To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)

elka j. - Czw 20 Gru, 2007 00:46

Jesteście wszystkie kochane, jeszcze raz witam Was serdecznie i obiecuję, ze jeszcze się czymś pochwalę, tylko muszę bardziej zaprzyjaźnić się z aparatem fotograficznym cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Od dawna podziwiam Wasze prace, nieraz były dla mnie inspiracją, a czasami coś sobie nawet od Was "podrabiałam" Wink
Ato, Violu, Maranto, Grażynko,Jarko, Fruziu, MMt, Szydełko, Pani Mamo, Halu 72, Iwi, Magdaleno, Gabis, Iz-igna, Buziaczku, Asiu, Alicjo, Ulciu, Wiesiu, Kiziulko, Agnieszkamat, Summer, Moniko, Małgośko, Zosiu, Alienor, Sosno, Lucynko, Rogalm, Lauro piękne dzięki kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Marzenko, dzięki za "kopa" kwiatek dla ciebie cmoknięcie

buziaczek - Czw 20 Gru, 2007 09:41

elka j., bardzo ładne prace brawo cool
Krakowianka - Czw 20 Gru, 2007 14:29

Lacrimo jak dobrze ze Ci sie udało !! hurrraaa dzięki temu możemy nacieszyc oczy
tak róznorodnymi pięknymi cool brawo pracami brawo

Lacrima - Pią 21 Gru, 2007 08:35

HIHIHI a mi właśnie przyszło na myśl, że to może przez wyziewy z zakładów chemicznych Police jesteśmy takie zakręcone razem z Elą? Tyle technik a oprócz tego Ela jest jest szefową http://www.impuls.police.pl/. Kiedy ona zanjduje czas na robótki to ja juz nie wiem. wesoło mi
agniechak - Pią 21 Gru, 2007 09:57

Wspaniałe prace cool cool cool Dobrze, że się nimi pochwaliłaś, bo trzymać je tylko dla siebie - to by był po prostu grzech !!! Podziwiam ilość i różnorodność Twojej robótkowej kolekcji brawo brawo brawo
misia0808 - Pią 21 Gru, 2007 13:41

Podziwiam ilość i różnorodność Twoich prac. Wszystkie bez wyjątku piękne, brawo brawo brawo brawo brawo
gabis - Pią 21 Gru, 2007 17:21

elka j., piękne rzeczy!!! A jak ich dużo!!!
Ogromne brawo brawo brawo

Phoebe - Pią 21 Gru, 2007 17:33

bardzo ladne prace Smile)))))))) gratuluje!
elka j. - Pią 21 Gru, 2007 20:08

Buziaczku, Krakowianko, Agniechak, Misiu, Gabis i Phoebe - ślicznie Wam dziękuję cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Marzenko - może rzeczywiście te wyziewy z zakładów tak na nas działają wesoło mi Wiesz przecież, ze prace robię prawie po nocach, albo w czasie urlopów, a po świętach króciutki urlopik, więc sobie coś wydrutuję:)
A teraz zamiast lepić pierogi, kleję jeszcze bombki, chyba zwariowałam puknąć się
ale pierogi też jeszcze ulepię, jutro do kuchni marsz... a w międzyczasie do lakierowania bombek

nula - Pią 21 Gru, 2007 22:30

elka j., Właśnie, gdzie twoje bombki ?
A wszystkie prace są SUUUUUUPER !!!! (dopiero dzisiaj obejrzałam całość), a jest co oglądać
Dobrze, że te prace ujrzały światło dzienne brawo brawo brawo brawo

elka j. - Pią 21 Gru, 2007 22:53

Nula - stare bombki są na wątku decoupagowym - http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=4015 , a nowe w "lakierni"Wink Właśnie krążę w kuchni pomiędzy deską do krojenia (bigosik się gotuje i coś tam do niego dorzucam Wink, a stołem, na którym się lakierują. Jutro postaram się wstawić nowe fotki. Na warsztacie mam jeszcze lampkę dla córci pod choinkę.

Muszę się pospieszyć z tymi bombkami, bo jutro lub pojutrze będę ubierać choinkę, no i muszę odświeżyć ozdoby szydełkowe.

nula - Sob 22 Gru, 2007 08:03

elka j. napisał/a:
stare bombki są na wątku decoupagowym

No właśnie tam je oglądałam, ale ja pytałam dlaczego nie ma ich w Twojej galerii ?
Pochwal się nimi bo są takie piękne !!! cool cool cool
Nowymi oczywiście też !!! bye bye bye

Bernadka - Sob 22 Gru, 2007 10:04

elka j., imponująca galeria prac brawo brawo brawo brawo brawo brawo cool bardzo mi się podoba twoja wszechstronność brawo
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:19

Nie zdążyłam zamieścić przed świętami, więc nadrabiam teraz zaległości:)

elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:26

Moje bombki:)
elka j. - Czw 27 Gru, 2007 22:44

Kolejne

elka j. - Czw 27 Gru, 2007 23:14

I na specjalne życzenie;) Nuli wcześniejsze bombki, które pokazywałam już w wątku decoupagowym

i w opakowaniu

Zosia32 - Pią 28 Gru, 2007 10:02

ooooo zebalek Elkaj co za wysyp cudowności hopla
Pozdrowienia wesoło mi

nula - Pią 28 Gru, 2007 12:09

elka j., Bardzo się cieszę, że te bombki tu trafiły, one po prostu zwalają z nóg cool (przynajmniej mnie). Im dłużej oglądam tym bardziej się nadziwić nie mogę, że można takie coś wykonać we własnym zakresie. Teoretycznie wiem na czym to polega ale Twoja perfekcja wykonania jest wprost nieziemska.
Jeżeli kiedykolwiek dojrzeję do nauki tej sztuki to już wiem kto będzie moją nauczycielką. zebalek

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Jarka - Pią 28 Gru, 2007 14:07

Wszystkie prace są przeurocze, ale bombki są bomba
Grażyna - Pią 28 Gru, 2007 14:13

Fantastyczne bombki. cool Śniezynki urocze brawo Ale się rozhulałaś ooooo
karmelek - Pią 28 Gru, 2007 14:18

prześliczne rzeczy potrafisz zrobić brawo brawo brawo
Madzia - Pią 28 Gru, 2007 15:29

Przepiękne ozdoby!!!!!!!!!!!!! A te bombki!!!!!!!!!!!!!!! uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Lacrima - Pią 28 Gru, 2007 17:26

ata30 - Pią 28 Gru, 2007 19:29

nie wiem co mam powiedzieć
wszystko jest prześliczne brawo brawo brawo brawo