To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Frywolitki - rezygnuję i dziękuję za przemiłą współpracę

renata - Śro 27 Sie, 2008 14:38

Renulku!

GRATULUJE!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

i pozdrawiam cmok cmok

karmelek - Śro 27 Sie, 2008 14:44

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie najserdeczniejsze gratulacje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
alienor - Śro 27 Sie, 2008 14:48

hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa

Gratuluje z całego serca , dzidziusia i podjęcia decyzji o pozostaniu

makneta - Śro 27 Sie, 2008 14:51

Renulku, jaka wspaniała wiadomość. Serdeczne gratulacje. cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Krulik - Śro 27 Sie, 2008 14:59

Renulek, cieszę się że zostajesz i gratuluję:D A i będąc mamą da się na forum przesiadywać;P i robótki robić;)
Leśny Duch - Śro 27 Sie, 2008 15:09

Renulku gratulacje!! cool cmoknięcie
Izka - Śro 27 Sie, 2008 15:16

Renulku gratulacje! nie ma co sie stresować tym Panem.... podobno tylko winny się tłumaczy, ale co tam niech widzi jakie jesteśm solidarne i co każda z nas o nim myśli, tak się zastanawiam, czy te błędy w jego schematach nie są przypadkowe? kończę serwetę którąrobie od kwietnia ubiegłego roku, został mi ostatni rząd i już nigdy nie sięgnę po wzory tego Pana chyba same zaczniemy coś projektować i się tym wymieniać, bo my jesteśmy normalne i cieszymy się ze kożemy komuś pomagać a ty Renulku i wiele innych dziewcząt powinnyście dostać odznaki za uczynność
ufff... ale się rozpisałam
PS. Ja frywolitek nauczyłam się będoąc w ciąży , cały czas frywolitkowałam i tak mmi zostało już 5 lat

Piguła83 - Śro 27 Sie, 2008 15:31

Renulku gratuluję cmoknięcie
Ysabell - Śro 27 Sie, 2008 15:34

Super! No i gratuluję, oczywiście... hurrraaa
szajka - Śro 27 Sie, 2008 16:37

Renulku wszystkiego najlepszego z okazji "odmiennego" stanu Smile kwiatek dla ciebie
Teraz to pewnie bedziesz czesciej zagladac w schemaciki na ubranka dla maluszków hahahihi kwiatek dla ciebie cool cool

Grażyna - Śro 27 Sie, 2008 16:45

Ja również gratuluję. cmoknięcie No i cieszę soe, że zostajesz z nami cmoknięcie
Trusia - Śro 27 Sie, 2008 17:17

Renulku, cieszę się, że zostajesz Smile
I gratuluję zadzidziusiowania, nie ma nic lepszego na świecie niż dziecię (o mamo, sama nie czuję, kiedy rymuję Smile )

maranta - Śro 27 Sie, 2008 17:19

Łojjjj, ale się uśmiałam przed chwilką wesoło mi

Renia, moja mama powiedziała, że kiedyś od kogoś słyszała, że jak jakiś chłop ciężarnej dokucza, to mu myszy klejnoty wygryzą rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

Nooooo musiałam Wam to napisać hahahihi nie widzę nie słyszę daję nogę

summer21 - Śro 27 Sie, 2008 17:25

haha Maranto to było bardzo zabawne cool
a chociaż nie frywolitkuję a wiem o co biega, gratuluję Renulku pozostania z nami. Cieszę się bardzo wraz z innymi! cmok cmok cmok bye bye

Poranna - Śro 27 Sie, 2008 17:27

gratulacje, Renulku! cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Gusia - Śro 27 Sie, 2008 17:53

