Koronka irlandzka - Moja irlandzka bluzka - nareszcie koniec !!!
jola373 - Wto 16 Paź, 2007 22:44
A mnie, Nula wprost przytkało!!!!!!!
wienia - Śro 17 Paź, 2007 08:41
Nula , to jest niesamowite!!!!!!!!!!
Violetta21 - Śro 17 Paź, 2007 08:50 Temat postu: Moja irlandzka bluzka - nareszcie koniec !!! A gdzie mi uciekło takie cudeńko podziwiam za wytrwałosć i cierpliwość należą Ci się ogromne brawa bo bluzeczka wyszła śliczna
Nikola5 - Śro 17 Paź, 2007 09:42
Ta bluzia jest superzasta.Wielka artystka z Ciebie tylko pozazdrościć talentu.
grzewa - Śro 17 Paź, 2007 10:03
Przepiękna bluzeczka. Jestem pod wrażeniem.
nula - Pią 19 Paź, 2007 22:47
Kochane koleżanki !!! bardzo się zdziwiłam, że jeszcze ktoś tutaj zagląda, ale jest mi strasznie miło !!! Jeszcze raz dziękuję za słowa uznania. Czuję się ogromnie dowartościowana !!!
A moja bluzeczka cały czas czeka na forumową "siostrę"
Pozdrawiam serdecznie
Renatalia - Nie 02 Mar, 2008 15:08
Wspaniała... Aż dech zapiera. Ja fascynuję się haftem krzyżykowym i szydełkowaniem. W chwili obecnej kończę szydełkować launię dla mojej córci, ale będziesz moim natchnieniem... kiedy ją skończę i wezmę się za koronkę irlandzką, która bardzo mi się podoba. Gratuluję talentu i gorąco pozdrawiam
elka j. - Nie 02 Mar, 2008 16:42
Nula - bardzo się cieszę, że ktoś "wykopał" wątek z Twoim irlandzkim cacuszkiem!!! Bluzeczka powala na kolana, gratuluję umiejętności i cierpliwości, efekt zabójczy!!! Wcześniej podziwiałam ją w Twoim albumie na fotosiku, a teraz jeszcze raz chylę czoła
barbara 1 - Nie 02 Mar, 2008 18:45
a czemu mnie takie cudeńko umknęło Nula to jest arcydzieło,jakie mi się marzy
nula - Nie 02 Mar, 2008 22:09
Renatalia, elka j., barbara 1,
No faktycznie - starocia odkopałyście
barbara - u Ciebie od marzeń do realizacji droga niedaleka. Mi ta bluzka zabrała pół roku, ale przy Twoim tempie wcale się nie zdziwię jak za jakiś czas będziemy podziwiać Twoje dzieło. Nie ukrywam, że dłubania przy tym sporo ale jednocześnie wspaniała zabawa.
karmelek - Nie 02 Mar, 2008 22:44
nula, napisała:
| Cytat: | | starocia odkopałyście |
no może i staroć ( temat, oczywiście ) ale jak to fajnie móc oczy nacieszyć takim cudem. nula,
Zosia32 - Pon 03 Mar, 2008 10:12
Nula warto popatrzeć na takie cudeńko nie raz a wiele razy i pomarzyć
sobie że kiedyś taką zrobię Nula zrobiłaś cudną rzecz
Ania - Pon 03 Mar, 2008 10:33
Ojej!!! Jakim cudem ten wątek z takim CUDEM mi umknął ???!!!!!!!
Nula REWELACJA!!! Świetna robota, GRATULACJE!!!
Mam nadzieję, że w tym roku też się skusisz na zrobienie kolejnej irlandzkiej
kabyr - Pon 03 Mar, 2008 15:48
Jeszcze mnie nie było na tym forum jak Nula pokazała to cudo.
Teraz widzę i aż szczęka mi opadła z zachwytu.
Nula jesteś mistrzynią szydełkowania.
nula - Czw 13 Mar, 2008 08:48
karmelek, Zosia32, desik, kabyr, jeszcze raz dziękuję !!!
desik, no faktycznie "chodzi mi po głowie" druga - kto wie ???
barbara 1 - Pon 17 Mar, 2008 12:11
| nula napisał/a: | | A moja bluzeczka cały czas czeka na forumową "siostrę" |
Nula mówisz i masz siostre(nie jest tak śliczna jak Twoja,ale jest)
Poranna - Pon 17 Mar, 2008 17:56
moim zdaniem jest równie piekna, a co najwazniejsze - oryginalna!
załóż! załóż!
nula - Pon 17 Mar, 2008 22:33
Nareszcie moja bluzka przestała być jedynaczką na tym forum - i bardzo się z tego cieszę !!!
Barbara - Ty nie bądź taka skromna !!! co to znaczy "nie jest tak śliczna jak twoja" ?
Powiedzmy sobie tak : każda jest jedyna w swoim rodzaju i co tu dużo gadać uważam, że obie są udane
To teraz czekamy na dalsze "rodzeństwo" !!! (która następna ? )
valilina - Wto 18 Mar, 2008 06:52 Temat postu: NULA< BASIA CUDENKA TE WASZE BLUZECZKI -
naprawdę są przecudne - ja jeszcze nie mam takich umiejętności żeby cos takiego zrobić. PRZEŚLICZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Violetta21 - Wto 18 Mar, 2008 08:53 Temat postu: Moja irlandzka bluzka - nareszcie koniec !!! Basiu śliczna muszę poszukać w Twoim temacie i Nuli jak się zabrać za takie cudo
Zosia32 - Wto 18 Mar, 2008 09:02
Dziewczyny Wasze irlandki powalają na kolana są piękne
ciekawi mnie kto po Was następny porwie się na takie cudo
małgośka - Wto 18 Mar, 2008 17:08
| nula napisał/a: | | Powiedzmy sobie tak : każda jest jedyna w swoim rodzaju i co tu dużo gadać uważam, że obie są udane | OBIE WSPANIAŁE!
Już chwaliłam, ale jeszcze raz
Ja nie dam rady, ale chętnie pooglądam kolejne arcydzieła.
Viola, trzymam kciuki za Twoją irlandkę.
Nula, byłabym zapomniała, czekam na kolejne dzieło.
Violetta21 - Wto 18 Mar, 2008 21:59 Temat postu: Moja irlandzka bluzka - nareszcie koniec !!! Danusia pewnie się zabiorę za to cudo bo mnie strasznie nęci ale muszę pomyśleć i poczytać jak się za nią zabrać
beacia - Śro 26 Mar, 2008 19:27
no tak.... robić na szydełku i robić na szydełku to jednak wielka różnica . Te irlandzkie bluzeczki to jednak kosmiczna szkoła jazdy i pewnie nigdy takiej nie zrobię ale nie zaszkodzi zapytać - najpierw robiłyście setki różnych małych motywów a potem łączyłyście je ze sobą ? czy od razu wszydełkowałyscie te pojedyncze elementy w w całość powstającej bluzki?
barbara 1 - Śro 26 Mar, 2008 21:47
| beacia napisał/a: | | czy od razu wszydełkowałyscie te pojedyncze elementy w w całość powstającej bluzki? |
Ja tak właśnie robiłam(zresztą moja powstawała na tzw.oko,do samego konca nie wiedziałam co z tego wyjdzie)
|
|
|