To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Asia S. Robótkowo

Poranna - Śro 04 Lut, 2009 17:55

Asia S., jeśli mogę poradzić (a byłam prawie w tym samym położeniu i leżałam dwa razy w szpitalu na podtrzymaniu), leż i się relaksuj, na ile to możliwe, pamiętaj, że zamartwianie się tylko pogarsza sprawę; jeśli zezwolono na leżenie w domu, to nie jest to katastrofa, więc głowa do góry i byle do 34 tyg. - trzymam za Was kciuka! cmoknięcie cmok
nula - Śro 04 Lut, 2009 19:33

Asia S., Czyli nie masz wyjścia - po prostu leż !!!!!! i ciesz się , że możesz leżeć w domu
- zawsze to lepsze niż szpital !!!!!!
Poranna ma rację, jeśli możesz leżeć w domu to nie może być tak źle !!!!!!
Po prostu powiedz sobie, że wypoczywasz na zapas - i żadnych smutnych myśli !!!!! nie wolno
Przecież wiesz, że my wszystkie trzymamy za Was kciuki, więc musi być dobrze !!!!
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Jarka - Śro 04 Lut, 2009 21:01

nula napisał/a:
Asia S., Czyli nie masz wyjścia - po prostu leż !!!!!! i ciesz się , że możesz leżeć w domu
- zawsze to lepsze niż szpital !!!!!!
Poranna ma rację, jeśli możesz leżeć w domu to nie może być tak źle !!!!!!
Po prostu powiedz sobie, że wypoczywasz na zapas - i żadnych smutnych myśli !!!!!
Przecież wiesz, że my wszystkie trzymamy za Was kciuki, więc musi być dobrze !!!!

Violetta21 - Śro 04 Lut, 2009 21:18

Asiu odpoczywaj, relaksuj się i jeszcze raz odpoczywaj tyle kobitek trzyma za Was kciuki i wysyła dobre fluidy w Waszym kierunku że będzie dobrze cmok
reni - Śro 04 Lut, 2009 21:37

Asiu odpoczywaj sobie spokojnie wszystko będzie dobrze cmoknięcie
Asia S. - Czw 05 Lut, 2009 08:02

Tyle słów otuchy, że popłakałam się. Bardzo Wam wszystkim dziękuję!! cmoknięcie Maleństwo rozrabia teraz ze zdwojoną silą hopla
Dobrze, że mam laptopa to mogę popatrzeć co wydziergałyście. Próbuję robić na drutach w pozycji leżącej. Powoli, ale zawsze do przodu.

dom_Klary - Czw 05 Lut, 2009 08:42

Asiu cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Trzymaj się, wszystko cool będzie dobrze

Bernadka - Czw 05 Lut, 2009 08:55

Asia leż leż i leż jeśli tak kazał lekaż i nie bój się na zapas , myśl pozytywnie . Trzymam za Ciebie kciuki , love cmok cmoknięcie
beacia-24 - Czw 05 Lut, 2009 09:17

Asia S., przede wszystkim się nic nie martw bo to wcale nie pomaga. Odpoczywaj, relaksuj się i szydełkuj, drutuj czy co tam chcesz, nim się obejrzysz będzie już po wszystkiemu, a dzieciątko będzie silne i zdrowe. cmoknięcie cmoknięcie
alienor - Czw 05 Lut, 2009 14:40

Asia głowa do góry , ciesz się tym co masz ,jak trzeba lezec to leż ,obłóż się książkami , laptopem , drutami , robotkami i korzystaj z tego czasu , poki dzidzia w brzuchu ,pozniej juz tyle czsu nie bedziesz miala.
Moje obie wyleżane w szpitalu i dziewczyny jak malowane

Asia S. - Czw 05 Lut, 2009 14:47

alienor, tak też zrobiłam, a moje chłopaki dzielnie się spisują. Czasem jeszcze są zatargi słowne, ale szybko sprężają się i współpracują. A ja leżę i myślę pozytywnie.
barbara 1 - Czw 05 Lut, 2009 18:32

