Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach
saba52 - Pon 11 Lip, 2011 23:25
Mysza, Nie bój żaby:)Ja całe życie pracujące byłam księgową i zaczynając uczyłam się.A to bvyło wszystko ręczne księgowanie a nie jak teraz----klik klik a główne rzeczy programik zrobi:)Ja liczyłam maszynką na korbkę!
| Mysza napisał/a: | | Do Mysiej na urlop planuję w sierpniu. |
Pytałam bo planuję wschodem w Biesy sie udać i o Chełm zahaczyć:)
A co do obrusa:zawsze trzeba doliczyć cenę nici(na forum jest wątek "ceny wyrobów szydełkowych")
Dziewczyny biorą zaliczki na materiał chociażby z tego względu żeby klient się nie rozmyślił
Mysza - Pon 11 Lip, 2011 23:58
saba52, Fajnie by było sie spotkać w Chełmie, a nawet w mojej Mysiej niedaleko, samochodem jakieś 20 minut.
A co do brusika, to wiem, że się klientka nie rozmyśli. Jak się nie rozmyśliła po 2 latach, to i teraz zdzierży. Tylko nie wiem, jak się zabrać do pisania takiego maila.
Buziaki
M.
SoWa - Czw 14 Lip, 2011 21:34
świetne prace!
Mysza - Wto 19 Lip, 2011 06:45
SoWa, Dziękuję
Ci, którzy śledzą Myszkowe blodżydło już wiedzą, ale Wy jeszcze nie, więc Wam mówię i pokazam.
Robię kawałek ubranka. Różowego Cósia w dodatku. Zamiast tego czarnego, co to miał być bolerkiem, ale mu nie wyszło. A teraz pewnie zostanie szalem.
A tu Różowy Cóś:
Mam nadzieję, że link chodzi i coś widać. Bolerko oczywiście z Forum
Pozdrawiam serdecznościowo
M.
Pysiatom - Wto 19 Lip, 2011 09:56
No,No,No to Różowe Cóś zapowiada się pięknie.
Mysza - Wto 19 Lip, 2011 23:41
Pysiatom, dziękuję Miło mi, że masz wiarę w ten projekcik.
Szczerze mówiąc utknąwszy.
Za Chiny Ludowe, Cuda Kraju Kwitnącej Wiśni i Lichotkowego Aniołka nie możnością jest rozkminić, jak to złożyć i skończyć, żeby po ludzkiemu wyglądało. Nie idzie i już! Tępą będąc w tych rzeczach, jako że to pierwszy projekt taki jest.
Wołam więc HELP! POMOĆ! Niech się dobra dusza ulituje. Widzialam porady na Forum w dziale bolerka, ale na zdjęciach niewiele widać, a o schematach już wspomniawszy powyżej.
Buziaki gorące
M.
konesereczka - Sob 30 Mar, 2013 11:01
bardzo podobają mi się Twoje prace,oby tak dalej
|
|
|