5 napisał/a: | | I jeszcze małe pytanko - jakim wzorem jest robiony biały bezrękawnik ? |
O TYM mówisz?
Gosiek - Wto 03 Lip, 2007 14:12
śliczne prace wielkie
kaczucha - Wto 03 Lip, 2007 18:44
| joana napisał/a: | Aniu, dziękuję. Życzę dalszej wspaniałej twóczości. Wszystkie wytworzone przez Ciebie rzeczy są PRZEŚLICZNE  |
To prawda,wszystko wygląda wyjątkowo pięknie.Gratuluję talentu.
elka65 - Wto 03 Lip, 2007 19:06
maranta, bluzeczki marzenie wygladasz w nich swietnie
Violetta21 - Wto 03 Lip, 2007 19:34 Temat postu: Maranta szydełkuje Ania ananaski są piekne i bardzo fajnie się prezentują z tym połączeniem kolorków
maranta - Wto 03 Lip, 2007 20:17
Dziękuję
Słuchajcie, muszę Wam to pokazać
Ja tu sobie grzecznie siedzę przed komputerkiem i właśnie się obejrzałam i spojrzałam na moje wyrko
Fakt, że za porządnie nie wygląda, bo z godzinkę temu wylegiwałam się w nim z frywolitką w łapie, ale mimo nieporządności musiałam cyknąć fotkę...
Otóż- wyrko jest moje, natomiast to co na wyrku- NIE JEST MOJE!!!
To, że okno mam otwarte nie znaczy, że własność sąsiada ma prawo itd...
Słodki jest, tylko, że chory i tu mam dylemata, wywalić z wyra, bo nie moje i do tego chore, czy zostawić, bo gość no i do tego chory gość
Hi, koc i tak będzie prany a bieda taka słodka
Dobrze, że moja Kizia szczepiona
nula - Wto 03 Lip, 2007 20:43
Maranto ! ja bym go chyba zostawiła, ale może jestem stronnicza bo mój kotek zaginął jakiś czas temu i jeszcze nie możemy się przyzwyczaić, że go nie ma A galeria SUPER !!!! Brak słów, normalnie Wszystko cudne A o biżuterii nawet nie wspomnę
Antonina - Śro 04 Lip, 2007 09:26
Bluzkę chwaliłam już w innym wątku.
Gośc jest śliczny- szkoda, że chory
alicja11 - Śro 04 Lip, 2007 15:29
maranta, jak znam Ciebie to zaopiekujesz sie nim,ja bym tak zrobiła mimo,ze wolę. psie stworzonka.Kociak jest naprawdę słodki .
pika15 - Śro 04 Lip, 2007 15:45
maranta, wspomniałaś o mysiej dziurze to koteczek się pojawił
|
|
|