To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Violetta21 moje robótki nowości str 267

Violetta21 - Sob 19 Kwi, 2008 08:47
Temat postu: Violetta21 chwali się
Bardzo dziekuję kwiatek dla ciebie cmoknięcie
jedna część zielonej cienizny skończona zebalek teraz czas zabrać się za następną bye

SoWa - Sob 19 Kwi, 2008 18:52

radocha ładne zakończenie zimowego sezonu, czekam na coś na powitanie nowej pory roku! bye bye
Bet - Sob 19 Kwi, 2008 20:45

jak zwykle super brawo brawo
Kasia184 - Nie 20 Kwi, 2008 12:55

brawo brawo brawo brawo za sweterek
cool

Zosia32 - Pon 21 Kwi, 2008 10:55

Violetko sweterek śliczny i ślicznie w nim wyglądasz bardzo ładnie Ci w tym kolorze cool
misia0808 - Śro 23 Kwi, 2008 23:17

Violu różowy sweterek sliczny, a zielony napewno bedzie jeszcze ładniejszy. Czekam z niecierpliwością na fotki brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Czw 24 Kwi, 2008 10:33
Bet, Kasia, Zosia, Misia bardzo dziekuję cmoknięcie sweterek powstaje w żółwim tęmpie przykro mi a dzisiaj idę wykorzystać dzień wolny muszę zabrać się za zielsko w ogrodzie Smile
milamirka - Czw 24 Kwi, 2008 10:36

cool brawo brawo brawo cool
Violetta21 - Czw 24 Kwi, 2008 20:00
milamirka dziękuję kwiatek dla ciebie
z zielskiem wygrałam hopla ale 7 godzin grzebania w ziemi to stanowczo dużo strasznie bolą mnie łapki Crying or Very sad

Bożena- 2000 - Pią 25 Kwi, 2008 16:17

Za sweterek, urodę i wszystko co tu na tym forum zamieściłaś Wielkie brawo

http://bozena4315.fotosik.pl/

Violetta21 - Sob 26 Kwi, 2008 09:04
Bożenko bardzo dziekuję za ciepłe słowa cmok tym bardziej że dwa dni temu nagle zmarł nasz przyjaciel, miał 46 lat a w sobotę jeszcze z nim rozmiawialiśmy i umawialismy się na długi łikend z rodzinkami .... jeszcze się nie mogę pozbierać ... życie jest do... zostawię to bez komentarza papa
Bożena- 2000 - Sob 26 Kwi, 2008 16:47

Zycie Wioletko, jest do życia. Rozumiem Ciebie. W wieku 46-lat zmarł nagle mój pierwszy mąż. Trzymaj się.
alicja11 - Sob 26 Kwi, 2008 17:11

Violetta21, współczuję Ci ogromnie straty przyjaciela i dobrze to rozumiem w styczniu zmarł mój kuzyn w wieku 49 lat -tak się cieszył z życia i chciał żyć ,trzeci zawal i nie bylo ratunku .A w poniedziałek mam pogrzeb znajomego (66 lat) miał wylew tydzień walczył ze śmiercią i przegrał i pomyśleć,że pogotowie po niego nie przyjechało ,bo było w rozjazdach ,musieli go zawieżć znajomi.Czas leczy rany tylko tak mogę Cię pocieszyć love love cmoknięcie
milamirka - Sob 26 Kwi, 2008 17:23

Violetta trzymaj sie dzielnie zycie nasze jest wlasnie do du....Nie ma sprawiedliwosci kazdy chyba ma zapalona swieczke dla siebie ja pochowalam syna 20 letniego takze wspolczuje i Tobie przyjaciela glowa do gory placzek
misia0808 - Sob 26 Kwi, 2008 18:10

Violu ja też wie jak boli strata bliskiej osoby i wszystkiego w życiu by sie spodziewała, ale nie tego, że w wieku 42 lat zostanę wdową. A jednak... Trudno się z ty pogodzić, ale po prostu nie mamy na to najmniejszego wpływu. Bardzo Ci współczuję love
Violetta21 - Sob 26 Kwi, 2008 19:29
Dziękuję cmok cmok za słowa otuchy ... one pomagają przetrwać... a czas leczy rany ...
Bernadka - Sob 26 Kwi, 2008 20:05

trzymaj się cieplutko , to fakt że ludzie odchodzą tak nagle że czasem nawet trudno nam to ogarnąć cmok cmok cmok cmok cmok
elka j. - Sob 26 Kwi, 2008 22:14

Violu - bardzo Ci współczuję i życzę dużo sił w tych trudnych chwilach. Chyba każdy z nas żegnał bliską osobę, niestety śmierć jest częścią naszego życia, choć trudno się z tym pogodzić. Trzymaj się dzielnie... love
Zosia32 - Nie 27 Kwi, 2008 11:41

elka j. napisał/a:
Violu - bardzo Ci współczuję i życzę dużo sił w tych trudnych chwilach. Chyba każdy z nas żegnał bliską osobę, niestety śmierć jest częścią naszego życia, choć trudno się z tym pogodzić. Trzymaj się dzielnie... love

Zawsze jest trudno zrozumieć odejście bliskiej osoby na drugą stronę przykro mi
ja mówię zawsze że odszedł do lepszego życia papa
Violu glaszcze trzymaj się

Hala72 - Nie 27 Kwi, 2008 16:20

Zosia32 napisał/a:
elka j. napisał/a:

Zawsze jest trudno zrozumieć odejście bliskiej osoby na drugą stronę przykro mi
ja mówię zawsze że odszedł do lepszego życia papa
Violu glaszcze trzymaj się

zgadzam się z forumowiczkami

Halkuk - Nie 27 Kwi, 2008 17:07

Violu trzymaj się glaszcze To przykre , ale nikt nie wie kiedy nadejdzie jego czas Sad . papa
Bet - Nie 27 Kwi, 2008 17:13

glaszcze
Violetta21 - Pon 28 Kwi, 2008 08:40
cmok dziekuję to prawda nikt nie zna dnia ani godziny ...
najgorsze jest to, że myśli same krążą... idę do pracy zajmę czymś umysł... czas płynie i trzeba się zebrać w sobie .

Violetta21 - Sob 03 Maj, 2008 21:43
skończyłam szary sweterek Smile

a miał być przerywnikiem w trakcie pracy nad zieloną dalią wesoło mi a dalia żółwim kroczkiem posuwa się do przodu Smile

alienor - Sob 03 Maj, 2008 21:48

Sweterek pewnie śliczny , ale u mnie na fotce są " majowe " bombki , o jest i sweterek , jest śliczny , fajna fotka, taka wiosennie pogodna