To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Oto moje robótki

Elżbieta P. - Sob 10 Sty, 2009 15:57

ABA, mnie też chodziło o tą owalną serwetę i będę wdzięczna za schemat o ile oczywiście dasz radę go rozrysować bye
ABA - Czw 14 Maj, 2009 20:55

Dawno nic nie pokazywałam w mojej galerii.
Dziś załączam fotki do moich ostatnich prac:
więcej robótek nocnych nie pamiętam.
Całuski dla wszystkich cmoknięcie

jola373 - Czw 14 Maj, 2009 20:58

Jaka różnorodnośc! A wszystko pięknie dopracowane! Po prostu śliczności! cool brawo
gosias - Czw 14 Maj, 2009 21:02

ABA, Smile wszystko śliczne cool cool cool brawo brawo brawo
ABA - Czw 14 Maj, 2009 21:02

Kochana Jolu, ale mnie zaskoczyłas tym wpisem. Nawet nie skonczyłam dodawac, a juz pochwały.
Jestes CUDOWNA! i jak zwykle nie dościgniona w talencie robótkowym.
Dałas mi siłę rozpędu do nastepnej robótki.
Serdeczne całuski dla Ciebie.
cmoknięcie

Aniela41 - Czw 14 Maj, 2009 21:11

sliczne prace brawo
Asia S. - Czw 14 Maj, 2009 21:13

ABA, brawo brawo
ABA - Czw 14 Maj, 2009 21:27

Anielu i Asiu pieknie dziekuje za oklaski.
Asiu Twoja serwetka nadal jest podziwiana i wciąz wspominam tę wymiankę.
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

reni - Czw 14 Maj, 2009 22:44

ale wysyp wesoło mi piękne prace cool cool brawo brawo
makneta - Pią 15 Maj, 2009 00:19

Jakie różnorodne i piękne prace.
Szczególnie przypadł mi do gustu aniołek haftem matematycznym wyszyty, czy mogłabym prosić o wzorek? cmoknięcie

Violetta21 - Pią 15 Maj, 2009 09:11

ale cudeńka stworzyłaś piękne brawo brawo
ABA - Pią 15 Maj, 2009 09:52

Makneto prosisz o wzorek. Jezeli umiesz ten haft to wystarczy tylko wydrukowac moje zdjecie i wykropkowac na koncach niteczek. A jesli bedziesz miała problem zgłos sie na moje gg.
Serdecznie pozdrawiam.

halszka - Pią 15 Maj, 2009 09:54

ABA
- piekne prace brawo , ale przedewszystkim ( dla mnie oczywiście ) origami - cudeńko cool cool cool

Phoebe - Pią 15 Maj, 2009 11:49

ABA, piekne prace! brawo brawo brawo
Jarka - Pią 15 Maj, 2009 12:52

jola373 napisał/a:
Jaka różnorodnośc! A wszystko pięknie dopracowane! Po prostu śliczności!
cool cool brawo cool cool
bean - Pią 15 Maj, 2009 20:03

Śliczne prace brawo brawo brawo i jakie różnorodne... uklon
rene - Pią 15 Maj, 2009 21:04

piękne prace aniołeczek świetny brawo
A ja tego nie umiem wściekły

ABA - Pią 15 Maj, 2009 21:39

Bardzo, bardzo, bardzo dziekuje Wam za słowa uznania.
gorace dla buziaczki i dobre fluidy sle w Waszym kierunku byscie nie poprzestawały na tylko wyuczonych pracach. Szukajcie nowych sposobów upiekszania Waszych wnetrz i Was samych.
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Często zastanawiałam sie co lepsze? Czy wyspecjalizowac sie w jakiejs konkretnej robótce i robic ją lawinowo, czy łapac nowości, mniej zrobić, ale za to różnorodne przedmioty? Jak myslicie? Co lepiej?
Reni ja bardzo chetnie naucze Ciebie tego czego nie potrafisz. Jeżeli masz skayp to będzie ułatwienie. Zgłoś sie na moje gg.

Bożena- 2000 - Pią 15 Maj, 2009 21:54

Prace piękne, zachwycam się różnorodnością prac. Jeszcze jedna Marancianka wszechstronnie uzdolniona. brawo cmoknięcie
gosias - Pią 15 Maj, 2009 21:59

Bożena- 2000 napisał/a:
Prace piękne, zachwycam się różnorodnością prac. Jeszcze jedna Marancianka wszechstronnie uzdolniona. brawo cmoknięcie

To prawda cool brawo

Madzia - Sob 16 Maj, 2009 12:30

ABA napisał/a:
Często zastanawiałam sie co lepsze? Czy wyspecjalizowac sie w jakiejs konkretnej robótce i robic ją lawinowo, czy łapac nowości, mniej zrobić, ale za to różnorodne przedmioty? Jak myslicie? Co lepiej?

Uważam, że nawet jeśli nie będziesz miała specjalności, a Twoje robótki nie będą w związku z tym perfekcyjne, najważniejsze jest żeby sprawiało Ci to przyjemność i satysfakcję.
Ja myślę, że fajnie być takim wszechstronnym i podziwiam takie osoby.

A za pracki brawo brawo brawo brawo brawo

baluu - Sob 16 Maj, 2009 13:28

śliczne prace brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Sob 16 Maj, 2009 15:39

prace bardzo różne i każda jest pięknie dopracowana, jest co podziwiać brawo brawo
ABA - Sob 16 Maj, 2009 18:33

Eluniu pamietam o Twojej prośbie na owalna duzą serwetę. niestety czas mnie pogania i nie moge dokonczyc rysowania wzorku. Teraz szykuję sie na Staroczeskie Targi Rekodzielnicze do Turnova. Potem obiecałam niespodzianke synowej i jej córeczce. Wnuczka tez przymila się bym jej zrobiła topik. Pod koniec sierpnia znów Tagi Chleba u nas i kiermasz naszej robótkowej grupy. Trzeba bedzie cos na ten kiermasz zrobić.
Mam nadzieję, że wolnymi kroczkami uda mi się dokonczyc rozrysować obiecana serwetę.
Życze zdrowia i duzo cierpliwości.
kwiatek dla ciebie

Elżbieta P. - Sob 16 Maj, 2009 19:20

ABA, rozrysujesz schemat jak będziesz miała czas, jak się nie uda też się nic nie stanie, sama mam bardzo mało czasu i też naobiecywałam synowej że zrobię dla niej i wnusi parę ciuszków, a wyrobić się nie mogę, także doskonale Cię rozumiem
pozdrawiam