Chwalimy się - krufkowe frywolitkowe potyczki
ciapara - Śro 18 Maj, 2011 19:00
Piekny zestaw ozdób komunijnych myslę ze córka bedzie długo wspominac ten dzien.
A wianuszek zapakujcie na pamiatke moze dla wnuczki ?
krufka - Śro 18 Maj, 2011 20:28
Specjalnie dla
Karmelka
krufka - Śro 18 Maj, 2011 20:30
| ciapara napisał/a: | Piekny zestaw ozdób komunijnych myslę ze córka bedzie długo wspominac ten dzien.
A wianuszek zapakujcie na pamiatke moze dla wnuczki ?  |
Z taką myślą był robiony .A córcia doceniła moją pracę i choć w domu jest jeszcze jeden kupny,"wypasiony" wianek,ona codziennie wybiera ten mój.
ciapara - Śro 18 Maj, 2011 21:07
Oooooo to pewnie serce mamie rosnie
krufka - Śro 18 Maj, 2011 21:19
| ciapara napisał/a: | Oooooo to pewnie serce mamie rosnie  |
Oj,rośnie,rośnie
Phoebe - Śro 18 Maj, 2011 22:27
sliczny! i ja sie Twojej corci nie dziwie, ze wybiera ten zrobiony przez mame
karmelek - Czw 19 Maj, 2011 11:53
krufka dzięki za zdjęcie!!! Wspaniale wygląda ten wianuszek na ślicznych włosach Twojej córki Skromny, a przecież zwraca na siebie uwagę. Niespotykany i oryginalny!!! Chyba jesteś z siebie dumna?
krufka - Czw 19 Maj, 2011 14:20
Karmelku,wstyd mi się przyznać,ale jestem z siebie dumna,ogromnie.Do ostatniej chwili nie wiedziałam,czy zdążę,drugi wianek był w zapasie.Wiesz,ja zaczęłam uczyć się robienia frywolitek w styczniu,a czółenkiem na dobra sprawę jakieś 2 miesiące później.Ciągle jeszcze nie mam wprawy,czasem wychodzą mi krzywulce,pikotki nie zawsze chcą być równe-i to trochę widać w tym wianku.Ale ja włożyłam weń całe swoje serce i nie przeszkadza mi,że nie wszystko jest w nim idealnie. I w tym chyba jego urok...A teraz poodpoczywam parę dni od czółenka.
Córka codziennie śpiewa teraz psalm w kościele.I każdego dnia wianuszek jest coraz bardziej zawadiacko przechylony na bok i do tyłu.Wygląda to prześmiesznie-coraz bardziej uroczo i na luzie
ikmis - Pią 20 Maj, 2011 09:59
prześliczny wianuszek
maranta - Pią 20 Maj, 2011 10:54
Przepiękny wianuszek i ozdoba świecy. Duże brawa, tym bardziej, że od tak niedawna dopiero frywolitkujesz
izunia2626 - Pią 20 Maj, 2011 14:17
krufka,
Wianuszek piękny
Masz być z siebie mega dumna żadna dziewczynka takiego nie będzie miała - córcia będzie wyglądała zjawiskowo - ja za 2 lata też zrobię dla swojej chrześnicy
Bozenka7 - Nie 22 Maj, 2011 00:52
...
beacia-24 - Wto 24 Maj, 2011 10:27
No moja droga zdjęcie cudne. Przepięknie ten wianuszek się prezentuje. Lepiej niż nie jeden ze sklepu. Skromny, ale za to jaki efektowny. Nadal mnie zachwyca.
graynka - Wto 31 Maj, 2011 11:37
Piękny
Uczę się frywolitki tyle co ty, więc zdaje sobie sprawę jaka musisz być z siebie dumna.
Ja mam komunistkę w przyszłym roku i też marzą mi się dodatki frywolitkowe.
krufka - Śro 01 Cze, 2011 21:58
To podpowiem,że lepiej zacząć dużo wcześniej,nie jak ja -na ostatnią chwilę...Oszczędzisz nerwy,stres i będziesz miała czas na poprawki i zmiany. Mam nadzieję,że pochwalisz się swoimi dodatkami za rok.
graynka - Czw 02 Cze, 2011 09:34
Dla tego już teraz ćwiczę , myślę, że do wprawy dojdę. Zacznę na pewno wcześniej, bo znając siebie 10x koncepcje zmienię
|
|
|