To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

stonesik - Czw 02 Wrz, 2010 12:21

Komplecik faktycznie przecudnej urody! ( A Agę na bank uszy pieką) wesoło mi
lamika88 - Czw 02 Wrz, 2010 13:40

marysia54, stonesik, cmoknięcie cmoknięcie

stonesik napisał/a:
A Agę na bank uszy pieką

Albo ma czkawkę... wesoło mi

Dziewczyny nic mi nie wychodzi... Co nie zacznę robić to po paru rzędach pruję... Jakiś pech czy co? puknąć się Miałam w planach sukienkę. Zaczęłam kilka dni temu i dzisiaj wylądowała spowrotem w kłębku... Nie wiem kiedy wrzucę coś nowego ba na dzień dzisiejszy nie zapowiada się żebym cokolwiek zrobiła... puknąć się

stonesik - Czw 02 Wrz, 2010 17:33

Się nie poddawaj, bo lanie Gad to Gad - musi dać porządnie w kość! Uda się na pewno! W końcu....
Mariola - Czw 02 Wrz, 2010 17:53

cool piekne brawo brawo brawo
lamika88 - Czw 02 Wrz, 2010 19:33

mariola196412, dziękuję cmoknięcie

stonesik napisał/a:
Się nie poddawaj, bo lanie Gad to Gad - musi dać porządnie w kość! Uda się na pewno! W końcu....

No już się wzięłam w garść i zaczęłam kolejną próbę... wesoło mi Haha już się ze mnie rodzina śmieje, że non stop pruję i zaczynam to samo... Ale co ja poradzę na to, ze akurat to mi się podoba puknąć się Podejście któreśtam w końcu zakończy się sukcesem... wesoło mi Pytanie tylko... Które? puknąć się Ale robię robię... W kość mi już dał więc może uda mi się go skończyć... wesoło mi

ciapara - Czw 02 Wrz, 2010 20:28

Owszem do mnie ten cudowny komplecik trafil hopla
Jak widzicie jestem ogromnie zadowolona cmoknięcie
To moja pierwsza frywolitka Smile
NIestety tak jak pisala lamika88 moj komp do poniedzialku na pewno w serwisie.... o ile nie dluzej...

lamika88 - Czw 02 Wrz, 2010 21:34

ciapara napisał/a:
To moja pierwsza frywolitka Smile

To bardzo się cieszę, ze pierwsza jest akurat ode mnie... wesoło mi I bardzo się cieszę, że nowa właścicielka jest zadowolona cmoknięcie bo miałam małe obawy czy uda mi się w gust trafić wesoło mi

barbara 1 - Czw 02 Wrz, 2010 22:01

Pięęęękny ten komplecik zrobiłaś brawo brawo brawo
elunia_olsztyn - Czw 02 Wrz, 2010 22:19

Śliczną kolię z kolczykami Laughing Rolling Eyes zrobiłaś ,nawet nie mogę sobie wyobrazić jakie Ty cuda będziesz robiła za kilka lat bo z każdym dniem są piękniejsze brawo brawo brawo
7Kasiulek7 - Pią 03 Wrz, 2010 10:05

ciapara, nie udawaj, że nie widziałaś, iż ktoś tutaj wspominał o zdjęciu z ludziem Very Happy
lamika88 - Pią 03 Wrz, 2010 11:53

barbara 1, elunia_olsztyn, cmoknięcie cmoknięcie

7Kasiulek7 napisał/a:
ciapara, nie udawaj, że nie widziałaś, iż ktoś tutaj wspominał o zdjęciu z ludziem Very Happy

Aleś Ty uparta... wesoło mi Ale Aga komputer będzie mieć najwcześniej w poniedziałek więc dopiero wtedy ją możesz zacząć męczyć wesoło mi

ciapara - Pią 03 Wrz, 2010 17:55

w poniedzialek bedzie czynny serwis
ale czy komp bedzie czekal gotowy to nie wiem... placzek

gosias - Pią 03 Wrz, 2010 19:58

ciapara, Smile nie wymiguj się Wink masz czas do środy na pokazanie się w kompleciku Very Happy
Beata T - Sob 04 Wrz, 2010 14:51

prześliczny komplecik cool cool cool
misia0808 - Sob 04 Wrz, 2010 22:18

piękny brawo brawo brawo
lamika88 - Nie 05 Wrz, 2010 11:05

Beata T, misia0808, bardzo dziękuję cmoknięcie cmoknięcie
lamika88 - Wto 07 Wrz, 2010 14:18

Skończyłam mojego gada wesoło mi wesoło mi wesoło mi W końcu udało mi się... po chyba 5 podejściu...wesoło mi I jednak wcale nie takim grubym szydełkiem... Szydełko rozmiar 3,5 ale góra robiona bardzo luźno. Włóczka to limonkowa Sonata wesoło mi Jestem bardzo zadowolona z efektu wesoło mi

I jeszcze tak nierobótkowo... wesoło mi Byłyśmy dzisiaj z mamą, babcią i siostrami na grzybkach... wesoło mi No i tak się skończyło nasze grzybobranie...

Każda z nas nazbierała po wiadrze grzybów (babci zbiorów nie mam uwiecznionych bo aparatu w lesie nie miałam, dopiero w domu pstryknęłam fotkę co by tata uwierzył, że tyle uzbierałyśmy... wesoło mi ) W lesie byłyśmy przez dwie godzinki i to w sumie cały czas w jednym... wesoło mi A wczoraj sąsiad mówił, że grzybów już nie ma... hahahihi

ciapara - Wto 07 Wrz, 2010 15:52

piekne grzybki
ja zbieralam w niedziele rodzinnie Smile

saba52 - Wto 07 Wrz, 2010 17:31

No i co ja stara baba mam powiedzieć tylko cool i brawo brawo brawo
Jarka - Wto 07 Wrz, 2010 18:45

radocha radocha radocha radocha radocha
barbara 1 - Wto 07 Wrz, 2010 19:12

Gadzina Ci wyszła przecudownie,warto było się męczyc dla takiego efektu brawo brawo brawo
A Twój sąsiad ...........szkoda pisać,sezon dopiero się zaczyna.Ja też codziennie przynoszę spore wiadro grzybów.U was też ładnie wyglada grzybobranie cool

Violetta21 - Wto 07 Wrz, 2010 19:27

super gadzina cool
i jakie grzybki cool hopla

gosias - Wto 07 Wrz, 2010 20:26

lamika88, brawo brawo brawo brawo cool cool cool cool
Aurelia - Wto 07 Wrz, 2010 21:07

Jeszcze raz brawo brawo brawo
Za dwie godziny nazbierałabym najwyże 5 grzybów, koło mnie nić nie ma. bye

marysia54 - Wto 07 Wrz, 2010 22:28

lamika88
gadzinę zrobiłaś przepiękną
brawo brawo brawo