To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara1 cz.II

bean - Czw 09 Paź, 2008 20:28

brawo brawo brawo ten nietoperz jest rewelacyjny wesoło mi

dzięki za wzorek cmoknięcie

Jarka - Czw 09 Paź, 2008 21:14

JA TEŻ BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TAKĄ SZYBKĄ ODPOWIEDŹ BASIU, A MOŻESZ POWIEDZIEĆ JESZCZE CZY TE SŁUPKI SĄ POJEDYNCZE, CZY PODWÓJNE.
Raz zaczęłam robić na 12 motywów - sprułam, zaczęłam na 14 - sprułam i znowu zaczynam na 12 chyba będzie lepiej. Ale robi się naprawdę szybko i przyjemnie.
A jakbyś tak na ludziu pokazała to już będzie rewelacja.

Elżbieta P. - Czw 09 Paź, 2008 22:03

nietoperki są fantastyczne brawo brawo brawo i w 1 wieczór ?????
misia0808 - Czw 09 Paź, 2008 22:05

brawo brawo brawo brawo brawo brawo Basiu prześliczne te Twoje nietoperki, chyba też się skuszę cool brawo brawo brawo
elka j. - Czw 09 Paź, 2008 23:38

barbara 1 napisał/a:
jeden wieczór,daje słowo

Basiu, nie mamy powodów Ci nie wierzyć - u Ciebie to normalne - jedna robótka w jeden wieczór, radocha tylko czy nam uda się tak szybko, nie każdy ma szydełka z motorkiem wesoło mi W tym kolorku też super wygląda cool cool cool

ilonek-71 - Pią 10 Paź, 2008 06:46

Rewelacja, Basiu!!!Oj, kusisz.......... cmoknięcie
barbara 1 - Pią 10 Paź, 2008 08:17

Jarka słupki są pojedyńcze.Musisz mieć grubą włóczkę i rób na 12 motywów.Na początku bedzie wydawać się to małe,ale pózniej to się wszystko rozszerza .
Jarka napisał/a:
A jakbyś tak na ludziu pokazała to już będzie rewelacja.

Jareczka to nie mój rozmiar.Czarny bedzie większy,może uda mi się w niego wleść to pokaże na sobie.
Jarka napisał/a:
Ale robi się naprawdę szybko i przyjemnie.

Jarka też potwierdza,że robi się szybko
misia0808 napisał/a:
chyba też się skuszę

kuszę bo warto,a w dodatku jest to jeszcze cieplutkie i fajnie wyglada na golfach.
Czrny prawie już kończę,w tym jest więcej robótki drutowej,to też po woli przybywa

Antonina - Pią 10 Paź, 2008 08:21

Basiu nietoperze rewelacyjne brawo brawo brawo
Kusisz - Kusicielko Jedna Wink
Dumam z czego by coś takiego zrobić (w myślach przeglądam swoje zasoby domowe). Tyle, że zastanawiam się czy na moj rozmiar 42 - nie robić z 14 motywów?

barbara 1 - Pią 10 Paź, 2008 08:56

Jarka wlazłam jakoś,ciężko było przejść przez piersi,ale dałam radę na wdechu

tylko u mnie pod szyją sie marszczy,a w tym nietoperku ma bardziej spadac na ramiona,tak jak na manekinie

reni - Pią 10 Paź, 2008 09:10

no,no teraz to dopiero super wygląda radocha radocha cool cool

chyba też się skuszę wesoło mi

Jarka - Pią 10 Paź, 2008 11:59

Kurcze no to niewiem czy ja wejdę na 12 motywów, bo ja też mam czym oddychać i potrzeba mi na rozmiar 44. Co myślisz Basia ???
barbara 1 - Pią 10 Paź, 2008 12:05

Jarka wejdziesz,tylko rób na szydełku nr.5mm
barbara 1 - Pią 10 Paź, 2008 13:08

Skończyłam wersje czarną
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e055d4e420d9f551.html][/URL

w tym nietoperku poszło więcej nitki niz w białym.tutaj 200gr.

małgośka - Pią 10 Paź, 2008 13:24

Basiu, czarna wersja rewelacja.
cool uklon hurrraaa
Też mnie kusi ten "nietoperz", ale mam tylko bordowe nici ANGORA RAM i boję się, czy na szydełku uda mi się nimi robić, no i nie wiem jakim szydełkiem.
Ona ma 500m w 100 g. Jest trochę z włoskiem.
Basieńko, Ty robiłaś z takiej tuniczkę jakiś czas temu, może pamiętasz jak się nią robi szydełkiem? cmok idę na imprezę

bean - Pią 10 Paź, 2008 13:30

czarna wersja też śliczna z tym ściągaczem na dole brawo cool wesoło mi schemacik mam już wydrukowany hahahihi
Jarka - Pią 10 Paź, 2008 13:31

Basia świetna cool cool cool , teraz będę miała przestój bo za chwilę jadę na studia, to wekend w plecy, ale może ???
Jeszcze raz wielkie brawa radocha radocha radocha radocha radocha i ukłony uklon uklon uklon za wszystkie wskazówki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

barbara 1 - Pią 10 Paź, 2008 13:43

coś mi fotosik wczesniej nie załadował dalszych fotek

małgośka napisał/a:
Basieńko, Ty robiłaś z takiej tuniczkę jakiś czas temu, może pamiętasz jak się nią robi szydełkiem?

Małgosia nie pamietam,a masz namiarek na ta tunike

Jasieńka - Pią 10 Paź, 2008 13:52

no Basiu ta też śliczna zabrałam się za tą białą ale jestem ciekawa co ile oczek brałaś na ściągacz przy dekoldzie bo nie wiem czy co 2 oczka czy każde i czy ubierałaś gdzieś brawo brawo a ta wersja jest super
barbara 1 - Pią 10 Paź, 2008 13:55

Ta wersja jest skrócona,to nowo narodzone dziecko nietoperka.Teraz jade po Macka do zerówki,jak wróce to otworze nowy temat i wszystko wyjaśnię.,bo czytam,że chetnych jest dużo hopla co mnie bardzo cieszy hahahihi
bjanna - Pią 10 Paź, 2008 13:57

czarna wersja nietoperka też super cool cool cool
zonieczka - Pią 10 Paź, 2008 14:51

obie wersje mi się bardzo podobają
Mao - Pią 10 Paź, 2008 15:09

REWELACJA cool cool cool też mi się bardzo podobają obie wersje brawo brawo brawo
oj...kusisz już mi się też takie coś chce tylko kiedy? rotfl , no ale może skoro twierdzisz ,że jeden dzionek, to w ramach przerwy może i ja machnę hmm

JJka - Pią 10 Paź, 2008 15:33

bardzo pomysłowa bluzeczka (ochrzczona już jak widzę "nietoperkiem" Smile ...
brawo
chyba też się skuszę na jej wykonanie, skoro szybko sie robi Smile

Halkuk - Pią 10 Paź, 2008 15:50

Obie wersje bardzo ładne cool brawo cool
basiaaa - Pią 10 Paź, 2008 16:30

Nic dodać - nić ująć - tylko nosić i Cię chwalić. brawo brawo brawo