To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

kasianat - Czw 03 Gru, 2009 12:46

śliczna chusta sama ją robiłam i fajnie mi sie ją nosi. Mysle że ciocia bedzie zadowolona!
jolacka - Czw 03 Gru, 2009 13:42

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
reni - Czw 03 Gru, 2009 19:21

cool cool brawo brawo brawo brawo
SoWa - Czw 03 Gru, 2009 20:09

Najważniejsze to mieć poczucie humoru, jaki świat jest wtedy piękny!

A robótki przepiękne gały mdleje

anna.pluta1 - Czw 03 Gru, 2009 20:14

brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Czw 03 Gru, 2009 22:25

bardzo ładna chusta, będzie świetny prezent brawo brawo
dehajola - Czw 03 Gru, 2009 22:41

też mogę być Twoją ciotką - taka chusta... śliczna cool brawo
iwonka - Pią 04 Gru, 2009 06:40

chusta przepiękna cool cool brawo brawo
zgłaszam się na ciocię hopla hopla

Mysza - Pią 04 Gru, 2009 18:09

Powiększyła mi się rodzinka w rekordowym tempie.zebalek Chętnie bym Was do mnie na święta zaprosiła, jako że u mnie to raczej tłoku przy stole nie będzie. Dziękuję za wszystkie pochwały. Naprawdę, w tym ciężkim dla mnie czasie Wasze miłe słowa (i robótki) podtrzymują mnie na duchu.

Przyjaciele są rodziną, którą sami sobie wybieramy.
Mądrze powiedziane. Im ich więcej, tym nam lepiej.

Mysza - Pią 04 Gru, 2009 18:12

Zapomniałabym.

WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ... WSZYSTKIM BASIOM!!!

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Sama mam św. Barbarę za patronkę, choć nie noszę jej imienia, ale świętuję mimo to. Very Happy

Mysza - Pią 04 Gru, 2009 21:02

Ale cyrk!!! rotfl (coś dużo dzisiaj piszę...) Wiecie, co ja z ta chusta zrobiłam??? Wzór, jak mówiłam, wzięłam z forum, ale jak to ze mną bywa gapa jestem. Poranna wrzuciła od razu dwie połówki wzoru, a ja w całej mojej głupocie skopiowałam tylko pierwszą. Robię, zrobiłam i dziwie się, czemu to ta chusta taka mała wyszła. Uznałam, że skoro mała, a wzór jak najbardziej mam kompletny, to trzeba pogłówkować i samemu dorobić. I tak wyszła chusta powyżej z mojego główkowania na temat przedłużania czegokolwiek wzorem ananaskowym. Bez uroczych ogonków Sad. Zastanawiam się czy tak wygląda dobrze, czy ją poprawiać. A Wy co na to?

Coś z moją głową już jest nie tak. Dobrze byłoby wymienić na lepszy model. puknąć się

dehajola - Pią 04 Gru, 2009 21:24

nie znam oryginalnego schematu wiec dla mnie wszystko jest ok. czy musi być kopią? cool
Mysza - Sob 05 Gru, 2009 17:01

Dziękuję dehajola.

Dzisiaj nie będę się niczym chwalić. Mam kilka robótek na tapecie. Chociaż nie sądzę, żeby postąpiły do przodu, jako że dopadła mnie moja zwykła grudniowo - świąteczna depresja. Muszę się wygadać.

Siedem lat temu, 5 grudnia 2002 roku, po raz ostatni widziałam mojego Tatę. Wyszedł z domu, by nigdy już nie wrócić. Wszelki ślad po nim zaginął.

przykro mi przykro mi przykro mi

Nadzieja umiera ostatnia...

Mysza - Sob 05 Gru, 2009 17:06

Sorry. Napisałam pod wpływem impulsu. Chyba nie powinnam... w każdym razie możecie na mnie nakrzyczeć, jakby co. Albo usunąć posta.

Z innej beczki: da się z Azalii zrobić chustę? jest dosyć sztywna...

3majcie się,
M.

dehajola - Sob 05 Gru, 2009 17:17

krzyczec? a o co? dobrze czasami się wygadać, nawet nie wiem jak Cię pocieszyć - to bardzo nietypowy prblem ,mogę tylko współczuć i powiedzieć : trzymaj się , przed Tobą dużo fajnych dni.
Jarka - Nie 06 Gru, 2009 08:29

Violetta21 napisał/a:
chusta prezentuje się bardzo elegancko
cool cool cool cool cool
Mysza - Nie 06 Gru, 2009 18:21

Dzięki dehajola uklon uklon uklon
Dzięki Jarka uklon uklon uklon

bean - Pon 07 Gru, 2009 14:37

Mysza, mi tez ta chusta bardzo przypadła do gustu cool brawo Ciocia na 100% będzie zachwycona!!!
Mysza - Pon 07 Gru, 2009 19:21

Dzięki bean uklon uklon uklon
Mysza - Wto 08 Gru, 2009 12:00

News!
Na zamówienie mojej koleżanki Beaty, zwanej Żabą (zobaczycie, że pasuje) zrobiłam kolczyki. Wzór znalazłam na forum u Maranty. Jak kto rozpozna, że jego, to niech krzyczy o uznanie.
A oto fotka

I co o ty myślicie?

Jarka - Śro 09 Gru, 2009 09:21

Dla żab pasują jak ulał cool cool cool
reni - Śro 09 Gru, 2009 18:43

cool cool brawo brawo
buziaczek - Czw 10 Gru, 2009 19:19

bardzo ładne brawo cool
Mysza - Śro 30 Gru, 2009 16:50

Nareszcie po świętach. Przerwa świąteczna zrobiła mi bardzo dobrze. Już odpoczęłam po przedświątecznym stresie i wracam do pracy umysłowej. Nie to, żebym się przez ten cały czas obijała. Robiłam prace, które zostały u mnie zamówione i kończyłam jedną, która miała być świątecznym prezentem, ale z braku materiału nie została nim. Jak tylko dorwałam jakiś kordonek, to dokończyłam i teraz leży w szufladzie i czeka na napinanie i krochmalenie.

A to na zamówienie. Dobrnęłam prawie do połowy. Ma mieć 1.30m średnicy.

Trzymajcie kciuki za ukończenie prac wszelakich, które jeszcze są na tapecie. jak tylko zrobię pokaźny kawałek, to się pochwalę.

Szampańskiego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!

Pozdrawiam bye
Mysza

Eva_31 - Śro 30 Gru, 2009 17:57

brawo brawo brawo