Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)
elka j. - Czw 20 Gru, 2007 00:46
Jesteście wszystkie kochane, jeszcze raz witam Was serdecznie i obiecuję, ze jeszcze się czymś pochwalę, tylko muszę bardziej zaprzyjaźnić się z aparatem fotograficznym
Od dawna podziwiam Wasze prace, nieraz były dla mnie inspiracją, a czasami coś sobie nawet od Was "podrabiałam"
Ato, Violu, Maranto, Grażynko,Jarko, Fruziu, MMt, Szydełko, Pani Mamo, Halu 72, Iwi, Magdaleno, Gabis, Iz-igna, Buziaczku, Asiu, Alicjo, Ulciu, Wiesiu, Kiziulko, Agnieszkamat, Summer, Moniko, Małgośko, Zosiu, Alienor, Sosno, Lucynko, Rogalm, Lauro piękne dzięki
Marzenko, dzięki za "kopa"
buziaczek - Czw 20 Gru, 2007 09:41
elka j., bardzo ładne prace
Krakowianka - Czw 20 Gru, 2007 14:29
Lacrimo jak dobrze ze Ci sie udało !! dzięki temu możemy nacieszyc oczy
tak róznorodnymi pięknymi pracami
Lacrima - Pią 21 Gru, 2007 08:35
HIHIHI a mi właśnie przyszło na myśl, że to może przez wyziewy z zakładów chemicznych Police jesteśmy takie zakręcone razem z Elą? Tyle technik a oprócz tego Ela jest jest szefową http://www.impuls.police.pl/. Kiedy ona zanjduje czas na robótki to ja juz nie wiem.
agniechak - Pią 21 Gru, 2007 09:57
Wspaniałe prace Dobrze, że się nimi pochwaliłaś, bo trzymać je tylko dla siebie - to by był po prostu grzech !!! Podziwiam ilość i różnorodność Twojej robótkowej kolekcji
misia0808 - Pią 21 Gru, 2007 13:41
Podziwiam ilość i różnorodność Twoich prac. Wszystkie bez wyjątku piękne,
gabis - Pią 21 Gru, 2007 17:21
elka j., piękne rzeczy!!! A jak ich dużo!!!
Ogromne
Phoebe - Pią 21 Gru, 2007 17:33
bardzo ladne prace )))))))) gratuluje!
elka j. - Pią 21 Gru, 2007 20:08
Buziaczku, Krakowianko, Agniechak, Misiu, Gabis i Phoebe - ślicznie Wam dziękuję
Marzenko - może rzeczywiście te wyziewy z zakładów tak na nas działają Wiesz przecież, ze prace robię prawie po nocach, albo w czasie urlopów, a po świętach króciutki urlopik, więc sobie coś wydrutuję:)
A teraz zamiast lepić pierogi, kleję jeszcze bombki, chyba zwariowałam
ale pierogi też jeszcze ulepię, jutro do kuchni marsz... a w międzyczasie do lakierowania bombek
nula - Pią 21 Gru, 2007 22:30
elka j., Właśnie, gdzie twoje bombki ?
A wszystkie prace są SUUUUUUPER !!!! (dopiero dzisiaj obejrzałam całość), a jest co oglądać
Dobrze, że te prace ujrzały światło dzienne
elka j. - Pią 21 Gru, 2007 22:53
Nula - stare bombki są na wątku decoupagowym - http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=4015 , a nowe w "lakierni" Właśnie krążę w kuchni pomiędzy deską do krojenia (bigosik się gotuje i coś tam do niego dorzucam , a stołem, na którym się lakierują. Jutro postaram się wstawić nowe fotki. Na warsztacie mam jeszcze lampkę dla córci pod choinkę.
Muszę się pospieszyć z tymi bombkami, bo jutro lub pojutrze będę ubierać choinkę, no i muszę odświeżyć ozdoby szydełkowe.
nula - Sob 22 Gru, 2007 08:03
| elka j. napisał/a: | | stare bombki są na wątku decoupagowym |
No właśnie tam je oglądałam, ale ja pytałam dlaczego nie ma ich w Twojej galerii ?
Pochwal się nimi bo są takie piękne !!!
Nowymi oczywiście też !!!
Bernadka - Sob 22 Gru, 2007 10:04
elka j., imponująca galeria prac bardzo mi się podoba twoja wszechstronność
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:19
Nie zdążyłam zamieścić przed świętami, więc nadrabiam teraz zaległości:)
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:26
Moje bombki:)
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:44
Kolejne
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 23:14
I na specjalne życzenie;) Nuli wcześniejsze bombki, które pokazywałam już w wątku decoupagowym
i w opakowaniu
Zosia32 - Pią 28 Gru, 2007 10:02
Elkaj co za wysyp cudowności
Pozdrowienia
nula - Pią 28 Gru, 2007 12:09
elka j., Bardzo się cieszę, że te bombki tu trafiły, one po prostu zwalają z nóg (przynajmniej mnie). Im dłużej oglądam tym bardziej się nadziwić nie mogę, że można takie coś wykonać we własnym zakresie. Teoretycznie wiem na czym to polega ale Twoja perfekcja wykonania jest wprost nieziemska.
Jeżeli kiedykolwiek dojrzeję do nauki tej sztuki to już wiem kto będzie moją nauczycielką.
Jarka - Pią 28 Gru, 2007 14:07
Wszystkie prace są przeurocze, ale bombki są bomba
Grażyna - Pią 28 Gru, 2007 14:13
Fantastyczne bombki. Śniezynki urocze Ale się rozhulałaś
karmelek - Pią 28 Gru, 2007 14:18
prześliczne rzeczy potrafisz zrobić
Madzia - Pią 28 Gru, 2007 15:29
Przepiękne ozdoby!!!!!!!!!!!!! A te bombki!!!!!!!!!!!!!!!
Lacrima - Pią 28 Gru, 2007 17:26
ata30 - Pią 28 Gru, 2007 19:29
nie wiem co mam powiedzieć
wszystko jest prześliczne
|
|
|