Asia wszystko bedzie oki cmoknięcie cmoknięcie
Madzia - Czw 05 Lut, 2009 18:58

Ja też trzymam kciuki Asiu!
love

ciaachoo - Czw 05 Lut, 2009 20:38

Asia nie smuć się.Leżałam i w szpitalu i w domu,obie ciąże na podtrzymaniu i wszystko dobrze się skończyło.Tak będzie i u Ciebie,tylko nie możesz się denerwować,wiem,ze czasem jest bardzo ciężko,Trzymam mocno kciuki.Leżała ze mną na sali dziewczyna,która 7 miesięcy przeleżała plackiem w szpitalu,myła się w misce bo nawet do toalety wstawać nie mogla i ona właśnie pocieszała inne lezące,że dla dziecka to by nawet cały rok mogla leżeć.
Trzymaj się ciepło,przytulam mocno.

Pozdrawiam I.

ata30 - Pią 06 Lut, 2009 11:40

ja ciążę z synem miałam zagrożoną, brałam leki na donoszenie, a od połowy ciąży tak jak u Ciebie nakaz leżenie, też chciał mnie zostawić w szpitalu ale udało mi się do końca ciąży leżeć w domu bez żadnych komplikacji, a jutro syn skończy 10 lat
Asia S. - Pią 06 Lut, 2009 12:42

ata30, ja też mam 10 latka w domu. Na początku ciąży brałam leki na podtrzymanie a potem było dobrze. Natomiast ta ciąża od początku jest związana ze stresem. Czekanie z tygodnia na tydzień i radość, że minął kolejny. To już 27 tydzień.

Cieszę się, że mogę leżakować w domu i mam nadzieję, że nie wyląduję w szpitalu. Jak powiedział lekarz musiałabym tam leżeć do rozwiązania.

Nawet nie wiecie jaką jesteście dla mnie podporą i ile sprawiacie mi radości swoimi postami cmoknięcie cmoknięcie

kabyr - Pią 06 Lut, 2009 19:08

Asiu słuchaj lekarza i dziewczyn.
Ja co prawda już daaaaaawno chodziłam z brzuszkiem,
ale wiem, że tylko spokój i stosowanie się do zaleceń lekarza
wpłyną pozytywnie na Ciebie i dziecko,
które masz pod serduszkiem. kwiatek dla ciebie

Elżbieta P. - Pią 06 Lut, 2009 19:31

Asiu, leż sobie spokojnie, leż i ciesz się, że możesz leżeć w domu, wszystko będzie dobrze i tego się trzymaj love
jola373 - Pią 06 Lut, 2009 22:56

Asia S., trzymam kciuki - będzie dobrze!
ewa6940 - Nie 08 Lut, 2009 11:33

Dzieła piękne brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 08 Lut, 2009 19:53

Asieńko kochana wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze. Ja obie ciąże spędziłam w szpitalu, pierwszą od 4 m-ca, drugą już od początku drugiego, ale patrząc na moje skarby, wiem że było warto. Już tak niedużo czasu zostało, więc leż kochana w łóżeczku i myśl o tym małym skarbie, którego nosisz pod sercem. cmok
Asia S. - Pon 09 Lut, 2009 17:34

Kochane!!! Dzisiaj byłam na wizycie i lekarz powiedział, że mogę chodzić i prowadzić oszczędny tryb życia. Widziałam dzidziusia i powiem wam, że to piękny widok. Lekarz pokazał mi każdy organ i buzię i kolano, którym jestem tak słodko kopana.
Teraz tylko do 36 tygodnia. Na pewno będzie dobrze, a wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję z całego serca kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Poranna - Pon 09 Lut, 2009 17:37

trzymajcie się zdrowo! cmoknięcie
bean - Pon 09 Lut, 2009 19:08

hopla To wspaniała wiadomość!!! cmoknięcie Zobaczysz, czas szybko zleci...
nula - Pon 09 Lut, 2009 19:26

No, Asieńko - widzisz ? i było się o co martwić ?
Pisałyśmy, że będzie dobrze !!!!
W końcu tyle kciuków musi zadziałać hopla
Na wszelki wypadek trzymamy nadal cmoknięcie