Nasze prywatne galerie - Drutowce nuli
elka j. - Pon 25 Lut, 2008 21:57
Nula - re-we-la-cja!!! Fantastycznie wyglądasz w tym swetrze, w każdej wersji!!! Podoba mi się włóczka, z czego robiłaś? Dużo Ci poszło tej włóczki?
Pandora - Pon 25 Lut, 2008 22:43
super sweterek
nula - Pon 25 Lut, 2008 22:47
Dziewczyny !!!
Jeszcze raz dziękuję za pochwały
elka j., Nie mam pojęcia co to za włóczka. Mam pełno różnych włóczek na takich dużych szpulach (dostałam w spadku po zakładzie dziewiarskim), ale one nie są w ogóle opisane (nie znam ani składu,ani wagi, ani ilości m.)
Ten sweter robiłam z 3 nitek - 2 popielate i 1 granatowa (a że one nie są jednolite w kolorze, tylko jakby melanż to efekt jest taki jak widać).
Sweter waży ok. 400g. - w sumie jest bardzo lekki i miękki.
Zosia32 - Wto 26 Lut, 2008 09:49
Nula sweter z koła wyszedł superowo ,ładnie się układa na Tobie i świetnie w nim wyglądasz
Elżbieta P. - Czw 28 Lut, 2008 21:41
sweterek jest bardzo ładny, dobrze w nim wyglądasz i na pewno nie zmarzniesz
monaliza200 - Pią 29 Lut, 2008 20:06
sweterek z koła jest świetny i na pewno ciepły i wygodny.
gracha - Sob 01 Mar, 2008 23:02
Gratuluję swetra, fantastyczny,oczywiście już o takim marzę.
A wiesz, że obejrzawszy Twoje fotki sprawdziłam, czy podałaś wiek, i bardzo się zdziwiłam. Ależ młodo wyglądasz, i pięknie!!!
nula - Nie 02 Mar, 2008 22:19
Zosia32, fruzia, monaliza200, gracha,
gracha - bardzo Ci dziękuję za te miłe słowa - ależ mi humor poprawiłaś (wiadomo, jak każda kobieta jestem łasa na komplementy )
Grażyna - Czw 06 Mar, 2008 18:48
Lubie ogladac twoje dzierganki Sweterek bardzo fajny
nula - Czw 06 Mar, 2008 18:53
Grażynko - dziękuję bardzo
Ula_K - Pią 11 Kwi, 2008 12:59
Nula swietne te Twoje dzierganki . Sweter z kola rewelacja juz mam ochote wziazc sie za druty. Swietny watek zalozylas odnosnie tego sweterka. Moze teraz otworzysz jakis nastepny (moze jakis z warkoczmi) . Ja to jestem noga w drutach ale chetnie sie przylacze do wspolnego robienia na drutach. Bardzo mnie sie podobaja kardiany ale niestety dziewczyny sie chala natomiast schematow brak.
bea julla - Pią 11 Kwi, 2008 13:47
Ależ śliczny sweterek a modelka miodzio
Cały Twój album jest pełen prac do pozazdroszczenia
nula - Pią 11 Kwi, 2008 15:57
Ula_K, bea julla, Dziękuję !!!
beacia-24 - Pią 11 Kwi, 2008 17:29
nula, świetny sweterek, jedna i druga wersja rewelacyjna, co prawda nie mój kolor, ale Ty w nim wyglądasz czadowo hihihi. Co prawda może nie jestem oryginalna, ale jak patrzałam na wiek i zdjęcia to się zastanawiałam, czy faktycznie wszystko jest wpisane jak należy. Wyglądasz strasznie młodo, tylko pozazdrościć. Brawa dla talentu drucianego .
|
|
|