Renulku moje gratulacje kwiatek dla ciebie
Zosia32 - Śro 27 Sie, 2008 17:57

Nieświadoma całego zamieszania ,bo nie śledziłam tematu
zamieściłam zdjęcia koronek P/S z festiwalu Sztuki ludowej w Krakowie
i tu mała prośba do Maranty lub Moderatora działu o wykasowanie 3 fotek
przedstawiających wyroby tego pana niech znikną
z naszego Forum
Popieram Cię Renulku nie daj się i walcz
Dołączam się do życzeń moje gratulacje zostaniesz Mamą !!!! hopla

skrzacik - Śro 27 Sie, 2008 18:07

renusia, ty wiesz, ze ja ciesze sie twoim dzidziusiem tak samo jak ty. i absolutnie nie pozwalam ci sie denerwowac czymkolwiek, a co dopiero tym panem.
bede cie wspierac zawsze i wszedzie.

ciesze sie, ze zostajesz z nami bo juz mnie ciezki strach oblecial i czulam zimne poty odpowiedzialnosci na sobie.

wybieram sie do pani eugenii (poznalam ja w zeszlym roku) w sobote bo bedziemy miec wiecej czasu na pogaduszki.
moze bedziesz sie czula na tyle dobrze, zeby tez zagladnac tam kolo poludnia?

skrzacik

stora - Śro 27 Sie, 2008 18:10

No, to wiadomości, że hej! Laughing Wróciłaś i to w dwóch osobach. uklon Moje serdeczne gratulacje. radocha Teraz jest Was dwie osoby. cool Pozdrawiam Renulki!!!!
Renulek - Śro 27 Sie, 2008 19:12

klejnoty mówisz? rotfl rotfl rotfl

dziękuję Wam bardzo cmoknięcie

a ja sie uśmialam jak przeczytałam temat a potem - takie wielkie gratulacje rotfl jak ktoś nie doczyta całości to pomysli, że zwariowały baby rotfl gratulują, że rezygnuje rotfl

gabis - Śro 27 Sie, 2008 20:10

Renulek, my doskonale wiemy, czego gratulujemy!!!!
Przyłączam się do dziewczyn!!! Bardzo się cieszę, że zostajesz i , że podzieliłaś się z nami wiadomościami o planach rodzinnych!!!!
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

eBeata - Śro 27 Sie, 2008 20:41

cmoknięcie cmoknięcie
same dobre wieści Renulku wesoło mi
gratuluję podjęcia odpowiednich decyzji i pracowitych wakacji cool

Elunia - Śro 27 Sie, 2008 21:51

Renulku dla ciebie kwiatek dla ciebie
Ania - Czw 28 Sie, 2008 00:12

Renulek cmoknięcie

Dziewczyny przestudiowałam pilnie cały temat i już wiem o co tak naprawdę panu S. chodzi !!!!!

Facet się przestraszył i robi nagonkę na innych aby zatuszować swoje szachrajstwo!!!!

Po pierwsze:
Dzięki internetowi i ogólnemu łatwemu dostępowi do przeróżnych źródeł zostało odkryte, iż nie jest on w 100% autorem wzorów, których chce tak pilnie strzec.
Mamy przecież dowody na to, że jego wzory były juz publikowane kilka a nawet kilkanaście lat wcześniej.

Wystarczy odbić piłeczkę, i te same zarzuty które on stawia innym skierować pod jego adresem. Gdyby rozdmuchać całą sprawę pan S. niestety by poległ z kretesem.

Po drugie:
pan S. odkrył, że niestety nie jest jedynym frywolitkującym w Polsce i ma solidną konkurencję BA!!! I to o wiele zdolniejszą niż on. hahah!!!

Czy pan S. na pewno chce wojny??? Na jego miejscu dobrze bym przemyślała sprawę.

Jak jeszcze porządnie pogrzebiemy w necie i nie tylko, to na pewno możemy co nieco odkryć np. "jego wzory" które juz były publikowane zanim nauczył się chodzić bez pieluch jęzorek .

moslamawe - Czw 28 Sie, 2008 08:43

Dorfi napisał/a:
A może pan S. chciał sobie po prostu zrobić reklamę a taka prawdziwa to jednak kosztuje? Może wyznaje zasadę, że nie ważne co mówią, byle mówili?

dokładnie tak samo sobie pomyślałam
Renia no co Ty nie rezygnuj chcesz takiemu ...pipipi sprawić satysfakcję przecież jemu dokładnie o to chodzi