Dla puszystych - IDEALNY STRÓJ DO TYPU SYLWETKI
valilina - Czw 21 Sie, 2008 12:18 Temat postu: witajcie troszke lepeij sie czuje i jak juz mi sie chce szydełkowac to znaczy ze zdrowieje;)
pomalutku przepraszam was kochane, ostatnie miesiace byly trudne dla mnie, dopiero powoli wracam do siebie.
wszystkie typy sylwetek wrzuce jeszce w tym tygodniu, i wlasnie mam w reku najnowsza ksiazke z serii trinity i susanach polecaja odnosnie jaka masz sylwetke, wiec tez ja wrzuce, pozatym mam mnostwo fajnych metamorfoz nie tylko dla puszystych pan, naprawde inspiruja. i wiele iwiele innyc roznosci;)
pozdrawiam was cieplo valilina/kasia
alicja11 - Czw 21 Sie, 2008 12:22
valilina, jak się cieszę ,że czujesz się już lepiej ,wczoraj nawet ''przekopałam Twojego bloga z nadzieją ,że napisałaś tam słowko jak się czujesz a ty dziś sama to oznajmiasz ,tak trzymaj dalej
Oczywiście wielkie dzięki za porady -chętnie je przeglądam i staram się stosować
gola21 - Czw 21 Sie, 2008 14:57
witam, chciałam uzyskać informacje o typie sylwetki "odwrócony trójkąt" mam 162cm wzrostu i ważę 60kg
Poranna - Czw 21 Sie, 2008 15:08
valilina, pozdrawiam! i strasznie się cieszę, że jest już lepiej!!! trzymaj się
valilina - Sob 06 Wrz, 2008 11:51 Temat postu: witam wszystkie forumowiczki i ściskam:) Teraz juz jestem naprawdę - net działa i działać będzie - bo niestety odłączyli mi go na trochę. Zdjecia juz zrobiłam i zmniejszam aby je tu wam wrzucić.
Naprawdę czuje sie juz lepeij choc wygladam koszmarnie -ale nic to najważniejsze jest zdrowie;) Znowu mam króciutkie włosy, a tyle je zapuszczałam:(
pozatym zaczynam pomału szydełkować, ale pomalutku. i ciesze sie ze juz wróciłam, bo strasznie mi was brakowało;)
alienor - Sob 06 Wrz, 2008 12:03
Nie masz pojecia jak sie ciesze , ze jestes , włosy odrosną, , nic nie bedę pisac Witaj
Halkuk - Sob 06 Wrz, 2008 16:52
Witaj , jak dobrze że jesteś znów z nami
stora - Sob 06 Wrz, 2008 17:04
Vaiina
Poranna - Sob 06 Wrz, 2008 17:25
ściskam ciepło, Valilinko! fajnie, że się czujesz lepiej i że znów jesteś tu z nami!!!
bjanna - Sob 06 Wrz, 2008 18:27
valilina, milo Cie widzieć zdrowiej ku radości wszystkich
Elżbieta P. - Sob 06 Wrz, 2008 18:29
Valilinko witaj bardzo się cieszę, że jesteś znów z nami
maranta - Sob 06 Wrz, 2008 20:23
Ja również ogromnie się cieszę i życzę dużo zdrówka
rzenia - Nie 07 Wrz, 2008 16:46
Jak miło Cię znowu przywitać. Bardzo się cieszę, że czujesz się lepiej. Zyczę dużo zdrówka i szybciutko wracaj do pełni sił.
Iwoncia - Nie 07 Wrz, 2008 18:12
Witaj z powrotem Valilinko!
Bardzo sIę cieszę,że lepiej się czujesz i pomalutku wracasz do dziegania.Myślę,że wszelkie choróbska będą Cię omijały z daleka a wkrótce zadziwisz nas wszystkie
nowym wydzierganym cudeńkiem.
Pozdrawiam - Iwoncia
valilina - Nie 14 Wrz, 2008 12:04 Temat postu: z tej książki korzystałam do tej pory:
jadzia103 napisał/a: | ten temat jest super! mogłabyś podać tytuły książek, z których bierzesz odpowiedzi? |
a tutaj prostokąt 4
a tutaj prostokat 10
valilina - Nie 14 Wrz, 2008 12:27 Temat postu: dziękuję
maranta napisał/a: | Ja również ogromnie się cieszę i życzę dużo zdrówka  |
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ
wam wszyyystkim wszyyystkim serdecznie za wsparcie i życzenia. Odpukać na razie wygląda dobrze wszystko więc powoli się reaktywuję.
poniżej nowa książeczka , również ciekawa. Typy sylwetek podałam , proszę zgłaszać komu co potrzebne na dzisiaj to będzie klepsydra;)
dzisiaj wrzucam zdjęcia tutaj, bo blog strajkuje, przeniosę je zaniedługo na blog i podam linka;)
avante - Nie 14 Wrz, 2008 15:13
Ja poproszę o wskazówki dla odwróconego trójkąta nr 6.
misia0808 - Czw 13 Lis, 2008 19:38
VALILINKO a ja poproszę odwrócony trójkąt nr 7
valilina - Pią 14 Lis, 2008 07:03 Temat postu: :) wrzucę w weekend, zrobię zdjęcia , pomniejsze i wkleje - jak nie uda mi się w domu ( słabe łącze) to najpóżniej w poniedziałek z samego rana w pracy;)
pozdrawiam
marciaem - Pią 14 Lis, 2008 23:15
Witaj, jestem tu po raz pierwszy. Bardzo spodobał mi się twój bloog. Gratuluje pomysłu. Ps. Czy mogłabyś mi podpowiedzieć jaki mam typ figury i przesłać informacje na jej temat?
Obwód ramion 114, biust 102, talia 88, biodra 102, wzrost 164, waga 68.
Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Zula - Śro 19 Lis, 2008 22:47
To ja ślicznie poproszę o prostokąt 6
skoczka - Wto 02 Cze, 2009 08:42
Witam.Dopiero teraz zauważyłam ten wątek.Jestem odwrócony trójkąt-ramiona-105,biust-103,talia-85,biodra -100.Wzrost-156,waga-67.Jesli można proszę coś więcej dla odwróconych tyrójkątów.Pozdrawiam.
www.skoczka.fotosik.pl
gosias - Pią 05 Cze, 2009 14:15
Ciekawy temat, w domu prześledzę go dokładnie
fitNatalia - Śro 10 Sty, 2018 14:43
Faktycznie warto sugerować się swoją sylwetką wybierając strój, który chcemy założyć. Ma to ogromny wpływa na nasz wizerunek. Ja mogę odesłać do fajnego artykułu na ten temat: http://www.kobiety.pl/uro...-waskich-ramion
Uwagi w tym temacie są zawsze cenne, bo dzięki właściwemu wyglądowi możemy bardzo podnieść swoją samoocenę i pewność siebie.
|
|
|